![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Торт «Праздничные грезы» Торт «Святкові мрії»Для теста : 2 стакана муки, 150 г сахара, 100 г толченых орехов, 2 яйца, 0,5 ч. ложки соды, гашенной лимонным соком. Для тіста: 2 склянки борошна, 150 г цукру, 100 г товчених горіхів, 2 яйця, 0,5 ч. ложки соди, гашеного лимонним соком.Для теста : 2 стакана муки, 150 г сахара, 100 г толченых орехов, 2 яйца, 0,5 ч. ложки соды, гашенной лимонным соком, 3 ст. Для тіста: 2 склянки борошна, 150 г цукру, 100 г товчених горіхів, 2 яйця, 0,5 ч. ложки соди, гашеного лимонним соком, 3 ст. ложки жидкого меда, сок 1 лимона, жир (для смазки противня). ложки рідкого меду, сік 1 лимона, жир (для змащування дека). Для крема : 500 г чернослива, 1 стакан грецких орехов, 200 г сливочного масла (можно заменить 1 стаканом сметаны), 50 г сахара. Для крему: 500 г чорносливу, 1 склянка волоських горіхів, 200 г вершкового масла (можна замінити 1 склянкою сметани), 50 г цукру. Яйца растереть с сахаром. Яйця розтерти з цукром. Соду перемешать с соком лимона, добавить мед и замесить тесто как на оладьи. Соду перемішати з соком лимона, додати мед і замісити тісто як на оладки. Форму обильно смазать жиром, тесто разделить на 4 части, мокрой рукой выложить в форму и выпекать в духовке 20 минут. Форму рясно змастити жиром, тісто розділити на 4 частини, мокрою рукою викласти у форму і випікати в духовці 20 хвилин. Для приготовления крема чернослив залить горячей водой и вымачивать не менее 5 часов. Для приготування крему чорнослив залити гарячою водою і вимочувати не менше 5 годин. Затем пропустить через мясорубку. Потім пропустити через м'ясорубку. Масло или сметану взбить с сахаром, растолочь грецкие орехи. Масло або сметану збити з цукром, потовкти волоські горіхи. Чернослив перемешать с орехами и добавить во взбитую массу. Чорнослив перемішати з горіхами і додати в збиту масу. Хорошо перемешать и смазать коржи. Добре перемішати і змастити коржі. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Рецепти тортів|рецепти тортів дитячих|торти|святкові торти рецепти|торт з чорнослива|рецепти тортів з чорносливом|дитячі торти рецепти пригутування|торт з чорносливу|крем з чорносливом|торти святкові|торт з чорносливом|торт чорнослив|торт з чорнослив|торт з чорносливом рецепт|рецепти торта з чорносливом|чорнослив рецепти|чорнослив|рецепт торт з чорносливом|крем для торта з чорносливом|торти з чорносливом|святкові торти|рецепт торта з чорносливом|як доглядати за папороттю?|рецепти дитячих тортів|торт с чорносливом|торт із чорносливом|recepti tortov Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |