Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Lerchen Teig Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte für Ostern

Жаворонки из теста Lerchen Teig

Для теста : 1 кг муки, 30 г дрожжей, 125-130 г сливочного масла, 1/2 стакана сахара, 1 стакан молока или воды, 1 яйцо. Für den Teig: 1 kg Mehl, 30 g Hefe, 125-130 g Butter, 1 / 2 Tasse Zucker, 1 Tasse Wasser oder Milch, 1 Ei.

1 кг муки 1 kg Mehl
30 г дрожжей 30 g Hefe
125-130 г сливочного масла 125-130 g Butter
1/2 стакана сахара 1 / 2 Tasse Zucker
1 стакан молока или воды 1 Tasse Milch oder Wasser
1 яйцо 1 Ei
1/3 стакана изюма 1 / 3 Tasse Rosinen
соль по вкусу Salz nach Geschmack

Жаворонки - обрядовые булочки из сдобного, упругого теста. Riser - zeremonielle Rollen mit Zwieback, elastischen Teig kneten. Замесить тесто, поставить в теплое место и дать ему выбродить. Den Teig an einem warmen Ort und geben ihm vybrodit. Раскатать батончик из теста и нарезать его на куски весом по 100 г. Раскатать из них жгуты, завязать узлом, вылепить головку, придав тесту соответствующую форму. Überrollbügel von Teig und in Stücke schneiden mit einem Gewicht von 100 g. Roll out dieser Geschirre, Krawatte in einem Knoten, Krone Form, so dass der Test eine Anfrage. Воткнуть изюминки - глаза. Stick Rosinen - die Augen. Слегка приплюснуть изделия. Etwas flacher das Produkt. На одном из концов узла сделать надрезы ножом - перышки. An einem Ende der Seite, auf Schnitte mit einem Messer zu machen - Federn. Смазать яйцом и выпекать в духовке. Schmieren Ei und im Ofen backen.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты к Пасхе Sektion Rezepte für Ostern Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact