Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Carne en Francia Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recetas - cocina Exclusiva: recetas de platos principales: carnes

Мясо по-французски Carne en Francia

1 кг лука, 1 кг мяса, 200 г сыра, майонез, соль, перец по вкусу. 1 kg de cebollas, 1 kg de carne, 200 g de queso, mayonesa, sal y pimienta al gusto.

1 кг лука 1 kg de cebollas
1 кг мяса 1 kg de carne de
200 г сыра 200 g de queso
майонез mayonesa
соль, перец по вкусу sal y pimienta al gusto



Мясо порезать на кусочки, среднего размера, посыпать солью и перцем. La carne cortada en trozos, de tamaño medio, espolvorear con sal y pimienta.


Сыр натереть на мелкой терке. Rallar queso.


Лук порезать тонкими полукольцами. Cebollas cortadas media fina-anillos.


В глубокий противень (не смазаный) уложить половину порезаного лука. En una cacerola para horno (sin desenfoque) para establecer un medio cebollas porezanogo.


Сверху плотно выложить кусочки мяса. Arriba estaba bien rebanadas de carne.


Далее выложить оставшийся лук и смазать майонезом. Luego estaba la cebolla restante y lubricado con mayonesa.


Сверху посыпать тертым сыром. Se espolvorea con queso rallado.


Накрыть крышкой и поставить в духовку на 15 минут, пока не расплавится сыр. Tapar y cocer en el horno durante 15 minutos, hasta que el queso se derrita. Затем крышку снять и запекать еще 45 минут при температуре 230 С. A continuación, retire la tapa y cocer otros 45 minutos a 230 C.




Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Sección de recetas los platos principales: carnes Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact