Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Grzyby w sosie pomidorowym Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Przepisy - kulinarny Exclusive: Recipes puste: grzyby

Грибы в томатном пюре Grzyby w sosie pomidorowym

На 600 г грибов - 400 г пюре из помидор, 1-2 лавровых листа, соль, лимонную кислоту и уксус по вкусу. Na 600 g pieczarek - 400 g koncentratu pomidorowego, 1-2 liście laurowe, sól, kwasek cytrynowy i ocet do smaku.

600 г грибов 600 g pieczarek
400 г пюре из помидор 400 g koncentratu pomidorowego
1-2 лавровых листа 1.2 liście laurowe
соль sól
лимонную кислоту kwas cytrynowy
уксус по вкусу ocet do smaku

Подготовленные грибы потушить в закрытой кастрюле в собственном соку до мягкости, добавить горячее пюре из свежих помидоров, приправленное солью и сахаром. Grzyby przygotowane do wprowadzenia w zamkniętej puli we własnym soku do miękkości, dodać ostrym sosie ze świeżych pomidorów, przyprawione solą i cukrem. Смесь прогреть до кипения, подкислить лимонной кислотой и уксусом, разложить в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать в умеренно кипящей воде: 0,5-литровые – 30 мин., литровые — 40 мин. Mieszaninę ogrzewa się do wrzenia, zakwaszony kwas cytrynowy i ocet, rozrosło się do słoików, przykryć i sterylizacji we wrzącej wodzie, umiarkowane 0,5-litrowy - 30 min., Liter - 40 min.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты заготовок: грибы Sekcja Przepisy puste: grzyby Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact