Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte Pfannkuchen und Pfannkuchen

Оладьи из тыквы Kürbis Pfannkuchen

Тыква — 1 кг, мука — 200 г, яйца — 2 шт., сахарный песок — 2 ст. Kürbis - 1 kg Mehl - 200 g, Eier - 2 Stck. Kristallzucker - 2 EL. ложки, соль — 1/2 чайной ложки. Löffel, Salz - 1 / 2 tsp.

тыква — 1 кг Kürbis - 1 kg
мука — 200 г Mehl - 200 g
яйца — 2 шт. Eier - 2 Stck.
сахарный песок — 2 ст. Kristallzucker - 2 EL. ложки Löffel
соль — 1/2 чайной ложки Salz - 1 / 2 TL

Тыкву вымыть, очистить, освободить от семян и натереть на крупной терке. Kürbis waschen, sauber, frei von Rost und Samen. В полученную массу влить яйца, добавить соль и сахар, взбить венчиком в пышную пену. In der daraus resultierenden pour Masse in die Eier, Salz und Zucker, Schneebesen locker Schaum Peitsche. Затем, продолжая процесс, вмешать небольшими порциями муку. Dann die Fortsetzung des Prozesses, der in kleinen Portionen Mehl einzugreifen. Смесь по консистенции должна напоминать густую сметану. Die Mischung sollte in etwa die Konsistenz von dicker Sahne. Зачерпывая приготовленное тесто ложкой и выливая его на раскаленную, смазанную растительным маслом сковороду, обжарить оладьи с обеих сторон. Schöpfen gekochtem Teig mit einem Löffel und gießt sie auf eine heiße, gefettete Pfanne braten, die Pfannkuchen auf beiden Seiten. Подавать горячими с маслом или сметаной. Heiß mit Butter oder Rahm.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты блинов и оладьев Sektion Rezepte Pfannkuchen und Pfannkuchen Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Kürbispfannkuchen|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact