Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
Новости | Статьи | Рецепты | Сонник | Гороскоп | Журналы | Фотогалереи | Книги | Рукоделие Задай вопрос специалисту | Аэробика и фитнес | Диеты и похудение |    

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

Почитай!
Мода
Красота&Стиль
Парфюмерия и косметика
Карьера
Здоровье
Беременность, роды, воспитание детей
Йога
Психология
Истории из жизни
Интим
Мой дом и интерьер
Авто на шпильках
Мужчинам на заметку
Отдых
Куклы
В мире цветов
Дача, сад, огород
Праздники. История, традиции, поздравления
Чудеса своими руками
Магия, гадания, непознанное
В стране сновидений
Гороскоп
Астрологический прогноз на неделю
Литературная гостиная
Притчи и сказки
Колонка кинокритика
Разделы
Новости (архив)
В стране и мире
Кулинарный эксклюзив
Сонник
Рукоделие
Консультации
Аэробика и фитнес
Диеты и похудение
Женские журналы
Фотогалереи
Наши опросы





 





Рецепти корисних низькокалорійних страв і напоїв Диеты. Дієти. Худеем вместе. Худеем разом.

Рецепты полезных низкокалорийных блюд и напитков Рецепти корисних низькокалорійних страв і напоїв

Предлагаем вашему вниманию несколько простых и по-настоящему летних блюд, которые не только помогут вам сохранить красивую фигуру, но и витаминизируют организм перед долгой зимой. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і по-справжньому літніх страв, які не лише допоможуть вам зберегти гарну фігуру, але і вітамінізує організм перед довгою зимою.

Салат «Морской» Салат «Морський»

Нарежьте тонкой соломкой полстакана морской капусты, смешайте с полстаканом квашеной капусты и нарезанной ломтиками 1 отварной картофелиной, заправьте салат растительным маслом. Наріжте тонкою соломкою півсклянки морської капусти, змішайте з полстаканом квашеної капусти і нарізаної скибочками 1 відвареної картоплиною, заправте салат рослинною олією.

Творожно-апельсиновый десерт Творожно-апельсиновий десерт

С половины апельсина мелкой теркой сотрите цедру, затем очистите апельсин от белых волокон, разделите на дольки, посыпьте столовой ложкой сахарной пудры. З половини апельсина дрібної теркою зітріть цедру, потім очистіть апельсин від білих волокон, розділіть на часточки, посипте столовою ложкою цукрової пудри.

Возьмите второй апельсин и, не очищая от кожицы, нарежьте его кружочками. Візьміть другу апельсин і, не очищаючи від шкірки, наріжте його кружечками. 200 г обезжиренного творога протрите через сито, смешайте со столовой ложкой сгущенного молока, добавьте 100 г нежирных взбитых сливок и взбейте массу до кремообразного состояния. 200 г знежиреного сиру протріть через сито, змішайте зі столовою ложкою згущеного молока, додайте 100 г нежирних збитих вершків і збийте масу до кремообразного стану. При подаче на стол положите творожный крем на кружочки апельсинов, оформите десерт апельсиновыми дольками и посыпьте цедрой. При подачі на стіл покладіть сирний крем на кружальця апельсинів, оформіть десерт апельсиновими часточками і посипте цедрою.

Вегетарианский суп Вегетаріанський суп

Морковь, луковицу, корень петрушки и 2 помидора нарежьте мелкими кубиками, припустите в небольшом количестве воды с маслом. Морква, цибулину, корінь петрушки і 2 помідори наріжте дрібними кубиками, РТЙРХУФЙФЕ в невеликій кількості води з маслом. Нарежьте картофель кубиками или дольками, положите в кипящую воду, отварите до полуготовности, затем добавьте припущенные овощи , посолите и варите до готовности. Наріжте картоплю кубиками або часточками, покладіть в киплячу воду, відваріть до напівготовності, потім додайте припущені овочі, посоліть і варите до готовності. При подаче на стол заправьте суп сметаной и посыпьте измельченной зеленью. При подачі на стіл заправте суп сметаною і посипати подрібненою зеленню.

Блюда из баклажанов Страви з баклажанів

Баклажаны – родственники помидоров. Баклажани - родичі помідорів. Они богаты минеральными солями калия, кальция, фосфора, витаминами С, РР и группы В. Эти овощи помогают организму избавиться от лишней жидкости, способствуют оздоровлению кишечника . Вони багаті мінеральними солями калію, кальцію, фосфору, вітаміни С, РР і групи В. Ці овочі допомагають організму позбутися зайвої рідини, сприяють оздоровленню кишечника. Баклажаны содержат небольшое количество эфирных веществ, что придает им определенную остроту и специфический горький вкус. Баклажани містять невелику кількість ефірних речовин, що надає їм певну гостроту і специфічний гіркий смак.

Закуска баклажанная Закуска баклажанна

Нашинкуйте и потушите среднего размера луковицу в кастрюле с растительным маслом. Нашаткуйте і стушкуйте середнього розміру цибулину в каструлі з рослинною олією. Добавьте в кастрюлю натертую на крупной терке морковь, очищенный и нарезанный кубиками баклажан. Додайте в каструлю натерту на крупній тертці моркву, очищений і нарізаний кубиками баклажан. Тушите 20-30 минут, затем добавьте два очищенных и нарезанных помидора и 4-5 зубчиков измельченного чеснока. Гасіть 20-30 хвилин, потім додайте дві очищених і нарізаних помідорів і 4-5 зубчиків подрібненого часнику. Все тушите еще 5 минут. Всі тушкуйте ще 5 хвилин. Есть можно в холодном или горячем виде. Їсти можна в холодному або гарячому вигляді.

Запеченные баклажаны в сметанном соусе Запечені баклажани в сметанному соусі

Нарежьте баклажан кружками, обваляйте в муке, обжарьте в растительном масле, положите в глубокую сковороду. Наріжте баклажан гуртками, обваляйте в борошні, обсмажити в рослинній олії, покладіть в глибоку сковороду. Сметану смешайте с майонезом, залейте обжаренные баклажаны и запекайте в духовке. Сметану змішайте з майонезом, залийте обсмажені баклажани і запікати в духовці. Подавайте, посыпав тертым чесноком и нарубленной зеленью. Подавайте, посипати тертим часником і нарубаною зеленню.

Баклажаны по-болгарски Баклажани по-болгарськи

Разрежьте баклажан вдоль и из каждой половины вырежьте часть мякоти. Розрізайте баклажан уздовж і з кожної половини виріжте частину м'якоті. Посолите, поперчите и смажьте изнутри сливочным маслом. Посоліть, поперчіть і змастіть зсередини вершковим маслом. Нарежьте лук, обжарьте и перемешайте с нарезанной мякотью баклажана, четырьмя измельченными помидорами, половиной стакана орехов и чесноком, смоченной в молоке булке, нарезанной петрушкой и черным молотым перцем. Наріжте цибулю, обсмажте і перемішайте з нарізаною м'якоттю баклажана, чотирма подрібненими помідорами, половиною склянки горіхів і часником, змоченою в молоці булці, нарізаною петрушкою і чорним меленим перцем. Начините фаршем баклажаны, посыпьте тертым сыром и запеките. Начиніть фаршем баклажани, посипати тертим сиром і запечіть.

Баклажаны с орехами Баклажани з горіхами

Подберите четыре баклажана средней величины, отрежьте плодоножки, с той же стороны отрежьте «крышечки» и выньте сердцевину. Підберіть чотири баклажана середньої величини, відріжте плодоніжки, з тієї ж сторони відріжте «кришечки» і вийміть серцевину. Положите в подкисленную воду, чтобы плоды не почернели. Покладіть в підкислену воду, щоб плоди не почорніли.

Мелко нарежьте вынутую из баклажанов мякоть, потушите вместе с луковицей, чтобы они обмякли и пожелтели. Дрібно наріжте вийняту з баклажанів м'якоть, стушкуйте разом з цибулиною, щоб вони обм'якнули і пожовкли. К смеси добавьте стакан толченых очищенных грецких орехов, соль, черный молотый перец и измельченную зелень петрушки. До суміші додайте склянку товчених очищених волоських горіхів, сіль, чорний мелений перець і подрібнену зелень петрушки.

Наполните этой смесью баклажаны и закройте «крышечками». Наповніть цією сумішшю баклажани і закрийте «кришечками». Уложите в плоскую посуду, полейте растительным маслом и небольшим количеством воды. Покладіть в блюдо, полийте рослинним маслом і невеликою кількістю води. Запекайте в духовке на умеренном огне до готовности. Запікайте в духовці на помірному вогні до готовності.

Из половины стакана муки и растительного масла сделайте жареную заправку, добавьте в нее молоко и, не снимая с огня, размешайте до равномерной жидкой кашицы. З половини склянки борошна та олії зробіть смажену заправку, додайте в неї молоко і, не знімаючи з вогню, розмішайте до рівномірної рідкої кашки. Снимите с огня и после того, как кашица немного остынет, размешайте в ней 2 сырых яйца. Зніміть з вогню і після того, як кашка трохи охолоне, розмішайте в ній 2 сирих яйця. Вылейте соус на испеченные баклажаны и снова поставьте ненадолго в духовку. Вилийте соус на спечені баклажани і знову ненадовго поставте в духовку.

Баклажаны по-румынски Баклажани на румунській

Очистите четыре баклажана, удалите семена, обжарьте в растительном масле. Очистіть чотири баклажана, видаліть насіння, обсмажити в рослинній олії. Приготовьте фарш из двух луковиц, десяти долек чеснока, четырех помидоров и 250 г рубленой обжаренной говядины. Приготуйте фарш з двох цибулин, десяти часточок часнику, чотирьох помідорів та 250 г рубаною обсмаженої яловичини. Наполните баклажаны фаршем, залейте томатным соусом и тушите до готовности. Наповніть баклажани фаршем, залийте томатним соусом і гасите до готовності.

Запеканка с баклажанами и мясным фаршем Запіканка з баклажанами і м'ясним фаршем

Вымойте баклажаны, нарежьте ломтиками вдоль, посолите, поперчите, обваляйте в муке. Вимийте баклажани, наріжте скибочками вздовж, посоліть, поперчіть, обваляйте в борошні. Обжарьте в растительном масле баклажаны с обеих сторон. Обсмажте в рослинному маслі баклажани з обох сторін. Потушите до золотистого цвета мелко нарубленный лук и чеснок. Потушкуйте до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю і часник. Добавьте мясной фарш , обжаривайте его три минуты, добавьте томатную пасту, соль по вкусу, черный молотый перец и около полстакана воды. Додайте м'ясний фарш, обсмажуйте його три хвилини, додайте томатну пасту, сіль за смаком, чорний мелений перець і близько півсклянки води. Тушите еще две минуты. Гасіть ще дві хвилини.

В огнеупорную форму уложите слоями баклажаны, фарш, тертый сыр, полейте сливками. У вогнетривку форму укладіть шарами баклажани, фарш, тертий сир, полийте вершками. Запекайте в предварительно разогретом духовом шкафу при температуре 180 градусов около получаса. Запікайте в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько півгодини.

Баклажаны по-египетски Баклажани по-єгипетські

Разрежьте баклажан вдоль, выньте из середины мякоть, смешайте ее с фаршем из баранины, добавьте соль, черный молотый перец, толченый чеснок и заполните этой массой половинки баклажана. Розрізайте баклажан уздовж, вийміть з середини м'якоть, змішайте її з фаршем з баранини, додайте сіль, чорний мелений перець, товчений часник і заповніть цієї масою половинки баклажана. Фаршированные половинки накройте кружками помидоров, посыпьте тертым сыром и запекайте в духовке в течение получаса. Фаршировані половинки накрийте кружками помідорів, посипати тертим сиром і запікати в духовці протягом півгодини.

Блюда из сельдерея Страви із селери

Ценность сельдерея (или душистой петрушки) обусловлена его составом. Цінність селери (або запашної петрушки) обумовлена його складом. В нем содержится около 40 вкусовых и ароматических соединений. У ньому міститься близько 40 смакових і ароматичних сполук. Это важный диабетический продукт, поскольку он снижает уровень сахара в крови. Це важливий діабетичний продукт, оскільки він знижує рівень цукру в крові. Также сельдерей незаменим при нарушениях сердечно-сосудистой и нервной систем, так как богат минеральными солями калия, магния, железа. Також селера незамінний при порушеннях серцево-судинної та нервової систем, тому що багатий мінеральними солями калію, магнію, заліза.

Салат из сельдерея с чесночно-ореховым соусом Салат із селери з часниково-горіховим соусом

Порубите 100 г сельдерея. РПТХВЙФЕ 100 г селери. Приготовьте соус: полстакана грецких орехов растолочь с 5 дольками чеснока до получения однородной маслянистой массы, добавить размоченный и хорошо отжатый измельченный ломтик белого хлеба , 2 столовых ложки уксуса и подсолнечного масла. Приготуйте соус: півсклянки волоських горіхів потовкти з 5 часточками часнику до отримання однорідної маслянистої маси, додати розмочений і добре віджатий подрібнений скибочку білого хліба, 2 столових ложки оцту і соняшникової олії. Посолите, поперчите и смешайте с сельдереем. Посоліть, поперчіть і змішайте із селерою.

Салат из сырого сельдерея с яблоками Салат з сирої селери з яблуками

Корень сельдерея и 3 яблока натрите на крупной терке, смешайте с нарубленным луком и укропом. Корінь селери і 3 яблука натріть на крупній тертці, змішайте з нарубаним цибулею і кропом. Все перемешайте и полейте сиропом из столовой ложки сахарного песка и столовой ложки лимонного сока. Все перемішайте і полийте сиропом із столової ложки цукрового піску і столової ложки лимонного соку.

Салат из сельдерея, моркови и яблок Салат з селери, моркви і яблук

Корень сельдерея, 3 морковки и 3 очищенных от кожуры яблока натрите на крупной терке, сбрызните лимонным соком, заправьте сметаной, солью, перемешайте. Корінь селери, 3 морквини і 3 очищених від шкірки яблука натріть на крупній тертці, збризніть лимонним соком, заправте сметаною, сіллю, перемішайте. Перед подачей на стол посыпьте мелко нарезанной зеленью петрушки или укропа. Перед подачею на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

Салат из сельдерея, яблок и орехов Салат із селери, яблук і горіхів

Отваренный корень сельдерея и 3 яблока, очищенных от кожуры, нарежьте мелкими ломтиками, перемешайте с четвертью стакана нарезанных ядер грецких орехов. Відварений корінь селери і 3 яблука, очищені від шкірки, наріжте дрібними шматочками, перемішайте з чвертю склянки нарізаних ядер волоських горіхів. Заправьте майонезом, смешанным с лимонным соком и сметаной. Заправте майонезом, змішаним з лимонним соком і сметаною. Салат поставьте на холод. Салат поставте на холод.

Суп из сельдерея с рисом Суп із селери з рисом

Очистите сельдерей, нарежьте тонкой соломкой или кубиками и варите до мягкости в 1 л воды, подсоленной по вкусу. Очистіть селера, наріжте тонкою соломкою або кубиками і варіть до м'якості в 1 л води, підсоленій за смаком. Опустите в суп четверть стакана риса. Опустіть в суп чверть склянки рису. В конце варки положите заправку из 2 столовых ложек муки, поджаренных с маслом. Наприкінці варіння покладете заправку з 2 столових ложок борошна, підсмажених з маслом. Сняв суп с огня, заправьте его взбитыми с простоквашей 2 яйцами и подавайте к столу, заправив черным перцем и натертым сыром. Знявши суп з вогню, заправте його збитими з кислим 2 яйцями і подавайте до столу, заправив чорним перцем і натертим сиром.

Сельдерей, тушенный с картофелем Селера, тушкований з картоплею

Сварите очищенный сельдерей до полуготовности и мелко нарежьте. Зваріть очищений селера до напівготовності і дрібно наріжте. Очистите полкило картофеля и нарежьте кубиками. Очистіть півкіло картоплі і наріжте кубиками. Большую луковицу мелко нашинкуйте и спассеруйте в сливочном масле. Велику цибулину дрібно нашаткуйте і УРБУУЕТХКФЕ у вершковому маслі. К ней добавьте сельдерей и картофель и вместе потушите до мягкости. До неї додайте селеру і картоплю і разом стушкуйте до м'якості. Взбейте 4 яйца с молоком, посолите и вылейте на тушеные овощи. Збийте 4 яйця з молоком, посоліть і вилийте на тушковані овочі.

Сельдерей по-французски Селера по-французьки

Очистите сельдерей, нарежьте ломтиками и отварите в подсоленном молоке, разбавленном водой. Очистіть селера, наріжте скибочками і відваріть в підсоленому молоці, розбавленому водою. Мягкий сельдерей выложите в смазанные жиром формы для запекания, посыпьте тертым сыром и выдержите в тепле. М'який селера викладіть у змащені жиром форми для запікання, посипати тертим сиром і витримайте в теплі.

Разотрите подсоленное сливочное масло с 2 желтками, добавьте горячий отвар от сельдерея и сметану. Розітріть підсоленій вершкове масло з 2 жовтками, додайте гарячий відвар від селери і сметану. Взбейте эту смесь на паровой бане, посолите и приправьте. Збийте цю суміш на парової лазні, посоліть і приправити. Горячий крем вылейте на сельдерей, можно посыпать обжаренным миндалем и быстро запечь. Гарячий крем вилийте на селера, можна посипати обсмаженою мигдалем і швидко запекти.

Котлеты из сельдерея Котлети із селери

Очистите сельдерей и сварите его в подсоленной воде. Очистіть селера і зваріть його в підсоленій воді. Нарежьте мелкими кубиками и смешайте с холодным густым соусом, приготовленным из полстакана муки, смешанного с 2 стаканами молока. Наріжте дрібними кубиками і змішайте з холодним густим соусом, приготованим з півсклянки борошна, змішаного з 2 склянками молока. Добавьте мелко нарезанную петрушку, перец и соль, все перемешайте. Додайте дрібно нарізану петрушку, перець і сіль, все перемішайте.

Из смеси приготовьте котлеты, обмакните их в муке, взбитых яйцах и панировачных сухарях и поджарьте до золотистого цвета. З суміші приготуйте котлети, умочіть їх у борошні, збитих яйцях і паніровачних сухарях і підсмажте до золотистого кольору. Подавайте с томатным соусом, простоквашей или овощным салатом. Подавайте з томатним соусом, кислим або овочевим салатом.

Клюквенные напитки Журавлинні напої

Клюквенные напитки (а их рецептов известно более сотни) очень полезны: они повышают жизненный тонус и способствую возбуждению аппетита . Журавлинні напої (а їх рецептів відомо більше сотні) дуже корисні: вони підвищують життєвий тонус і сприяючи порушенню апетиту. И это не случайно. І це не випадково. Клюква богата микроэлементами , органическими кислотами, витаминами. Журавлина багата мікроелементами, органічними кислотами, вітамінами. Напитки из клюквы не только украсят стол, но и, по мнению диетологов, поспособствуют улучшению пищеварения. Напої з журавлини не тільки прикрасять стіл, але і, на думку дієтологів, сприятимуть поліпшенню травлення.

Молочно-клюквенный коктейль Молочно-журавлинний коктейль

Возьмите 8 столовых ложек клюквенного сиропа, мороженое «пломбир», 4 стакана пастеризованного холодного молока. Візьміть 8 столових ложок журавлинного сиропу, морозиво «пломбір», 4 склянки пастеризованого холодного молока. Все это взбейте с помощью миксера в течение 2 минут. Все це збийте за допомогою міксера протягом 2 хвилин. Подавайте в охлажденных бокалах. Подавайте в охолоджених келихах.

Клюквенный газированный коктейль Журавлинний газований коктейль

Смешайте 4 столовые ложки клюквенного сиропа, пломбир, 2 стакана минеральной воды . Змішайте 4 столові ложки журавлинного сиропу, пломбір, 2 склянки мінеральної води. Взбивайте смесь в течение 2 минут с помощью миксера и сразу же подавайте. Збивайте суміш протягом 2 хвилин за допомогою міксера і відразу ж подавайте. Можно добавить кубики льда. Можна додати кубики льоду.

Клюквенно-медовая фантазия Журавлинний-медова фантазія

Взбейте в миксере до получения однородной массы 2 столовые ложки клюквенного сиропа, 4 столовые ложки натурального меда и 2 стакана холодного молока. Збийте в міксері до отримання однорідної маси 2 столові ложки журавлинного сиропу, 4 столові ложки натурального меду і 2 склянки холодного молока. Подавайте напиток охлажденным. Подавайте напій охолодженим.

Клюквенный фраппе Журавлинний фраппе

Возьмите 4 столовые ложки клюквенного сиропа, 300 г молочно-фруктового мороженого и 1 стакан пастеризованного молока. Візьміть 4 столові ложки журавлинного сиропу, 300 г молочно-фруктового морозива і 1 склянку пастеризованого молока. Все это хорошо взбейте с помощью миксера, разлейте в бокалы, сверху украсьте ягодами клюквы, орехами и взбитыми сливками. Все це добре збийте за допомогою міксера, розлийте в келихи, зверху прикрасьте ягодами журавлини, горіхами і збитими вершками.

Коблер «Северное сияние» Коблер «Північне сяйво»

Наполните 4 стакана на две трети объема мелко толченным пищевым льдом, добавьте 8 столовых ложек клюквенного сока, сливочное мороженое, стакан ягод (можно смесь клюквы и брусники) и полстакана брусничного морса. Наповніть 4 склянки на дві третини обсягу дрібно товченим харчовим льодом, додайте 8 столових ложок журавлинного соку, вершкове морозиво, склянка ягід (можна суміш журавлини і брусниці) і півсклянки брусничного морсу.

Клюквенный мусс с манной крупой Журавлинний мус з манною крупою

Разомните пестиком 2 стакана ягод клюквы, добавьте треть стакана воды и отожмите смесь через марлю. Розімніть маточкою 2 склянки ягід журавлини, додайте третину склянки води і відіжміть суміш через марлю. Затем залейте выжимки 2 стаканами воды и кипятите 5 минут. Отвар отделите и заварите в нем полстакана манной крупы, всыпая ее постепенно и постоянно перемешивая. Потім залийте вичавки 2 склянками води і кип'ятіть 5 хвилин. Відвар відокремте і заваріть в ньому півсклянки манної крупи, всипаючи її поступово і постійно перемішуючи. После 20 минут кипячения всыпьте 2 стакана сахара, дайте массе вскипеть и снимите с огня. Після 20 хвилин кип'ятіння всипте 2 склянки цукру, дайте масі закипіти і зніміть з вогню.

Влейте в сваренную массу отжатый раньше сок и взбейте до густой пены. Влийте в зварену масу віджатий раніше сік і збийте в густу піну. Когда масса увеличится в два раза, разлейте ее по вазочкам и поместите в холодное место до загустения. Коли маса збільшиться в два рази, розлийте її по вазам і помістіть в холодне місце до загустіння. Подавайте мусс с молоком. Подавайте мус з молоком.

Клюквенный морс Журавлинний морс

Возьмите 1 стакан клюквы, полстакана сахара и 1 л воды. Візьміть 1 склянка журавлини, півсклянки цукру й 1 л води. Отобранную и промытую клюкву кипятите в воде 10 минут, процедите отвар, добавьте в него сахар, доведите до кипения и охладите. Відібрану і промиту журавлину кип'ятіть у воді 10 хвилин, процідити відвар, додайте в нього цукор, доведіть до кипіння і остудіть.

Можно приготовить морс и другим способом. Можна приготувати морс і іншим способом. Разомните ягоды, залейте водой и кипятите 10 минут. Розімніть ягоди, залийте водою і кип'ятіть 10 хвилин. Отвар процедите, добавьте в него сахар, снова доведите до кипения, охладите и дайте постоять 12 часов. Відвар процідити, додайте в нього цукор, знову доведіть до кипіння, охолодіть і дайте постояти 12 годин.

Клюквенный напиток «Север» Журавлинний напій «Північ»

Смешайте 2 стакана холодного молока, 3 столовых ложки сахара и 2 стакана клюквенного сока, поставьте смесь в холодильник . Змішайте 2 склянки холодного молока, 3 столові ложки цукру і 2 склянки журавлинного соку, суміш поставте в холодильник. Перед подачей положите в стаканы кубики льда. Перед подачею покладіть у склянки кубики льоду.

Клюквенный квас с мятой Журавлинний квас з м'ятою

Разомните полкилограмма клюквы, влейте 2 л воды и варите 10 минут. Розімніть півкілограма журавлини, влийте 2 л води і варите 10 хвилин. Процедите, всыпьте в отвар 3 стакана сахара и охладите. Процідіть, всипте у відвар 3 склянки цукру і остудіть.

Мяту залейте 1 л кипятка, процедите и соедините с отваром клюквы, добавьте 5 г дрожжей, разлейте в бутылки или слейте в банку. М'яту залийте 1 л окропу, процідити і з'єднайте з відваром журавлини, додайте 5 г дріжджів, розлийте в пляшки або злийте в банку. Поставьте на 2 дня в темное прохладное место. Поставте на 2 дні в темне прохолодне місце.
Автор: Мария Дебабова Автор: Марія Дебабова


Пожалуйста, оцените эту статью. Будь ласка, оцініть цю статтю. Ваше мнение очень важно для нас (1 - очень плохо, 5 - отлично) Ваша думка дуже важлива для нас (1 - дуже погано, 5 - відмінно)
<< Предыдущая статья <<Попередня стаття Рубрика Диеты. Рубрика Дієти. Худеем вместе. Худеем разом. Следующая статья >> Наступна стаття>>

Свежие статьи в рубрике «Диеты. Нові статті у рубриці «Дієти. Худеем вместе.»: ТВ + еда = лишние килограммы , Не удается похудеть? , Ходьба как средство эффективного похудения , История одной нечаянной трансформации. Худеем разом. »: ТВ + їжа = зайві кілограми, Не вдається схуднути?, Ходьба як засіб ефективного схуднення, Історія однієї трагічної трансформації. Часть 2 , История одной нечаянной трансформации. Частина 2, Історія однієї трагічної трансформації. Часть 1 , Правила разумного питания , Размер имеет значение! , В режиме здоровья , Худеем по Китайскому Гороскопу , Соль – враг вашей фигуры Частина 1, Правила розумного харчування, Розмір має значення!, У режимі здоров'я, Худеем по Китайський гороскоп, Сіль - ворог вашої фігури

Смотрите также: диеты , таблицу калорийности , форум о похудении Дивіться також: дієти, таблицю калорійності, форум про схуднення


Комментарии Коментарі

(всего комментариев: 6) (всього коментарів: 6)

[16.08.2013 15:33:17] Написал: Литке [16.08.2013 15:33:17] Написав: Литке
Класные рецепты. Класные рецепти. Просто надо подходить ковсему с фантазией. Просто треба підходити ковсему з фантазією.


[12.07.2013 23:43:29] Написал: Фроська Педалькина [12.07.2013 23:43:29] Написав: Фроська Підалькіна
Сельдерей такая гадысть, как его не готовь! Селера така гадисть, як його не готуй!


[26.06.2013 23:32:06] Написал: Саша [26.06.2013 23:32:06] Написав: Саша
Ничего близко не имеет отношения к првильному и сбалансированному питанию ! Нічого близько не має відношення до првільному і збалансованого харчування! Люди будьте бдительны не ешьте много майонеза ,масла,муки и т. д........ Люди будьте пильні не їжте багато майонезу, олії, борошна і т. д. .......


[24.06.2013 11:06:37] Написал: Alena [24.06.2013 11:06:37] Написав: Alena
Зачем в диетических блюдах сливочное масло, майонез и сметана :))))) Навіщо в дієтичних страв вершкове масло, майонез і сметана :)))))


[24.06.2013 2:43:33] Написал: Антон [24.06.2013 2:43:33] Написав: Антон
Зачем в диетических блюдах сливочное мороженое? Навіщо в дієтичних страв вершкове морозиво? Не говоря уже про манку :-) Не кажучи вже про манку :-)


[23.06.2013 12:15:09] Написал: Irina [23.06.2013 12:15:09] Написав: Irina
Зачем же в диетических блюдах возбуждать аппетит, как это делает клюква? Навіщо ж у дієтичних страв збуджувати апетит, як це робить журавлина? Лучше было бы подавлять аппетит. Краще було б пригнічувати апетит.


Добавить комментарий Додати коментар

Для добавления комментария заполните все поля формы: Для додавання коментарів заповніть всі поля форми:
* Ваше имя или псевдоним: * Ваше ім'я або псевдонім:


* Ваш e-mail (не отображается для всех пользователей): * Ваш e-mail (не відображається для всіх користувачів):


* Ваш комментарий: * Ваш коментар:


(Внимание! Не нажимайте кнопку более одного раза!) (Попередження: Не натискайте кнопку більше одного разу!)





 


Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2020
Низькокалорійні десерти|рецепти з баклажанами|другі страви з баклажанів|блюда из баклажанов для схуднення|рецепт баклажани|коктейль з селерою|мусс із журавлини|блюда з баклажанів|баклажани з горіхами|баклажан по болгарськи|баклажани с орехами|рецепти низькокалорійних страв|рецепти баклажанів|страви з баклажанів|баклажани рецепты|рецепт баклажанів|рецепти баклажани|баклажани рецепти|как кислить баклажаны|запіканка з баклажанами|квашены баклажани|баклажани страви|cелера рецепт|як морозити баклажани|блюда з баклажани|баклажани|апетит та корисні страви
Журнал современной женщины Pani.kiev.ua,
Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail.  
Главный редактор проекта
По общим и административным вопросам обращайтесь