Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Кулинарный эксклюзив: РЕЦЕПТЫ ЗАКУСОК: МЯСНЫЕ Exclusive kulinarne: przekąski Przepisy: mięso

Страницы: Strony:
[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [1] [2] [3] [4]


[03.12.2013 19:33:12] Лук, фаршированный говядиной [03.12.2013 19:33:12] Cebula faszerowana wołowina

Cebula faszerowana wołowina говядина - 400 г, лук репчатый - 650 г, петрушка и укропа (зелень) - 25 г, морковь - 1 шт., вода - 1 стакан, рис - 2 стакана. Читать далее >> wołowiny - 400 g, cebula - 650 g, natka pietruszki i kopru włoskiego (kolor zielony) - 25 g marchwi - 1 szt.., woda - 1 szklanka ryżu - 2 szklanki. Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Zostaw wskazówka (Komentarze: 0) Kategoria: przekąski Przepisy: Mięso


[03.12.2013 19:22:41] Лук, фаршированный фаршем с пивным соусом [03.12.2013 19:22:41] Cebula, nadziewane mięsem mielonym w sosie piwnym

Cebula faszerowana mięsem mielonym w sosie piwnym лук репчатый - 12 шт., фарш мясной - 250 г, яйцо - 1 шт., хлеб пшеничный черствый - 30 г, пиво светлое - 1 стакан, бульон мясной - 1 стакан, крахмал картофельный - 1 ст.л. Читать далее >> cebula - 12 sztuk. mielonego - 250 g, jajko - 1 szt.., czerstwy chleb - 30 g, lekkiego piwa - 1 kubek bulionu wołowego - 1 filiżanka skrobi ziemniaczanej - 1 łyżka Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Zostaw wskazówka (Komentarze: 0) Kategoria: przekąski Przepisy: Mięso


[03.12.2013 19:04:36] Лук репчатый фаршированный печенью с мясом [03.12.2013 19:04:36] Cebula faszerowana wątroby i mięsa

Cebula faszerowana wątroby i mięsa лук репчатый - 4 шт., печенка - 40 г, свинина - 40 г, свиное топленое сало - 10 г, мясной сок - 75 г, молотые сухари - 5 г. Читать далее >> cebula - 4 szt.., wątroba - 40 g, mięso wieprzowe - 40 gramów, stopiony tłuszcz wieprzowy - 10 g, sok z mięsa - 75 g, mielone suszone - 5 lat Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Zostaw wskazówka (Komentarze: 0) Kategoria: przekąski Przepisy: Mięso


[19.11.2013 20:44:33] Экзотические яйца с креветками и свининой [19.11.2013 20:44:33] jaj egzotyczne z krewetek i wieprzowiny

Egzotyczne krewetki z jaj i mięsa wieprzowego На 4 порции : 4 яйца, 4 ст. Na 4 porcje: 4 jajka, 4 łyżki. ложки нарубленной вареной свинины, 4 ст. łyżki posiekanej ugotowanej wieprzowiny, 4 łyżki. ложки мелко нарезанных креветок, 1 ч. ложка рыбного соуса, 1 зубчик чеснока, 1,5 ст. łyżki drobno posiekane krewetki, 1 łyżeczka sosu ryb, 1 ząbek czosnku, 1,5 ul. ложки нарезанных листьев кориандраю Читать далее >> cut łyżka liści koriandrayu Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Zostaw wskazówka (Komentarze: 0) Kategoria: przekąski Przepisy: Mięso


[29.10.2013 20:45:54] Ветчина в пивном кляре [29.10.2013 20:45:54] Szynka w Beer Batter

Szynka w Beer Batter 1 стакан нарезанной кубиками ветчины, рубленая зелень петрушки, жир для жаренья. Читать далее >> 1 szklanka pokrojonych w kostkę szynkę, posiekaną natką pietruszki, olej do smażenia. Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Zostaw wskazówka (Komentarze: 0) Kategoria: przekąski Przepisy: Mięso


[29.10.2013 20:27:57] Закуска «Птичка» [29.10.2013 20:27:57] Taken "Bird"

200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок), 1 средняя луковица, 1 ст. 200 g podrobów drobiowych (serce, wątroba, żołądek), 1 średnia cebula, 1 łyżka. ложка сыра, 2 яйца, 1-2 ст. Spoon sera, 2 jaja, 1-2 łyżki. ложки томатной пасты. Читать далее >> łyżki koncentratu pomidorowego. Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Zostaw wskazówka (Komentarze: 0) Kategoria: przekąski Przepisy: Mięso


[18.09.2013 16:04:29] Сосиски с сыром [18.09.2013 16:04:29] Kiełbasa z serem

Ser kiełbasa На 6 сосисок 150 г сыра, растительное масло. Читать далее >> Na 6 kiełbasy 150 g sera, olej roślinny. Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Zostaw wskazówka (Komentarze: 0) Kategoria: przekąski Przepisy: Mięso


[18.09.2013 15:13:50] Рулет из свинины с яблоками [18.09.2013 15:13:50] Roladki wieprzowe z jabłkami

Roladki wieprzowe z jabłkami 700 г свинины (мякоть), 1/3 стакана воды или мясного бульона, 2 ст. 700 g mięsa wieprzowego (masa), 1 / 3 filiżanki wody lub bulionu wołowego, 2 łyżki. ложки растительного масла, зелень петрушки или кинзы, 1 ломтик белого хлеба, молоко, черный молотый перец, соль - по вкусу. Читать далее >> łyżki oleju roślinnego, pietruszki lub kolendry, 1 kromka białego chleba, mleka, pieprz, sól - do smaku. Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Zostaw wskazówka (Komentarze: 0) Kategoria: przekąski Przepisy: Mięso


[18.09.2013 14:46:49] Мясные рулетики «Уругвай» [18.09.2013 14:46:49] rolkach Mięso "Urugwaj"

Rolki mięsne "Urugwaj" 500 г мяса (говядина или свинина), 250 г сыра, 3 зубчика чеснока, 5 яиц, 0,5 стакана молока, растительное масло или жир, соль. Читать далее >> 500 g mięsa (wołowina i wieprzowina), 250 g sera, 3 ząbki czosnku, 5 jaj, 0,5 szklanki mleka, oleju roślinnego lub tłuszczu i soli. Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 1 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Wystawić opinię (Komentarze: 1) Dział: przekąski Przepisy: Mięso


[12.06.2013 16:00:40] Яйца фаршированные [12.06.2013 16:00:40] Jajka nadziewane

Jajka nadziewane 6 яиц, мясной паштет - 1 баночка (150 г), зелень - 1/2 пучка укропа, 1/2 пучка зеленого лука, 1/2 пучка петрушки. Читать далее >> 6 jajek, ciasto mięsa - 1 słoik (150 g), koper świeże zioła - 1 / 2 pęczku, 1 / 2 pęczek zielonej cebuli, 1 / 2 pęczek pietruszki. Czytaj więcej>>
Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты закусок: мясные Zostaw wskazówka (Komentarze: 0) Kategoria: przekąski Przepisy: Mięso

Страницы: Strony:
[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [1] [2] [3] [4]

Другие разделы кулинарной книги Inne działy książka kucharska

| Рецепты блинов и оладьев | Рецепты бутербродов | Рецепты вторых блюд: из птицы | Рецепты вторых блюд: мясные | Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые | Рецепты вторых блюд: рыбные | Рецепты десертов | Рецепты десертов: печенье | Рецепты десертов: торты | Рецепты детского питания | Рецепты диетических и постных блюд | Рецепты для микроволновки | Рецепты заготовок: варенье, сладкое | Рецепты заготовок: грибы | Рецепты заготовок: овощные | Рецепты заготовок: огурцы | Рецепты заготовок: помидоры | Рецепты закусок: мясные | Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные | Рецепты закусок: рыбные | Рецепты к Пасхе | Рецепты напитков: алкогольные | Рецепты напитков: безалкогольные | Рецепты напитков: кофе | Рецепты первых блюд: борщи | Рецепты первых блюд: солянки | Рецепты первых блюд: супы | Рецепты первых блюд: холодные супы | Рецепты первых блюд: щи | Рецепты пиццы, пирогов, пышек | Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто | Рецепты салатов: из птицы | Рецепты салатов: мясные | Рецепты салатов: овощные и фруктовые | Рецепты салатов: рыбные | Рецепты соусов | | Przepisy naleśniki i placki | receptur sandwich | receptur dań głównych: Drób | Przepisy dania główne: mięsne | receptur dań głównych: warzyw, grzybów, owoców | receptur dań głównych: ryby | receptur deser | receptur deser: ciasta | receptur deser: ciasta | receptur żywność dla niemowląt | przepisy kulinarne dieta i dań z warzyw | receptur do kuchenek mikrofalowych | Recipes puste: Konfitury słodkie | Recipes puste: grzyby | Zamówienia Recipes: warzyw | Przepisy puste: ogórki | Recipes puste: pomidory | Przepisy przekąski: mięso | Recipes przystawki: warzywa, pieczarki, ser | przepisy kulinarne przystawki: Ryby | Easter Recipes | napoje Przepisy: Napoje alkoholowe | Drinks Recipes: soft | Recipes napoje: kawa | Recipes dania pierwsze: barszcz | Recipes Appetizer: Salsola | Recipes Appetizer: Zupy | Recipes First dania: zimne zupy | receptur pierwsze kursy: zupa | Recipes pizza, pierogi, Crumpet | Recipes pizza, pierogi, Crumpet: ciasta | sałatki przepisy: Drób | sałatki przepisy kulinarne: mięso | Sałatka Recipes: warzyw i owoców | przepisy kulinarne sałatka: Ryby | sosy Recipes |



 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Przepis na zimne przekaski|zimne przekaski przepisy|przepis na przekaski do piwa|przepis na pasche|przepisy zimne przekaski|przepisy na przekaski|przepisy na przekaski do piwa|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact