Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Щи летние Щи літніНа 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. На 500 г м'яса - 500 г шпинату, 200 г щавлю, по 1 шт. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. коріння, 1 головку цибулі, 1 ст. ложку муки и 2 ст. ложку борошна й 2 ст. ложки масла. ложки олії.На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. На 500 г м'яса - 500 г шпинату, 200 г щавлю, по 1 шт. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. коріння, 1 головку цибулі, 1 ст. ложку муки и 2 ст. ложку борошна й 2 ст. ложки масла. ложки олії. Сварить мясной бульон . Зварити м'ясний бульйон. Шпинат или крапиву перебрать, хорошо промыть, сварить в кипящей воде до мягкости, откинуть и протереть сквозь сито. Шпинат або кропиву перебрати, добре промити, зварити в киплячій воді до м'якості, відкинути і протерти крізь сито. Щавель перебрать и промыть, крупные листики разрезать. Щавель перебрати і промити, великі листочки розрізати. Коренья и лук нарезать мелкими кубиками и слегка поджарить на масле, посыпав в конце жаренья мукой. Коріння і цибулю нарізати дрібними кубиками і злегка підсмажити на олії, посипавши наприкінці смаження борошном. За¬тем положить в кастрюлю протертый шпинат, обжаренные коренья, перемешать, развести горячим мясным бульо¬ном, добавить лавровый лист, перец и варить 15—20 минут. За ¬ тим покласти в каструлю протертий шпинат, обсмажені коріння, перемішати, розвести гарячим м'ясним бульо ¬ ном, додати лавровий лист, перець і варити 15-20 хвилин. За 5—10 минут до окончания варки положить в кастрюлю листики щавеля и соль. За 5-10 хвилин до закінчення варіння покласти в каструлю листки щавлю і сіль. К зеленым щам рекомендуется по¬давать сметану и сваренное вкрутую яйцо. До зеленим щам рекомендується по ¬ давати сметану й зварене круто яйце. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |