Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Insalata di "funghi nella neve" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: a base di carne

Салат "Грибы под снегом" Insalata di "funghi nella neve"

4-5 шт. 4,5 pc. картофеля, 4-5 шт. patate, 4-5 pc. репчатого лука, 400-500 г мяса, 400-500 г свежих грибов, 200 г сыра, 250 г майонеза, 3 ст. cipolla, 400-500 grammi di carne, 400-500 grammi di funghi freschi, 200 g di formaggio, 250 g di maionese, 3 cucchiai. ложки масла. cucchiai di burro.

4-5 шт. 4,5 pc. картофеля Di patate
4-5 шт. 4,5 pc. репчатого лука cipolle
400-500 г мяса 400-500 grammi di carne
400-500 г свежих грибов 400-500 grammi di funghi freschi
200 г сыра 200 g di formaggio
250 г майонеза 250 g di maionese
3 ст. 3 cucchiai. ложки масла cucchiai di burro
зелень Verdi



Грибы отварить и обжарить на растительном масле. Lessare i funghi e friggere in olio vegetale.




Лук мелко порезать и обжарить до золотистого цвета. Tagliata finemente la cipolla e friggere fino a doratura.


Смешать лук и грибы, остудить. Mescolare in cipolla e funghi e lasciar raffreddare.


Натереть на мелкой терке сыр. Grattugiare il formaggio.


Мясо отварить и порезать мелкими кусочками. Far bollire la carne e tagliare a piccoli pezzi. Остудить. Fresco.


Картофель также отварить, остудить и порезать кубиками. Patate anche bollire, raffreddare e tagliare a dadini.


Все продукты выложить в салатник слоями. Tutti i prodotti sono distribuiti in insalatiera in strati. 1 слой - картофель. 1 strato - patate.


2 слой - жаренные грибы с луком. Layer 2 - funghi fritti e le cipolle.


3 слой - отварное мясо. Livello 3 - bollito.


4 слой - майонез, посыпать тертым сыром. 4 layer - maionese, spolverare con il formaggio tagliuzzato.


И снова майонез. Ancora una volta la maionese. Салат украсить зеленью и оставить на несколько часов в прохладном месте. Insalata per decorare e lasciar riposare per diverse ore in un luogo fresco.




Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: мясные Ricette insalate Sezione: a base di carne


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Салат с жареными грибами|масло burro|салат грибы под снегом|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact