Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recetas - recetas de postres culinario Exclusivo:

Мусс медовый Miel batida

Жидкий мед - 3 ст. Miel líquida - 3 cdas. ложки, лимон - 1 шт., толченый фундук - 0,5 стакана, яичные желтки - 2 шт., яйца - 2 шт. cuchara, de limón - 1 ud., avellanas trituradas - 0,5 tazas, yemas de huevo - 2 uds., huevos - 2 uds.

3 ст. 3 cdas. ложки жидкого меда cucharadas de miel líquida
1 лимон 1 limón
0,5 стакана толченого фундука 0,5 tazas de avellanas trituradas
2 яичных желтка 2 yemas de huevo
2 яйца 2 huevos
1 стакан сахарного песка 1 taza de azúcar granulada
0,5 ст. 0,5 º. ложки желатина cucharadas de gelatina de
4 ст. 4 del art. ложки вина (сладкого) cucharadas de vino (dulce)
взбитые сливки Chantilly

Смешать мед, лимонный сок и половину указанного количества орехов. Mezcle la miel, jugo de limón y la mitad de la cantidad especificada de frutos secos. Желтки, яйца и сахар взбить в миске, поставленной на водяную баню, пока смесь не загустеет (10 минут). Yemas de huevo, batir los huevos y el azúcar en un recipiente situado en un baño de agua hasta que la mezcla espese (10 minutos). Полученную массу охладить и добавить медово-ореховук смесь. La masa resultante se enfríe y añadir la mezcla de miel orehovuk. Растворить желатин в вине, сиропе, помешивая, влить в мусс, разлить по бокалам, поставить в холодильник на 1 час. Disuelva la gelatina en el vino, miel, revolviendo, verter en la mousse, verter en copas, poner en el refrigerador durante 1 hora. Украсить орехами и взбитыми сливками. Decorar con nueces y crema batida.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты десертов Sección de recetas de postres Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact