Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти закусок: овочеві, грибні, сирні

Закуска из репчатого лука с перцем Закуска з ріпчастої цибулі з перцем

лук репчатый - 10 шт., перец сладкий - 3-4 шт., уксус (6%) - 5 ст.л., соль - по вкусу. цибуля ріпчаста - 10 шт., перець солодкий - 3-4 шт., оцет (6%) - 5 ст.л., сіль - за смаком.

лук репчатый - 10 шт. цибуля ріпчаста - 10 шт.
перец сладкий - 3-4 шт. перець солодкий - 3-4 шт.
уксус (6%) - 5 ст.л. оцет (6%) - 5 ст.л.
соль - по вкусу сіль - за смаком

Перец нарезать полосками и вместе с луком варить в подсоленной воде 5 минут, затем вынуть и охладить. Перець нарізати смужками і разом з цибулею варити в підсоленій воді 5 хвилин, потім вийняти і охолодити. Луковицы, удалив сердцевину, начинить перцем. Цибулини, видаливши серцевину, начинити перцем. Отвар довести до кипения, добавить уксус и залить им лук. Відвар довести до кипіння, додати оцет і залити їм цибулю. Оставить на сутки, накрыв крышкой. Залишити на добу, накривши кришкою. Затем жидкость слить, вновь довести ее до кипения, охладить и снова залить лук. Потім рідина злити, знову довести її до кипіння, охолодити і знову залити лук. Поместить лук в холодильник и дать ему настояться под крышкой несколько дней. Помістити цибулю в холодильник і дати йому настоятися під кришкою кілька днів.

Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія


<< Предыдущий рецепт <<Попередній рецепт Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Розділ Рецепти закусок: овочеві, грибні, сирні