|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: борщі Борщ из сушеных белых грибов Борщ із сушених білих грибів На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. На 50 г сушених грибів - за 1 шт. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. петрушки, селери, 1 головку цибулі, 500 г буряків, 150 г сметани, сіль, спеції за смаком.
На 50 г сушеных грибов — по 1 шт. На 50 г сушених грибів - за 1 шт. петрушки, сельдерея, 1 головку лука, 500 г свеклы, 150 г сметаны, соль, специи по вкусу. петрушки, селери, 1 головку цибулі, 500 г буряків, 150 г сметани, сіль, спеції за смаком.
Сварить грибной бульон с кореньями (петрушкой, сельдереем, луком-пореем) и репчатым луком, процедить. Зварити грибний бульйон з корінням (петрушкою, селерою, луком-пореем) і ріпчастою цибулею, процідити.
Отварить или испечь не очищенную от кожицы свеклу. Відварити або спекти не очищена від шкірки буряк. Готовую свеклу очистить, нарезать соломкой, сбрызнуть уксусом, перемешать и залить горячим бульоном. Готову буряк очистити, нарізати соломкою, скропити оцтом, перемішати і залити гарячим бульйоном. Заправить борщ по вкусу солью и сахаром, добавить нарезанные соломкой отваренные грибы, лавровый лист, 5—6 горошин перца, поставить на огонь, довести до кипения. Заправити борщ за смаком сіллю і цукром, додати нарізані соломкою відварені гриби, лавровий лист, 5-6 горошин перцю, поставити на вогонь, довести до кипіння. За 5 минут до конца варки заправить сметаной. За 5 хвилин до кінця варіння заправити сметаною. Подать на стол, посыпав измельченной зеленью. Подати на стіл, посипати подрібненою зеленню. Отдельно можно подать рассыпчатую гречневую кашу. Окремо можна подати розсипчасту гречану кашу.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|