Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: рыбные Recetas - recetas de ensaladas cocina Exclusivo:: pescado

Шпротный салат с огурцами El espadín, con ensalada de pepinos de

1 банка шпрот, 2 свежих или консервированных огурца, 3 яйца, 1 луковица, 2 ст. 1 lata de sardinas, 2 de pepino fresco o enlatado, 3 huevos, 1 cebolla, 2 cucharadas. ложки сметаны, горчица и соль - по вкусу. cuchara de crema agria, la mostaza y la sal - al gusto.

1 банка шпрот 1 lata de sardinas
2 свежих или консервированных огурца 2 pepino fresco o en conserva
3 яйца 3 huevos
1 луковица 1 cebolla
2 ст. 2 cdas. ложки сметаны cucharadas de ácido
горчица и соль - по вкусу la mostaza, y sal - al gusto

Шпроты нарезать маленькими кусочками, огурцы очистить от кожицы и нарезать тонкой соломкой, сваренные вкрутую яйца нарубить не очень мелко, а лук - мелко. Espadín cortar en trozos pequeños, la ralladura de pepino y cortar en tiras finas, huevos duros no cortar finamente las cebollas y - finamente. Масло из-под шпрот смешать со сметаной, добавить горчицу, соль, залить полученным соусом ингредиенты салата, перемешать. El aceite de la espadín para mezclar con la crema agria, agregar la mostaza, la sal, vierta la salsa de la ensalada de ingredientes, mezcle bien.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты салатов: рыбные Recetas de ensaladas de la sección: pescado Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact