Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Przepisy - kulinarny Exclusive: przepisy kulinarne dania główne: mięsne

Печеночные котлеты Pasztecików wątroby

0,5 кг свиной печени, 300 г лука, 0,5 стакана риса, 2 ст. 0,5 kg wątroba wieprzowa, 300 g cebuli, 0,5 filiżanki ryżu, 2 łyżki. ложки соевого соуса, мускатный орех, соль, перец - по вкусу. łyżki sosu sojowego, gałka muszkatołowa, sól i pieprz - do smaku.

0,5 кг свиной печени 0,5 kg wątroba wieprzowa
300 г лука 300 g cebuli
0,5 стакана риса 0,5 filiżanki ryżu
2 ст. 2 łyżki. ложки соевого соуса łyżki sosu sojowego
мускатный gałka muszkatołowa
соль, перец sól, pieprz
растительное масло для жарки olej roślinny do smażenia

Печень с луком пропустить через мясорубку. Wątróbka z cebulką przejść maszynce do mięsa. Рис отварить до готовности. Rysunek gotować aż gotowane. Все смешать, добавить соевый соус, соль, перец, мускатный орех. Wszystko wymieszać, dodać sos sojowy, sól, pieprz, gałka muszkatołowa. Жарить на растительном масле. Smażyć w oleju roślinnym. Аккуратно выложить в разогретое масло в форме котлеток ложкой. Dokładnie określić w podgrzany olej w formie kotletów z łyżeczką. Жарить 5 минут, перевернуть и еще 5 минут жарить с другой стороны. Smaż 5 minut, odwrócić i gotować kolejne 5 minut na drugiej stronie.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Przepisy sekcji dania główne: mięsne Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact