Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tomatensuppe Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte der ersten Gerichte: Suppen

Томатный суп Tomatensuppe

1 литр томатного сока нагреть до кипения, 300 г бекона или ветчины обжарить, 1-2 шт. 1 Liter Tomatensaft zum Sieden erhitzt, 300 g Speck oder Schinken und braten, 1-2 Stck. репчатого лука обжарить вместе с беконом. Braten Sie die Zwiebel mit dem Speck.

1 литр томатного сока нагреть до кипения 1 Liter Tomatensaft zum Sieden erhitzt
300 г бекона или ветчины обжарить 300 g Speck oder Schinken braten
1-2 шт. 1-2 Stck. репчатого лука обжарить вместе с беконом Braten Sie die Zwiebeln mit Speck

В томатный сок положить жареные бекон и лук, 1 банку консервированной кукурузы. In Tomatensaft gestellt Speck und Zwiebeln gebraten, 1 Dose Mais in Dosen. Прокипятить все 5-7 минут. Kochen Sie alle 5-7 Minuten. В тарелки добавить сметану и зелень. In der Schüssel, fügen saurer Sahne und frischen Kräutern. Солить по вкусу и осторожно, т. к. сок и бекон уже соленые. Salz abschmecken und leise, weil der Saft und Speck ist bereits salzig.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты первых блюд: супы Sektion Rezepte Vorspeisen: Suppen Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Tomatensuppe|tomatensuppe herzhafte suppe mit состав|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact