|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти дієтичних і пісних страв Творожно-апельсиновый десерт Творожно-апельсиновий десерт С половины апельсина мелкой теркой сотрите цедру, затем очистите апельсин от белых волокон, разделите на дольки, посыпьте столовой ложкой сахарной пудры. З половини апельсина дрібної теркою зітріть цедру, потім очистіть апельсин від білих волокон, розділіть на часточки, посипте столовою ложкою цукрової пудри.
С половины апельсина мелкой теркой сотрите цедру, затем очистите апельсин от белых волокон, разделите на дольки, посыпьте столовой ложкой сахарной пудры. З половини апельсина дрібної теркою зітріть цедру, потім очистіть апельсин від білих волокон, розділіть на часточки, посипте столовою ложкою цукрової пудри.
Возьмите второй апельсин и, не очищая от кожицы, нарежьте его кружочками. Візьміть другу апельсин і, не очищаючи від шкірки, наріжте його кружечками. 200 г обезжиренного творога протрите через сито, смешайте со столовой ложкой сгущенного молока, добавьте 100 г нежирных взбитых сливок и взбейте массу до кремообразного состояния. 200 г знежиреного сиру протріть через сито, змішайте зі столовою ложкою згущеного молока, додайте 100 г нежирних збитих вершків і збийте масу до кремообразного стану. При подаче на стол положите творожный крем на кружочки апельсинов, оформите десерт апельсиновыми дольками и посыпьте цедрой. При подачі на стіл покладіть сирний крем на кружальця апельсинів, оформіть десерт апельсиновими часточками і посипте цедрою.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Джерело: pani.kiev.ua: Дієти. Худеем вместе. Худеем разом.
|
|