Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pilz-Salat "in Eriwan" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Salat Rezepte: Gemüse und Obst

Грибной салат «По-еревански» Pilz-Salat "in Eriwan"

100 г свежих грибов, 15 г свиного сала, 120 г свежего или консервированного болгарского перца, 50 г корня сельдерея, зелень петрушки, 1 ст. 100 g frische Champignons, 15 g Schmalz, 120 g frische oder Dosen Paprika, 50 g Sellerie, Petersilie, 1 EL. л. l. растительного масла. Öl.

100 г свежих грибов 100 g frische Champignons
15 г свиного сала 15 g Schweineschmalz
120 г свежего или консервированного болгарского перца 120 g frische oder aus der Dose Paprika
50 г корня сельдерея 50 g Sellerie
зелень петрушки Petersilie
1 ст. 1 EL. л. l. растительного масла Öl

Грибы мелко нарезать и обжарить на растительном масле. Hacken Sie die Pilze und braten in pflanzlichen Ölen. Добавить свиное сало, порезанное маленькими кубиками. Add Speck in kleine Würfel schneiden. Все это обжарить еще 2-3 мин, а затем положить рубленую петрушку и размешать. Diese kleinen Fische für weitere 2-3 Minuten, dann füge gehackte Petersilie und umrühren. После этого снять сало с огня и, посолив по вкусу, остудить. Dann entfernen Sie das Fett aus dem Feuer und mit Salz abschmecken und abkühlen lassen. Очистить корни сельдерея и нарезать их вместе с перцем соломкой. Frei Knollensellerie und schneiden Sie sie mit Paprikastreifen. Положить все в салатницу, посолить и размешать. Geben Sie alles in eine Schüssel geben, salzen und verrühren. Остывшие грибы уложить на салат сверху. Gekühlte Pilze zu legen oben auf Salat.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Abschnitt Salat Rezepte: Gemüse und Obst Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact