Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Galletas de avena Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Recetas - recetas de postres Culinary Exclusivo:: galletas

Овсяное печенье Galletas de avena

овсяные хлопья - 150 г, маргарин - 150 г, сахарная пудра - 100 г, мука пшеничная - 75 г, сода - 1 ч. ложка. Copos de avena - 150 g de margarina - 150 g de azúcar glas - 100 g de harina de trigo - 75 g, soda - 1 cdta.

овсяные хлопья - 150 г Copos de avena - 150 g de
маргарин - 150 г de margarina - 150 g
сахарная пудра - 100 г azúcar en polvo - 100 g
мука пшеничная - 75 г de harina de trigo - 75 g de
сода - 1 ч. ложка de soda - 1 cucharadita de

Взбить 125 г маргарина с 75 г сахарной пудры до однородной массы. Beat 125 gramos de margarina con 75 g de azúcar en polvo hasta que quede suave. Муку соединить с содой и овсяными хлопьями, добавить к взбитому маргарину и замесить тесто. Mezclar la harina con la soda y la harina de avena, añadir la margarina batida y amasar la pasta. Раскатать тесто в пласт толщиной 5-6 мм, вырезать выемками различные фигурки. Estirar la masa en una capa gruesa de 5-6 mm, cortar muescas varias figuras. Сформованное печенье уложить на смазанный маргарином противень. Cookies preformada yacía en hornear engrasada con margarina. Выпекать при 230-240°С до золотистой корочки. Hornear a 230-240 ° C hasta que estén doradas. Охладить. Fresco. Перед подачей посыпать оставшейся сахарной пудрой. Antes de servir, espolvorear con azúcar en polvo restante.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты десертов: печенье Sección de recetas de postres: cookies Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Galletas de avena en ojuelas|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact