Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recetas - cocina Exclusiva: recetas de platos principales: carnes

Шницель по-арабски Schnitzel en árabe

400 г фарша, 2 луковицы, 2 головки чеснока, зелень, полстакана готового риса, 1 яйцо, 1 ст. 400 g de carne picada 2 cebollas, 2 cabezas de ajo, hierbas frescas, terminó media taza de arroz, 1 huevo, 1 cda. ложка томатной пасты. cucharada de pasta de tomate.

400 г фарша 400 g picada
2 луковицы 2 cebollas
2 головки чеснока 2 cabezas de ajo
зелень verdes
полстакана готового риса media taza de arroz listo
1 яйцо 1 huevo
1 ст. 1 cda. ложка томатной пасты cucharada de pasta de tomate
1 ст. 1 cda. ложка лимонного сока de jugo de limón

Лук мелко порезать и слегка обжарить. Cebolla finamente cortada y se sofríe. Чеснок и зелень мелко нарезать. El ajo y hierbas frescas cortar finamente. Рис отварить. Figura hervir. В чашке смешать фарш, рис, лук, чеснок, зелень, 1 сырое яйцо, томатную пасту. En el tazón mezcle la carne picada, arroz, cebolla, ajo, hierbas frescas, 1 huevo, pasta de tomate. Все перемешать, посолить, поперчить, добавить 1 ст. Mezclar todo, añadir sal y pimienta, añadir 1 cda. ложку лимонного сока. cucharada de zumo de limón. (Соль добавлять лучше так: в 50 г воды размешать соль и добавить в фарш). (Con sal añadida una mejor manera: 50 g de agua, añadir sal y agregue la carne picada). Из фарша сформировать удлиненные котлетки, обвалять в муке и обжарить с обеих сторон. De relleno para formar las albóndigas alargadas, rodar en la harina y se fríen por ambos lados.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Sección de recetas los platos principales: carnes Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact