Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Profiteroles con setas Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recetas - recetas de postres culinario Exclusivo:

Профитроли с грибами Profiteroles con setas

На 6 порций : 350 г соленого заварного теста, грибной фарш (из соленых или свежих грибов, по вкусу), 100 г сметаны, 1 луковица, 50 г сыра рокфор, мята. Para 6 personas: 350 g de masa hervida salados, rellenos de setas (de sal o de hongos frescos, al gusto), 100 g de crema agria, 1 cebolla, 50 g de queso roquefort, menta.

350 г соленого заварного теста 350 g de masa hervida con sal
грибной фарш (из соленых или свежих грибов - по вкусу) El relleno de setas (de sal o de champiñones frescos - al gusto)
100 г сметаны 100 g de crema agria
1 луковица 1 cebolla
50 г сыра рокфор 50 g de queso roquefort
мята menta

Из кондитерского мешка или столовой ложкой выложить на смазанный растительным маслом противень маленькие шарики теста. De la bolsa de pastelería, o una cucharada para disponer de un poco de bicarbonato de bolas engrasados de masa. Посадить на 20 минут в духовку, нагретую до 180°С. La plantación de 20 minutos en un horno calentado a 180 ° C. Смешать грибной фарш с мелко нарубленным луком и растопленным маслом. Añada el relleno de setas con cebolla picada y la mantequilla derretida. Добавьте сметану, довести до кипения и снять с огня. Añadir la nata, llevar a ebullición y retirar del fuego. Покрошить рокфор, мелко порезанную мяту. Crumble de queso azul picado menta. Готовые профитроли надрезать сверху, положить внутрь фарш. Ready-made profiteroles incisión desde la parte superior, poner el relleno dentro. Поставить на минуту в горячую духовку. Enviar a un minuto en un horno caliente.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты десертов Sección de recetas de postres Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact