Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recetas - recetas de ensaladas cocina Exclusivo:: carne

Салат с говяжьим языком и овощами Ensalada con lengua de vaca y hortalizas

На 12 порций: 1 кг говяжьего языка, 500 г картофеля, 250 г моркови, 100 г соленых огурцов. Para 12 porciones: 1 kg de lengua de vaca, 500 g de patatas, 250 g de zanahorias, 100 g de pepinillos en vinagre.

На 12 порций: Para 12 porciones:
1 кг говяжьего языка 1 kg de carne de la lengua
500 г картофеля 500 g de patatas
250 г моркови 250 g de zanahorias
100 г соленых огурцов 100 g de pepinos en vinagre
5 ст. 5 cucharadas. ложек растительного масла cucharadas de aceite vegetal
2.5 ст. 2,5 art. ложки уксуса 3% cucharadas de vinagre de 3%
40 г корня сельдерея 40 g de raíz de apio
1 яйцо 1 huevo
Соль, перец, петрушка Sal, pimienta, perejil

Морковь, картофель, корень сельдерея промыть и отварить в подсоленной воде. Zanahorias, patatas, lavarlas raíz de apio y hervir en agua salada. Подготовленные овощи и соленые огурцы нарезать кубиками, заправить смесью из уксуса с растительным маслом, добавить соль, перец, все перемешать. Legumbres y hortalizas preparadas y pepinillos en cubitos, se sazona con una mezcla de vinagre y aceite vegetal, sal, pimienta, mezclar. Язык отварить со специями, очистить от кожи, нарезать тонкими ломтиками, уложить по краям блюда. Idioma hervir con especias, quitar la piel, cortada en rebanadas finas, estaba en los bordes del plato. В центр положить подготовленный овощной салат. En el centro poner una ensalada de vegetales preparados. Готовый салат украсить нарезанным вареным яйцом и зеленью петрушки. Listo para decorar ensalada de huevo duro picado y el perejil.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты салатов: мясные Recetas de ensaladas de la Sección: la carne Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact