Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Ricette - ricette di dolci culinarie Esclusivo:: biscotti

"Брызги шампанского" "Champagne Bubbles"

На 6 порций : 700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей, сахарная пудра, арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре. Per 6 persone: 700 g dolce bollita pasta con l'aggiunta di spezie vostra preferita o un bouquet di spezie, zucchero a velo, di arachidi (o qualsiasi altro vegetale) olio per friggere in olio.

700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей 700 g dolce bollita pasta con l'aggiunta di spezie vostra preferita o un bouquet di spezie
сахарная пудра zucchero a velo
арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре (arachidi o vegetale) olio per friggere nel grasso profondo

Разогреть масло для фритюра. Scaldate l'olio per frittura. Как только масло зашипит, убавить огонь. Una volta sibilo del petrolio, sottrarre il fuoco. Понемногу брать тесто столовой ложкой и бросать в масло. A poco a poco, prendere un cucchiaio di pasta-and-drop in olio. Готовое зарумянившееся печенье вынимать шумовкой. Pronto biscotti arrossendo rimuovere skimmer. Обсушить на промокательной бумаге. Scolate il telo assorbente. Обсыпать сахарной пудрой и подавать горячим. Spolverare con zucchero a velo e servite ben caldo.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты десертов: печенье Dolci ricette Sezione: cookies Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Zucchero a velo|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact