Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Ensalada Omletny Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recetas - recetas de ensaladas cocina Exclusivo:: carne

Омлетный салат Ensalada Omletny

5 яиц, 300 г вареного мяса или колбасы, 2 луковицы, 0,5 ст. 5 huevos, 300 g de carne o salchichas, 2 cebollas, 0,5 º. молока, майонез, соль. la leche, la mayonesa, la sal.

5 яиц 5 huevos
300 г вареного мяса или колбасы 300 g de carne cocida o embutidos
2 луковицы 2 cebollas
0,5 ст. 0,5 º. молока leche
Майонез Mayonesa
Соль, перец, чернослив, зелень, ядра грецких орехов - по вкусу Sal, pimienta, ciruelas, verduras, nueces - al gusto

Яйца взбить с молоком и поджарить с обеих сторон, остудить и нарезать соломкой. Bata los huevos y la leche y la República Federativa de Yugoslavia en ambos lados, enfriar y cortar en bastones. Нарезать мясо (колбасу). Cortar la carne (chorizo). Лук очистить, мелко нарезать и обжарить. Cebollas limpieza, cortado en trozos pequeños y rehogar. Нарезать чернослив, добавить в салат, посыпать орехами, посолить, поперчить, заправить майонезом. Cortar las ciruelas, añadir a una ensalada, espolvorear con las nueces, la sal, la pimienta, la temporada con mayonesa.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты салатов: мясные Recetas de ensaladas de la Sección: la carne Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact