![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Профитроли с шоколадом Профітролі з шоколадомНа 6 порций : 700 г сладкого заварного теста, 750 мл ванильного мороженого, 500 г шоколада с 70-процентным содержанием какао, 25 г сливочного масла, 300 мл воды. На 6 порцій: 700 г солодкого заварного тіста, 750 мл ванільного морозива, 500 г шоколаду з 70-процентним вмістом какао, 25 г вершкового масла, 300 мл води.700 г сладкого заварного теста 700 г солодкого заварного тесту 750 мл ванильного мороженого 750 мл ванільного морозива 500 г шоколада с 70-процентным содержанием какао 500 г шоколаду з 70-процентним вмістом какао 25 г сливочного масла 25 г вершкового масла 300 мл воды 300 мл води С помощью кондитерского мешка выложить на смазанный маслом противень шарики из теста диаметром 2 см. Посадить в духовку, нагретую до 180°С, не закрывая дверцы. За допомогою кондитерського мішка викласти на змащений маслом деко кульки з тіста діаметром 2 см. Посадити в духовку, нагріту до 180 ° С, не закриваючи дверцята. Через 20 минут выключить духовку, оставив в ней пирожные еще на 5 минут (дверцу по-прежнему не закрывать). Через 20 хвилин вимкнути духовку, залишивши в ній тістечка ще на 5 хвилин (дверцята як і раніше не закривати). Вынуть, охладить. Вийняти, остудити. Налить в кастрюлю воду, довести до кипения, опустить в нее кусочки шоколада. Налити в каструлю воду, довести до кипіння, опустити в неї шматочки шоколаду. Распустить шоколад, постоянно помешивая. Розпустити шоколад, постійно помішуючи. Когда подливка загустеет, поставить ее на водяную баню, периодически помешивая. Коли підлива загустіє, поставити її на водяній бані, періодично помішуючи. За 10 минут до подачи на стол вынуть мороженое из морозильника. За 10 хвилин до подачі на стіл вийняти морозиво з морозильника. Надрезать профитроли на 3/4, быстро наполнить мороженым. Надрізати профітролі на 3 / 4, швидко наповнити морозивом. Выложить на блюдо, полить горячей шоколадной подливкой и тут же подавать к столу. Викласти на блюдо, полити гарячою шоколадною підливою і відразу подавати до столу. Ванильное мороженое можно заменить кремом, а летом, когда хочется чего-нибудь свежего, вместо шоколадной подливки можно использовать клубничное пюре. Ванільне морозиво можна замінити кремом, а влітку, коли хочеться чогось свіжого, замість шоколадної підливи можна використовувати полуничне пюре. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Дитячі рецепти їз шоколаду|заварне - рецепт|рецепт тистечка|заварне тістечко|заварне|тістечко заварне|заварне тистечко рецепт|рецепты тистечка заварне|заварне тістечко рецепт|заварне тітечко профітролі|заварни|дитячі рецепти|профітролі|тистечко шоколадное|дитячі тістечка рецепти|заварне тісто рецепт|профітролі з шоколадом|тісто заварне|тісто на заварне|заварне тистечко|рецепти тісто з шоколадом|профітролі рецепт|заварне тисто|заварни тистечка|заварне тістечко профітролі|pfdfhyt nscntxrj|заварне тістечка|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, горос Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |