![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Лук репчатый фаршированный печенью с мясом Цибуля ріпчаста фарширований печінкою з м'ясомлук репчатый - 4 шт., печенка - 40 г, свинина - 40 г, свиное топленое сало - 10 г, мясной сок - 75 г, молотые сухари - 5 г. цибуля ріпчаста - 4 шт., печінка - 40 г, свинина - 40 г, топлене свиняче сало - 10 г, м'ясний сік - 75 г, мелені сухарі - 5 р.лук репчатый - 4 шт. цибуля ріпчаста - 4 шт. печенка - 40 г печінка - 40 г свинина - 40 г свинина - 40 г свиное топленое сало - 10 г топлене свиняче сало - 10 г мясной сок - 75 г м'ясний сік - 75 г молотые сухари - 5 г мелені сухарі - 5 г соус - 50 г соус - 50 г перец, мускатный орех перець, мускатний горіх соль - по вкусу сіль - за смаком Отобрать ровные головки сладкого лука средней величины. Відібрати рівні головки солодкої цибулі середньої величини. Срезать с них верхушки и осторожно, чтобы не повредить луковиц, вынуть из них середину. Зрізати з них верхівки і обережно, щоб не пошкодити цибулин, вийняти з них середину. Приготовление фарша : печенку и свинину провернуть через мясорубку, посолить, заправить перцем и мускатным орехом по вкусу. Приготування фаршу: печінку та свинину провернути через м'ясорубку, посолити, заправити перцем та мускатним горіхом на смак. Часть лука, вынутую из луковицы, изрубить, спассировать и перемешать с фаршем. Частина цибулі, вийняту з цибулини, порубати, спассіровать і перемішати з фаршем. Наполнить фаршем луковицы и положить их в смазанный свиным топленым салом сотейник. Наповнити фаршем цибулини і покласти їх у змащений свинячим салом топленим сотейник. Залить мясным соком и припустить на слабом огне. Залити м'ясним соком і припустити на слабкому вогні. После этого посыпать молотыми сухарями и запечь в жарочном шкафу. Після цього посипати меленими сухарями і запекти в духовці. При подаче лук положить на блюдо или тарелку, залить небольшим количеством красного соуса, в который добавить отвар от припущенного лука. При подачі цибулю покласти на блюдо або тарілку, залити невеликою кількістю червоного соусу, в який додати відвар від припущення лука. Соус предварительно процедить. Соус попередньо процідити. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Рецепти з печінки свинини|рецепти печінки|холодні закуски|печінка свинина рецепт|рецепти із печінки|печінка рецепти|мясні закуски|рецепт приготування сала|холодні мясні закуски|мясні рецепти|рецепти з салом|приготування печінки|рецепти з печінки|рецепти страв з печінки|приготовление свинячей печенки|свинина печінка рецепты|блюда із печінки|печінка свинна рецепт|свинина печінка|мяснізакуски|рецепти з печінкою|печинка приготування|печінка рецепт|рецепти зпечінки|свинина печінка рецепт|рецепти- з печінкою|приготовленіе печінки|рецепт з печінки|cdbyyf gtxsyrf Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |