Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Lebkuchen Vanille Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Rezepte - kulinarische Exklusiv: Rezepte für Ostern

Пряник ванильный Lebkuchen Vanille

3 стакана муки, 5 г ванильного сахара, 1/2 ч. ложки соды, 1/2 стакана воды, 1 яйцо. 3 Tassen Mehl, 5 g Vanillezucker, 1 / 2 Teelöffel Backpulver, 1 / 2 Tasse Wasser, 1 Ei.

3 стакана муки 3 Tassen Mehl
5 г ванильного сахара 5 g Vanillezucker
1/2 ч. ложки соды 1 / 2 Teelöffel Backpulver
1/2 стакана воды 1 / 2 Tasse Wasser
1 яйцо 1 Ei

Муку перемешать с содой и просеять. Mehl sieben und mit Soda. Сахар с водой довести до кипения и уварить - при пробе сироп должен стекать с ложки струйкой, как толстая нитка. Sugar Wasser zum Kochen bringen und Uvarov - mit Beispiel-Sirup mit einem Löffel Stream tropfen, wie ein dicker Faden. Охладить его до комнатной температуры, добавить ванильный сахар, яйцо и муку с содой и перемешивать 3-4 мин. Cool auf Raumtemperatur, fügen Sie Vanille-Zucker, Ei und Mehl mit Natron und rühren 3-4 Minuten. до получения однородного теста. zu erhalten, einen homogenen Teig. Сформовать из него маленькие шарики, положить на смазанный маслом противень и выпекать 5-7 мин при температуре 180-200°С. Laminat aus dem kleinen Kugeln, setzen auf geölten Backblech und backen 5-7 Minuten bei 180-200 ° C.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты к Пасхе Sektion Rezepte für Ostern Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact