Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Ricette - cucina Esclusivo: Ricette salse

Соус из сухих грибов Salsa di funghi secchi

100 г сушеных грибов, 2 ст. 100 grammi di funghi secchi, 2 cucchiai. л. l. муки, 2 ст. di farina, 2 cucchiai. л. l. сливочного масла, 3 небольшие луковицы, растительное масло, соль, свежая зелень, сметана. di burro, 3 piccole cipolle, olio vegetale, sale, erbe aromatiche, la panna acida.

100 г сушеных грибов 100 grammi di funghi secchi
2 ст. 2 cucchiai. л. l. муки farina
2 ст. 2 cucchiai. л. l. сливочного масла di burro
3 небольшие луковицы 3 cipolle piccole
растительное масло olio
соль, свежая зелень Sale, verde fresco
сметана Crema

Промытые грибы замочить в холодной воде на 6 ч., потом сварить в этой же воде, не солить. Funghi lavato, bagno in acqua fredda per 6 ore, poi cuocere in acqua lo stesso, non sale. Муку обжарить в сливочном масле и растворить в 3 стаканах грибного бульона (горячего). Soffriggere la farina nel burro e si sciolgono in 3 tazze di brodo di funghi (a caldo). Варить на слабом огне, помешивая, 15 мин. Cuocere a fuoco basso, mescolando di tanto in tanto, 15 min. Луковицы очистить, мелко нашинковать и обжаривать, постепенно добавляя нарезанные грибы. Bulbi chiari, tritate finemente e friggere, aggiungere i funghi a fette. Положить все в соус, перемешать. Mettere tutti la salsa, mescolate bene. Добавить немного сметаны и мелко нарезанной зелени, посолить и прокипятить. Aggiungere un po 'di panna acida e le erbe tritate, sale e fate bollire.

Соус подавать к мясу, макаронам. Salsa applica alle carni, pasta.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты соусов Sezione ricette salse Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact