Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Ricette - cucina Esclusivo: Ricette salse

Клюквенный соус Salsa di mirtilli

1 кг пюре из клюквы крупноплодной, 1 кг яблочного пюре, 0,5 кг томатного пюре, лимонная кислота, молотый перец горький и душистый, сахар, соль. 1 kg di grandi purea di mirtilli rossi frutti, 1 kg di salsa di mele, 0,5 kg di concentrato di pomodoro, acido citrico, pepe macinato e zucchero amaro dolce, sale.

1 кг пюре из клюквы крупноплодной 1 kg di patate provenienti da grandi cranberry frutti
1 кг яблочного пюре 1 kg di purea di mele
0,5 кг томатного пюре 0,5 kg di concentrato di pomodoro
лимонная кислота acido citrico
молотый перец горький и душистый paprika dolce e amaro
сахар, соль zucchero, sale

Смешать пюре из клюквы, яблок и помидоров, добавить по вкусу лимонную кислоту, молотый перец горький и душистый, сахар и соль. Mescolare il purè con mirtilli rossi, le mele e pomodori, aggiungere al gusto acido citrico, pepe macinato e zucchero amaro dolce, e il sale. Довести массу до кипений. Portare un sacco a ebollizione. Разлить в горячие стерилизованные пол-литровые банки. Versate il tutto in caldo-barattoli sterilizzati mezzo litro. Пастеризовать при температуре 85-95 град, в течение 25 мин. Pastorizzato ad una temperatura di 85-95 gradi, per 25 min.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты соусов Sezione ricette salse Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Salsa di mele|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact