Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de pizzas, empanadas, Bollos Blandos

Пирог "Мулатка" Cake "mulato"

250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250 g de mantequilla o margarina, 150 g de chocolate negro, 4 huevos, 350 g de azúcar, 1 de azúcar de vainilla.

250 г сливочного масла или маргарина 250 g de mantequilla o margarina
150 г горького шоколада 150 g de chocolate oscuro
4 яйца 4 huevos
350 г сахара 350 g de azúcar
1 пакетик ванильного сахара 1 azúcar de vainilla
170 г муки 170 g de harina de
1 ч. ложка разрыхлителя 1 cucharadita de polvo de hornear
150 г размельченных грецких орехов 150 g de nueces trituradas

Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью. Muy poco se derrite la mantequilla y el chocolate en un baño de agua y bata los huevos con el azúcar y la vainilla. Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами. Mezclar bien con chocolate, aceite de peso con la harina y el polvo de hornear y suavemente se combinan con los huevos. Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С. Añadir los frutos secos, poner la masa sobre la hoja de hornear y cocer en el horno, precalentado a 180 ° C. Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета. Hornee durante 25 minutos, hasta que se dore. Дать пирогу остыть и разрезать на куски. Escribir un pastel para enfriar y cortar en pedazos.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Sección de Recetas de pizza, empanadas, Bollos Blandos Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact