Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pan de vainilla Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Recetas - Recetas culinarias Exclusiva: en Semana Santa

Пряник ванильный Pan de vainilla

3 стакана муки, 5 г ванильного сахара, 1/2 ч. ложки соды, 1/2 стакана воды, 1 яйцо. 3 tazas de harina, 5 g de azúcar de vainilla, 1 / 2 cucharaditas de bicarbonato de soda, 1 / 2 taza de agua, 1 huevo.

3 стакана муки 3 tazas de harina de
5 г ванильного сахара 5 g de azúcar de vainilla
1/2 ч. ложки соды 1 / 2 cucharaditas de bicarbonato de soda
1/2 стакана воды 1 / 2 tazas de agua
1 яйцо 1 huevo

Муку перемешать с содой и просеять. Mezclar la harina con la soda y estancos. Сахар с водой довести до кипения и уварить - при пробе сироп должен стекать с ложки струйкой, как толстая нитка. De agua de azúcar hasta que hierva y Uvarov - con jarabe de muestra para el goteo de un arroyo cuchara, como un hilo grueso. Охладить его до комнатной температуры, добавить ванильный сахар, яйцо и муку с содой и перемешивать 3-4 мин. Enfriar a temperatura ambiente, agregar el azúcar de vainilla, huevos y harina con soda y revuelva 3-4 minutos. до получения однородного теста. hasta obtener una masa homogénea. Сформовать из него маленькие шарики, положить на смазанный маслом противень и выпекать 5-7 мин при температуре 180-200°С. Laminados de las bolitas, poner en una bandeja de hornear engrasada y hornear 5-7 minutos a 180-200 ° C.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты к Пасхе Sección de recetas para la Pascua Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact