Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Jam: Strawberry (segundo método) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de espacios en blanco: dulce mermelada

Варенье из клубники (способ второй) Jam: Strawberry (segundo método)

Смочить каждую ягодку свежесобранной клубники в известковой воде, заморозить. Wet cada baya recién fresas en agua de cal, congelar.

Смочить каждую ягодку свежесобранной клубники в известковой воде, заморозить (чтобы все ягоды были отдельно друг от друга, не смерзались). Wet cada baya recién fresas en agua de cal, congelar (todas las bayas eran separados unos de otros, no regedit). Сварить сироп : на 800 г ягод требуется 1,2 кг комкового сахара. Cocine el jarabe: 800 g de bayas requiere Komkova 1,2 kg de azúcar. Добавить воды в сахар столько, сколько он в себя впитает. Agregue el agua con el azúcar hasta que absorbe a sí mismo. Осторожно всыпать в сироп ягоды. Precaución Vierta el jarabe de bayas. После того как варенье будет готово, ягоды вынуть, разложить в баночки, залить сиропом. Una vez que el atasco está listo, retire las bayas, repartidos en pequeños frascos, verter el jarabe.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sección de los espacios en blanco Recetas: dulce mermelada Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact