Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Profiteroles mit Pilzen Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Dessert-Rezepte

Профитроли с грибами Profiteroles mit Pilzen

На 6 порций : 350 г соленого заварного теста, грибной фарш (из соленых или свежих грибов, по вкусу), 100 г сметаны, 1 луковица, 50 г сыра рокфор, мята. Für 6 Personen: 350 g gesalzener gekochten Teig-, Pilz-Füllung (von Salz oder frische Champignons, je nach Geschmack), 100 g saure Sahne, 1 Zwiebel, 50 g Roquefort-Käse, Minze.

350 г соленого заварного теста Gesalzen 350 g gekochter Teig
грибной фарш (из соленых или свежих грибов - по вкусу) Pilz-Füllung (von Salz oder frische Pilze - nach Geschmack)
100 г сметаны 100 g saure Sahne
1 луковица 1 Zwiebel
50 г сыра рокфор 50 g Roquefort-Käse
мята mint

Из кондитерского мешка или столовой ложкой выложить на смазанный растительным маслом противень маленькие шарики теста. Aus dem Teig Tasche, oder ein Esslöffel zu legen sich auf ein gefettetes Blech kleine Kugeln von Teig. Посадить на 20 минут в духовку, нагретую до 180°С. Das Einpflanzen für 20 Minuten in einem Ofen auf 180 ° C erwärmt Смешать грибной фарш с мелко нарубленным луком и растопленным маслом. Stir in der Pilz Füllung mit gehackten Zwiebeln und zerlassener Butter. Добавьте сметану, довести до кипения и снять с огня. Sahne hinzufügen, aufkochen lassen und vom Herd nehmen. Покрошить рокфор, мелко порезанную мяту. Crumble Blauschimmelkäse fein gehackte Minze. Готовые профитроли надрезать сверху, положить внутрь фарш. Ready-made profiteroles Schnitt von oben, legte Füllung im Inneren. Поставить на минуту в горячую духовку. Send to a Minuten in den heißen Ofen.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты десертов Abschnitt Dessert-Rezepte Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact