Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Rezepte - Kulinarisches Exklusiv: Rezepte Getränke: Alkoholfreie

Квас хлебный Kvas Brot

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg Roggenbrot - 8,10 Liter Wasser, 200 g Zucker, 25 g Hefe, 50 g Rosinen und getrocknete Minze.

На 1 кг ржаного хлеба – 8-10 л воды, 200 г сахара, 25 г дрожжей и по 50 г изюма и сухой мяты. 1 kg Roggenbrot - 8,10 Liter Wasser, 200 g Zucker, 25 g Hefe, 50 g Rosinen und getrocknete Minze.

Подсушить в духовке нарезанные ломтиками ржаной хлеб (проследить, чтобы не догорел). Dry ein wenig in den Ofen Scheiben Roggenbrot (stellen Sie sicher, dass Sie nicht verbrannt sind out). Сухари положить в кастрюлю, залить кипятком и дать постоять 3-4 часа. Zwieback in einen Topf legen, mit kochendem Wasser übergießen und für 3-4 Stunden stehen lassen. Затем настой процедить, положить в него дрожжи, сахар, сухую мяту и оставить для брожения при комнатной температуре на 5-6 часов. Dann Belastung der Infusion, brachte ihn in die Hefe, Zucker, getrocknete Minze und lassen zu gären bei Raumtemperatur für 5-6 Stunden. Когда начнет пениться, процедить вторично и разлить в бутылки, положив в каждую 2-4 изюмины. Wann beginnt zu schäumen, abtropfen lassen und wieder in die Flasche gießen, indem in jedem 2-4 Rosinen. Бутылки закупорить. Flaschen verstopfen. Через 2-3 дня квас готов. 2-3 Tage Kwas bereit.

Добавил: Грозова Евгения Hinzugefügt: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Vorheriges Rezept Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Sektion Rezepte Getränke: Alkoholfreie Следующий рецепт >> Nächstes Rezept>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact