Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Gebratenes Huhn mit Beilage (Ukrainisch) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Rezepte - kulinarische Exklusiv: Hauptgerichte Rezepte: Geflügel

Жареная курица с гарниром (укр.) Gebratenes Huhn mit Beilage (Ukrainisch)

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Chicken - 1 Stck., Fett - 2 EL Öl - 2 EL, Kartoffeln - 600 Gramm Reis - 250 g, Salat - 200 g, Salz.

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Chicken - 1 Stck., Fett - 2 EL Öl - 2 EL, Kartoffeln - 600 Gramm Reis - 250 g, Salat - 200 g, Salz.

Подготовленную тушку курицы уложить на противень или сковороду вниз спиной и жарить в жаровочном шкафу до готовности, периодически поливая жиром и перевовачивая. Vorbereitet, lag ein Huhn Kadaver auf Backblech oder eine Pfanne und braten Sie wieder nach unten in zharovochnom Ofen, bis getan, regelmäßig gießen Fett-und perevovachivaya. Изредка поверхность тушки можно смазывать сметаной, чтобы образовалась более румяная корочка. Gelegentlich der Oberfläche mit einem Schlachtgewicht kann mit Sahne geschmiert werden, um eine rosige Kruste bilden.

При подаче курицу разрубить по два куска на порцию и полить мясным соком, в котором она жарилась. Wenn Servieren schneiden Sie die Hühner, zwei Stück pro Portion, und über Fleischsaft gießen, in der es Braten. На гарнир подать жареный картофель, отварной рис, политый сливочным маслом и салат. In der Beilage, geröstete Kartoffeln, gekochter Reis, Salat und in Butter getaucht. Можно подать к гарниру в отдельной посуде маринованные фрукты. Sie können eine Beilage in einer separaten Schüssel vorlegen mariniertem Gemüse.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Sektion Rezepte Hauptgerichte: Geflügel Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Gebratenes huhn rezept|gebratenes huhn||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact