Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppe

Мясной бульон быстрого приготовления Brodo fast food

500 г мяса, 1 морковь, 1 корень петрушки, 1 корень сельдерея, 1 головка лука, 1,5-2 л воды 500 grammi di carne, 1 carota, 1 radice di prezzemolo, 1 sedano, 1 cipolla, 1,5-2 litri di acqua

500 г мяса 500 g di carne
1 морковь 1 carota
1 корень петрушки 1 radice di prezzemolo
1 корень сельдерея 1 sedano
1 головка лука 1 cipolla
1,5-2 л воды 1,5-2 litri di acqua

Мясо промыть, мякоть отделить от костей, пропустить через мясорубку, кости разрубить. La carne è pulito, per separare la carne dalle ossa, passano attraverso un tritacarne, tagliare l'osso. Все положить в кастрюлю, залить холодной водой и в таком виде оставить на 20-30 минут, затем, не меняя воды, поставить варить. Tutti messi in una casseruola, coprire con acqua fredda e, come tale congedo per 20-30 minuti, e poi, senza cambiare l'acqua, mettere a bollire. Добавить в начале варки очищенные и нарезанные коренья, часть которых предварительно поджарить без масла на сковороде. Aggiungere all'inizio della cottura radici sbucciati ed affettati, alcuni dei quali pre-frittura senza olio nella padella. Через 20 минут после начала варки положить соль. Entro 20 minuti dopo l'inizio della cottura a mettere il sale. Бульон варить при слабом кипении 30-40 минут, потом процедить и использовать как обычный мясной бульон. Brodo a bollire in ebollizione basso 30-40 minuti, poi filtrare e usare come un brodo ordinaria.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: супы Sezione Ricette Antipasto: Zuppe Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact