Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pollo frito con guarnición (Ucrania) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recetas - Página principal culinario exclusivo: platos de recetas: las aves de corral

Жареная курица с гарниром (укр.) Pollo frito con guarnición (Ucrania)

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Pollo - 1 ud., Fat - 2 cucharadas de aceite - 2 cucharadas de, patatas - 600 gramos de arroz - 250 g, - 200 g de ensalada, sal.

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Pollo - 1 ud., Fat - 2 cucharadas de aceite - 2 cucharadas de, patatas - 600 gramos de arroz - 250 g, - 200 g de ensalada, sal.

Подготовленную тушку курицы уложить на противень или сковороду вниз спиной и жарить в жаровочном шкафу до готовности, периодически поливая жиром и перевовачивая. Preparado, una canal de pollo poner en una bandeja para hornear pan o hacia abajo y se fríen en el horno hasta que esté hecho zharovochnom, periódicamente vaciado de grasa y perevovachivaya. Изредка поверхность тушки можно смазывать сметаной, чтобы образовалась более румяная корочка. De vez en cuando la superficie de un cadáver puede ser lubricados con crema para formar una corteza más color de rosa.

При подаче курицу разрубить по два куска на порцию и полить мясным соком, в котором она жарилась. Al servir, cortar el pollo, dos trozos por porción, y vierta sobre el jugo de carne, en la que se fríe. На гарнир подать жареный картофель, отварной рис, политый сливочным маслом и салат. En la guarnición, patatas asadas, arroz hervido, bañado en mantequilla y ensalada. Можно подать к гарниру в отдельной посуде маринованные фрукты. Usted puede presentar una guarnición en un plato aparte las verduras en adobo.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Sección de recetas los platos principales: Aves de corral Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact