Цибуля ріпчаста фарширований печінкою з м'ясом Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти закусок: м'ясні

Лук репчатый фаршированный печенью с мясом Цибуля ріпчаста фарширований печінкою з м'ясом

лук репчатый - 4 шт., печенка - 40 г, свинина - 40 г, свиное топленое сало - 10 г, мясной сок - 75 г, молотые сухари - 5 г. цибуля ріпчаста - 4 шт., печінка - 40 г, свинина - 40 г, топлене свиняче сало - 10 г, м'ясний сік - 75 г, мелені сухарі - 5 р.

лук репчатый - 4 шт. цибуля ріпчаста - 4 шт.
печенка - 40 г печінка - 40 г
свинина - 40 г свинина - 40 г
свиное топленое сало - 10 г топлене свиняче сало - 10 г
мясной сок - 75 г м'ясний сік - 75 г
молотые сухари - 5 г мелені сухарі - 5 г
соус - 50 г соус - 50 г
перец, мускатный орех перець, мускатний горіх
соль - по вкусу сіль - за смаком

Отобрать ровные головки сладкого лука средней величины. Відібрати рівні головки солодкої цибулі середньої величини. Срезать с них верхушки и осторожно, чтобы не повредить луковиц, вынуть из них середину. Зрізати з них верхівки і обережно, щоб не пошкодити цибулин, вийняти з них середину.

Приготовление фарша : печенку и свинину провернуть через мясорубку, посолить, заправить перцем и мускатным орехом по вкусу. Приготування фаршу: печінку та свинину провернути через м'ясорубку, посолити, заправити перцем та мускатним горіхом на смак. Часть лука, вынутую из луковицы, изрубить, спассировать и перемешать с фаршем. Частина цибулі, вийняту з цибулини, порубати, спассіровать і перемішати з фаршем. Наполнить фаршем луковицы и положить их в смазанный свиным топленым салом сотейник. Наповнити фаршем цибулини і покласти їх у змащений свинячим салом топленим сотейник. Залить мясным соком и припустить на слабом огне. Залити м'ясним соком і припустити на слабкому вогні. После этого посыпать молотыми сухарями и запечь в жарочном шкафу. Після цього посипати меленими сухарями і запекти в духовці. При подаче лук положить на блюдо или тарелку, залить небольшим количеством красного соуса, в который добавить отвар от припущенного лука. При подачі цибулю покласти на блюдо або тарілку, залити невеликою кількістю червоного соусу, в який додати відвар від припущення лука. Соус предварительно процедить. Соус попередньо процідити.

Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія


<< Предыдущий рецепт <<Попередній рецепт Раздел Рецепты закусок: мясные Розділ Рецепти закусок: м'ясні Следующий рецепт >> Наступний рецепт>>