![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Очищающая диета Очищающая дієтаЭта диеты предполагает, что вы будете съедать в день 3 порции неочищенного риса (1 порция = 60 г сухого риса), 100 г фруктов или сухофруктов, 300-400 г овощей, 1 ст.л. Ця дієти припускає, що ви будете з'їдати в день 3 порції неочищеного рису (1 порція = 60 г сухого рису), 100 г фруктів або сухофруктів, 300-400 г овочів, 1 ст.л. нерафинированного оливкового масла, немного натурального уксуса для салатов. нерафінованої оливкової олії, трохи натурального оцту для салатів. Проснувшись утром, нужно выпить стакан минеральной воды без газа или травяной чай. Прокинувшись вранці, потрібно випити склянку мінеральної води без газу або трав'яний чай. Чай надо пить в свое удовольствие, поэтому подберите травяной сбор, который вам будет реально нравиться. Чай треба пити в своє задоволення, тому підберіть трав'яний збір, який вам буде реально подобатися. Пить воду, зеленый чай, свежие фруктовые или овощные соки следует в больших количествах и между приемами пищи. Пити воду, зелений чай, свіжі фруктові або овочеві соки слід у великих кількостях і між прийомами їжі. Рецепт овощного бульона, составляющего основу диеты. Рецепт овочевого бульйону, що становить основу дієти. Порезать кубиками 300 г овощей (морковка, лук-порей, корень сельдерея, небольшая луковка, маленькая картофелина, немного капусты и любые другие овощи). Порізати кубиками 300 г овочів (морква, цибуля-порей, корінь селери, невелика цибулька, маленька картоплина, трохи капусти і будь-які інші овочі). Залить 1 л воды, довести до кипения и варить на медленном огне примерно полчаса. Залити 1 л води, довести до кипіння і варити на повільному вогні приблизно півгодини. В конце варки или уже в готовый бульон добавить зелень (петрушку, укроп, розмарин, зеленый лук, тимьян, базилик). Наприкінці варіння або вже в готовий бульйон додати зелень (петрушку, кріп, розмарин, зелену цибулю, чебрець, базилік). Процедить, остудить под крышкой, поставить в холодильник. Процідити, остудити під кришкою, поставити в холодильник. Бульон можно хранить в холодильнике до 4 дней. Бульйон можна зберігати в холодильнику до 4 днів. Перед употреблением бульон разрешается немного разбавить водой. Перед вживанням бульйон дозволяється трохи розбавити водою. Также можно добавить в него чайную ложку овсяной муки (размолотый Геркулес). Також можна додати до нього чайну ложку вівсяної муки (розмелений Геркулес). Для заправки овощей используйте только качественный уксус (яблочный или винный), нерафинированное оливковое или ореховое масло. Для заправки овочів використовуйте тільки якісний оцет (яблучний або винний), нерафінована оливкова або горіхове масло. Понедельник Понеділок Завтрак - яблоко, рис с небольшим количеством тертой цедры лимона и нескольким каплями лимонного сока. Сніданок - яблуко, рис з невеликою кількістю тертої цедри лимона і кількома краплями лимонного соку. Обед - овощной бульон, салат из зеленого салата или стеблей сельдерея с зеленым луком, заправленный качественным уксусом и нерафинированным оливковым маслом, рис с огородной зеленью, заправленный 1 ч.л. Обід - овочевий бульйон, салат із зеленого салату або стебел селери із зеленою цибулею, заправлений якісним оцтом і нерафінованою оливковою олією, рис з городньої зеленню, заправлений 1 ч.л. нерафинированного оливкового масла. нерафінованої оливкової олії. Ужин - овощной бульон, рис с морковью и кабачком (или корнем сельдерея), приготовленными на пару. Вечеря - овочевий бульйон, рис з морквою і кабачком (або коренем селери), приготовленими на пару. Вторник Вівторок Завтрак - апельсин, рис с небольшим количеством тертой цедры апельсина и 1 ч.л. Сніданок - апельсин, рис з невеликою кількістю тертої цедри апельсина і 1 ч.л. сметаны. сметани. Обед - овощной бульон с вареными овощами и порцией риса. Обід - овочевий бульйон з вареними овочами і порцією рису. Ужин - овощной бульон с вареными овощами и порцией риса. Вечеря - овочевий бульйон з вареними овочами і порцією рису. Среда Середа Завтрак - груша, рис, посыпанный корицей. Сніданок - груша, рис, посипаний корицею. Обед - овощной бульон, салат из огурцов, заправленный качественным уксусом и нерафинированным оливковым маслом, рис со 150 г свежих шампиньонов, очищенных, порезанных и обжаренных на оливковом масле. Обід - овочевий бульйон, салат з огірків, заправлений якісним оцтом і нерафінованою оливковою олією, рис з 150 г свіжих печериць, очищених, порізаних і обсмажених на оливковій олії. Ужин - овощной бульон, рис с капустой брокколи, приготовленной на пару. Вечеря - овочевий бульйон, рис з капустою брокколі, приготована на пару. Четверг Четвер Завтрак - фруктовый салат с 1-2 ст.л. Сніданок - фруктовий салат з 1-2 ст.л. рисовых хлопьев, рис с молоком или сливками. рисових пластівців, рис з молоком або вершками. Обед - овощной бульон, редис с листьями зеленого салата, рис с морковью, приготовленной на пару. Обід - овочевий бульйон, редис з листям зеленого салату, рис з морквою, приготовленої на пару. Ужин - овощной бульон, рис с петрушкой и щепоткой семечек подсолнуха. Вечеря - овочевий бульйон, рис з петрушкою і дрібкою насіння соняшника. Пятница П'ятниця Завтрак - рис с виноградом или изюмом и 1 ч.л. Сніданок - рис з виноградом або родзинками і 1 ч.л. тертого миндаля. тертого мигдалю. Обед - овощной бульон, рис с большим количеством зелени и приготовленными на пару овощами с 1 ст.л. Обід - овочевий бульйон, рис з великою кількістю зелені і приготованими на пару овочами з 1 ст.л. нерафинированного оливкового масла. нерафінованої оливкової олії. Ужин - овощной бульон, рис, заправленный столовой ложкой измельченных грецких орехов, 2 ст.л. Вечеря - овочевий бульйон, рис, заправлений столовою ложкою подрібнених волоських горіхів, 2 ст.л. зеленого лука и 2 ст.л. зеленої цибулі і 2 ст.л. тертого корня сельдерея или петрушки. тертого кореня селери або петрушки. Шпинат, приготовленный на пару. Шпинат, приготований на пару. Суббота Субота Завтрак - рис + 2 финика, 4 грецких ореха, 1-2 ягоды инжира и 1 порезанная груша. Сніданок - рис + 2 фініки, 4 волоських горіха, 1-2 ягоди інжиру і 1 порізана груша. Обед - овощной бульон, рис с сырыми овощами (огурцом, сладким перцем, мятой и 1 ст.л. нерафинированного оливкового масла). Обід - овочевий бульйон, рис з сирими овочами (огірком, солодким перцем, м'ятою і 1 ст.л. нерафінованої оливкової олії). Ужин - овощной бульон, рис с 1-2 яблоками, порезанными тонкими ломтиками, 1 ст.л. Вечеря - овочевий бульйон, рис з 1-2 яблуками, порізаними тонкими скибочками, 1 ст.л. сливок или сметаны и 1/2 ч.л меда. вершків або сметани і 1 / 2 ч.л меду. Воскресенье Неділя Завтрак - рис с яблоком и грушей, порезанными кубиками, заправленный несколькими каплями лимонного сока и 1 ч.л. Сніданок - рис з яблуком і грушею, порізаними кубиками, заправлений декількома краплями лимонного соку і 1 ч.л. меда, 1/2 порции йогурта. меду, 1 / 2 порції йогурту. Обед - овощной бульон, порция зеленого салата, рис с одним помидором и зеленой фасолью, сваренной на пару. Обід - овочевий бульйон, порція зеленого салату, рис з одним помідором і зеленою квасолею, звареною на пару. Ужин - овощной бульон, рис с кабачками, сваренными на пару, 1 ч.л. Вечеря - овочевий бульйон, рис з кабачками, звареними на пару, 1 ч.л. нерафинированного оливкового масла, 5 оливок, базилик. нерафінованої оливкової олії, 5 оливок, базилік. Продолжительность диеты минимум 3 дня, максимум 2 недели. Тривалість дієти мінімум 3 дні, максимум 2 тижні. Выходить из диеты надо постепенно и аккуратно, в течение трех-пяти дней не налегать на мясное и молочное, на обед и ужин готовить блюда из риса, серых макарон, отрубей. Виходити з дієти треба поступово і акуратно, протягом трьох-п'яти днів не налягати на м'ясне та молочне, на обід і вечерю готувати страви з рису, сірих макаронів, висівок. В середине дня есть побольше сырых овощей, а в промежутках между приемами пищи много пить. В середині дня їсти побільше сирих овочів, а в проміжках між прийомами їжі багато пити.
Обсудить диету на форуме >> Обговорити дієту на форумі>>
Добавить комментарий Додати коментарДевочки! Дівчата! Комментарии - не место обсуждения Ваших результатов похудания. Если Вы хотите пообщаться с единомышленниками на стезе похудания - пожалуйста, идите на наш форум " Худеем вместе ". Коментарі - не місце обговорення Ваших результатів схуднення. Якщо Ви хочете поспілкуватися з однодумцями на шляху схуднення - будь ласка, ідіть на наш форум "Худеем разом". Для добавления комментария заполните все поля формы: Для додавання коментарів заповніть всі поля форми: |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Худеем разом|дієтй з селери салат|селера, сельдерей рецепты для схуднення|рецепти селери для похудання|коренем селери|чи можна пити яблучний уксус|корінь селери для похудання|очищающий травяний збір|овочевий бульон як зварити|селера і схуднення|таблиця калорійності 1 порції любої приготовленої страви|яблучний уксус і схуднення|селера для похудання|похудання з оливковою олією|блюда с стебла селеры|селера овощ|селера диета|корень селери|сельдерей для схуднення|селера похудання|селера корень|селера для схуднення|салат з кореня селери| збір для похудання з сухофруктів Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |