Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Dessert-Rezepte

Мусс медовый Schlagsahne Honig

Жидкий мед - 3 ст. Flüssiger Honig - 3 EL. ложки, лимон - 1 шт., толченый фундук - 0,5 стакана, яичные желтки - 2 шт., яйца - 2 шт. Löffel, Zitrone - 1 Stck., gemahlen Haselnüsse - 0,5 Tassen, Eigelb - 2 Stck., Eier - 2 Stck.

3 ст. 3 EL. ложки жидкого меда EL flüssiger Honig
1 лимон 1 Zitrone
0,5 стакана толченого фундука 0,5 Tassen Haselnüsse gemahlen
2 яичных желтка 2 Eigelb
2 яйца 2 Eier
1 стакан сахарного песка 1 Tasse Kristallzucker
0,5 ст. 0,5 st. ложки желатина EL Gelatine
4 ст. 4 Kunst. ложки вина (сладкого) Löffel Wein (süß)
взбитые сливки chantilly

Смешать мед, лимонный сок и половину указанного количества орехов. Mix Honig, Zitronensaft und die Hälfte der angegebenen Menge an Nüssen. Желтки, яйца и сахар взбить в миске, поставленной на водяную баню, пока смесь не загустеет (10 минут). Eigelb, Eier und Zucker in einer Schüssel in ein Wasserbad gesetzt, bis die Mischung dick (10 Minuten). Полученную массу охладить и добавить медово-ореховук смесь. Die erhaltene Masse abkühlen lassen und mit Honig-Gemisch orehovuk. Растворить желатин в вине, сиропе, помешивая, влить в мусс, разлить по бокалам, поставить в холодильник на 1 час. Auflösen Gelatine in Wein, Sirup, Rühren, strömen in die Mousse, in die Gläser gießen, im Kühlschrank 1 Stunde setzen. Украсить орехами и взбитыми сливками. Dekorieren mit Nüssen und Schlagsahne.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты десертов Abschnitt Dessert-Rezepte Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Как приготовить желатин gemahlen|honig - zitrone|haltbare schlagsahne sposob prigotovlenija|желатин gemahlen|honig-zitrone|haselnusse gemahlen как приготовить|h-schlagsahne-способ приготовления|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact