Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Ensalada de col Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recetas - Culinary Exclusiva: recetas de la ensalada: verduras y frutas

Салат из белокочанной капусты Ensalada de col

500 г капусты, ¼ стакана уксуса, ½ ст. 500 g de col, ¼ de taza de vinagre, ½ c /. ложки сахара. cucharadas de azúcar.

500 г капусты 500 g de col
¼ стакана уксуса ¼ de taza de vinagre
½ ст. C ½. ложки сахара cucharadas de azúcar

Очистить и обмыть кочан капусты, удалить кочерыжку. Pelar y lavar el repollo, quitar el tallo. Капусту тонко нашинковать. Pique finamente el repollo. Слегка посолить и перетереть руками, чтобы она стала мягкой. Un poco de sal y las manos pereteret que se ablanda. Выделившийся сок отжать. Jugo de Productos superar. После этого капусту положить в салатник, залить уксусом, смешанным с сахаром, и оставить на 30-40 минут. Después de eso, poner el repollo en la ensaladera, verter el vinagre, mezclados con azúcar y dejar durante 30-40 minutos. Затем добавить 1 ст. A continuación, añada 1 cda. ложку растительного масла. cuchara de aceite vegetal.
Салат можно приготовить и другим способом: нашинковать капусту, положить ее в кастрюлю, заправить солью и уксусом, и непрерывно помешивая, нагревать до тех пор, пока капуста не осядет и не станет мягкой. Ensalada se puede preparar de otra forma: repollo picado, lo puso en la sartén, sazone con sal y vinagre, y revolviendo constantemente, hasta que la col calor todavía no es solucionar y no será suave. После этого охладить ее и заправить сахаром и маслом. Luego enfriar y sazonar con azúcar y mantequilla.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Sección de recetas de ensaladas: de verduras y frutas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact