Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Zapiekanka z bakłażana i mięsa mielonego Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Przepisy - kulinarny Exclusive: diety Przepisy i potrawy warzywne

Запеканка с баклажанами и мясным фаршем Zapiekanka z bakłażana i mięsa mielonego

Вымойте баклажаны, нарежьте ломтиками вдоль, посолите, поперчите, обваляйте в муке. Umyć bakłażana, wzdłużnie kawałek, solą i pieprzem, roll w mące.

Обжарьте в растительном масле баклажаны с обеих сторон. Smażyć na oleju roślinnego oberżyny po obu stronach. Потушите до золотистого цвета мелко нарубленный лук и чеснок. Sauté do złotego koloru cebulę i czosnek. Добавьте мясной фарш, обжаривайте его три минуты, добавьте томатную пасту, соль по вкусу, черный молотый перец и около полстакана воды. Dodaj mielone mięso, smażyć jeszcze przez trzy minuty, dodać koncentrat pomidorowy, sól, pieprz, pół szklanki wody. Тушите еще две минуты. Dusić kolejne dwie minuty.

В огнеупорную форму уложите слоями баклажаны, фарш, тертый сыр, полейте сливками. W ogniotrwałych warstw formie oberżyny Lay, mielonej wołowiny, tartym serem, skropić śmietaną. Запекайте в предварительно разогретом духовом шкафу при температуре 180 градусов около получаса. Piec w podgrzanym piecu w temperaturze 180 stopni przez pół godziny.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Źródło: pani.kiev.ua: diety. Худеем вместе. Khudeem razem.

<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sekcja Przepisy dania dietetyczne i warzyw Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Bluda z baklazana|recepty baklazana|recepty z baklazana|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact