Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Rezepte - kulinarische Exklusiv: Salat Rezepte: Fleisch

Салат «Клязьма» Salat Klyaz'ma "

1 крупная черная редька, 2 средние луковицы, 2 морковки, 3 вареных яйца, 400 г отварного мяса. 1 großer schwarzer Rettich, 2 mittelgroße Zwiebeln, 2 Karotten, 3 Eier, 400 g gekochtem Fleisch.

1 крупная черная редька 1 großer schwarzer Rettich
2 средние луковицы 2 mittelgroße Zwiebeln
2 морковки 2 Karotten
3 вареных яйца 3 gekochte Eier
400 г отварного мяса 400 g gekochtes Fleisch
200 г майонеза 200 g Mayonnaise
соль по вкусу Salz nach Geschmack

Лук и морковь потушить на растительном масле (раздельно), мясо порезать кусочками, редьку потереть на крупной терке, яйца измельчить. Zwiebeln und Karotten zu setzen sich auf Pflanzenöl (separat erhältlich), die Fleisch-Scheiben, Rettich reiben Schnitt auf einer groben Reibe, hacken Ei. В натертую редьку положить мясо и яйца, перемешать, добавить пережарку и заправить майонезом. In geriebenen Rettich, Fleisch und Eier legen, umrühren, und fügen Sie perezharku Saison mit Mayonnaise. Сверху посыпать зеленью. Bestreut mit Kräutern.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты салатов: мясные Abschnitt Salat Rezepte: Fleisch Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Salat kljasma||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact