|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: торты Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти десертів: торти Торт "Зеленое и белое" Торт "Зелене і біле" Для теста: 150 г муки, 1/3 ч. ложки соли, 90 г маргарина, полстакана воды, 100 г сахара. Для тіста: 150 г борошна, 1 / 3 ч. ложки солі, 90 г маргарину, півсклянки води, 100 г цукру.
Для теста : 150 г муки, 1/3 ч. ложки соли, 90 г маргарина, полстакана воды, 100 г сахара. Для тіста: 150 г борошна, 1 / 3 ч. ложки солі, 90 г маргарину, півсклянки води, 100 г цукру.
Для начинки : 300 г творога, 100 г сметаны, 80 г сахара, 3 яйца, 100 г фисташек. Для начинки: 300 г сиру, 100 г сметани, 80 г цукру, 3 яйця, 100 г фісташок.
Насыпать муку в большую тарелку так, чтобы получилась горка. Насипати борошно в велику тарілку так, щоб вийшла гірка. Сделать в ней ямку и вылить туда растертый с растопленным маргарином сахар. Зробити в ній ямку і вилити туди розтертий з розтопленим маргарином цукор. Постепенно добавляя воду, замесить тесто. Поступово додаючи воду, замісити тісто. Выложить его в смазанную маслом форму и поставить в разогретую духовку на 5-10 минут. Викласти його у змащену маслом форму і поставити в розігріту духовку на 5-10 хвилин. Творог, сметану, сахар, яйца смешать до получения однородной массы, добавить фисташки. Сир, сметану, цукор, яйця змішати до отримання однорідної маси, додати фісташки. Вынуть из духовки полуприготовленное тесто, и, выложив на него творожную массу, выпекать еще 30 минут. Вийняти з духовки полупріготовленное тісто, і, виклавши на неї сирну масу, випікати ще 30 хвилин.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|