Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pollo provenzal Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recetas - Página principal culinario exclusivo: platos de recetas: las aves de corral

Курица по-провансальски Pollo provenzal

1 курица (весом около 1,2 кг), 3 помидора, 4 луковицы, 200 г шпика, 200 г оливок без косточек, 4 зубчика чеснока, 4 ст. 1 pollo (que pesa unos 1,2 kg), 3 tomates, 4 cebollas, 200 g de tocino, 200 g de aceitunas deshuesadas, 4 dientes de ajo, 4 cucharadas. ложки оливкового масла, лавровый лист, соль. cucharadas de aceite de oliva, la hoja de laurel, sal.

1 курица (весом около 1,2 кг) 1 pollo (que pesa unos 1,2 kg)
3 помидора 3 tomates
4 луковицы 4 cebollas
200 г шпика 200 g de tocino
200 г оливок без косточек 200 aceitunas de g, sin hueso
4 зубчика чеснока 4 dientes de ajo
4 ст. 4 del art. ложки оливкового масла de aceite de oliva
лавровый лист la hoja de laurel
соль sal

Разрезать курицу на большие куски, обмазать оливковым маслом, посолить и обжарить на сковороде до появления золотистой корочки. Corte el pollo en trozos grandes, con aceite de oliva, sal y se fríe en una sartén hasta que estén doradas.
Нарезать кубиками лук, шпик, чеснок и помидоры. Pica cebolla, el tocino, el ajo y los tomates. Положить все на сковороду с курицей, а через 5 минут добавить оливки и лавровый лист. Ponga todo en la olla con el pollo, y después de 5 minutos, añadir las aceitunas y las hojas de laurel. Тушить на медленном огне в течение часа, перемешивая и понемногу добавляя воду для образования соуса. Estofado a fuego lento durante una hora, revolviendo y agregando gradualmente el agua para formar una salsa. Курицу подавать на блюде, полив ее полученным соусом. Gallina servir en un plato, el riego es la salsa.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Sección de recetas los platos principales: Aves de corral Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact