Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Un té en el kazajo Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recetas - Culinary Exclusiva: recetas de bebidas: suave

Чай по-казахски Un té en el kazajo

На 4 порции: чай черный байховый - 6 г, молоко или сливки - полстакана. Para 4 personas: el té negro Lapsany - 6 g, leche o crema - medio vaso.

чай черный байховый - 6 г el té negro Lapsany - 6 g
молоко или сливки - полстакана de leche o nata - media taza

Перед заваркой фарфоровый чайник согреть, ополаскивая кипятком, затем положить в него чай, залить крутым кипятком (примерно на 1/3 объема чайника) и оставить на 5-7 минут для настаивания. Antes de tetera de porcelana de cerveza se caliente por el lavado con agua hirviendo, y luego lo puso en su té, vierta agua hirviendo (aproximadamente 1 / 3 de la tetera) y dejar durante 5-7 minutos para dibujar. Затем добавить кипяток. Luego se agrega el agua hirviendo. Перед подачей на стол в пиалу налить кипяченое молоко или сливки, затем заварку и кипяток. Antes de servir en un recipiente vierta la leche hervida o crema, a continuación, las hojas de té y agua hirviendo. Отдельно подавать сахар-рафинад, восточные сладости (нават), сухие фрукты, изделия из сдобного теста - баурсаки, хворост, лепешки. Presentar por separado el azúcar refinada, dulces (Nadab), frutos secos, productos de masa de galleta - baursaks, matorrales, las tortillas.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Sección de recetas de bebidas: suave Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact