Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recetas - cocina Exclusiva: recetas de platos principales: los peces

Тушеная рыба «Артемида» De pescado cocido "Artemis"

500 г рыбы, 2 ст.ложки растительного масла, 4-6 луковиц, соль, перец, 2 дольки чеснока, сок лимона, 3-4 помидора. 500 g de pescado, 2 cucharadas de aceite vegetal, 4-6 cebollas, sal, pimienta, 2 dientes de ajo, jugo de limón, 3-4 tomates.

500 г рыбы 500 g de pescado
2 ст. 2 cdas. ложки растительного масла cucharadas de aceite vegetal
4-6 луковиц 4,6 bombillas
соль, перец sal pimienta
2 дольки чеснока 2 dientes de ajo
сок лимона de jugo de limón
3-4 помидора 3,4 Tomate

Разогреть 1 ст. Caliente 1 cucharada. ложку растительного масла, слегка обжарить мелко нарубленный репчатый лук и чеснок, добавить нарезанные помидоры, посолитьи поперчить. cuchara de aceite vegetal, se sofríe la cebolla picada y el ajo, agregar los tomates picados, posoliti pimienta. Рыбу очистить, порезать кусочками, сбрызнуть соком лимона и натереть солью. El pescado se limpia, cortado en trozos, rociar con el jugo de limón y frotar con sal. Разогреть в сковороде растительное масло, добавить 2-3 ст. Calentar el aceite en una sartén, añadir 2-3 cucharadas. ложки воды, положить рыбу, обжаренные ранее лук и помидоры и потушить 30 минут. cucharas de agua, coloque el pescado, cebolla frita y tomates antes y 30 minutos para extinguir.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Sección de recetas los platos principales: los peces Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact