Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Strawberry Jam (der Weg zuerst) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Leerzeichen: süße Marmelade

Варенье из клубники (способ первый) Strawberry Jam (der Weg zuerst)

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Kleine Früchte - 800 g - sauber und waschen, mit Rum beträufeln.

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Kleine Früchte - 800 g - sauber und waschen, mit Rum beträufeln. Разложив на противне, поставить клубнику на лед или в морозильник, заморозить. Ausbau der Pfanne, legen Sie die Erdbeeren auf Eis oder in der Gefriertruhe einfrieren. Сварить сироп, в который на 1,6 кг сахара идет 2 стакана воды. Cook den Sirup, in denen sich bei 1,6 kg Zucker 2 Tassen Wasser. В кипящий сироп засыпать ягоды, три раза вскипятить, снимая каждый раз с огня таз после кипения для выстойки. Der kochende Sirup, Beeren, kocht dreimal füllen, jedes Mal das Entfernen der aus Pfanne nach dem Kochen für vystoyki. Пенку снимать шумовкой, продолжая варить варенье уже на малом огне. Pencu schießen Skimmer, weiterhin Marmelade bereits bei schwacher Hitze zu machen. Из готового варенья вынуть ягоды шумовкой, разложить по банкам и залить сиропом. Von der fertigen Marmelade Abschäumer die Beeren zu entfernen, am Ufer ausgebreitet und gieße Sirup.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sektion Rezepte Leerzeichen: süße Marmelade Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact