Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
Новости | Статьи | Рецепты | Сонник | Гороскоп | Журналы | Фотогалереи | Книги | Рукоделие Задай вопрос специалисту | Аэробика и фитнес | Диеты и похудение |    

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

Почитай!
Мода
Красота&Стиль
Парфюмерия и косметика
Карьера
Здоровье
Беременность, роды, воспитание детей
Йога
Психология
Истории из жизни
Интим
Мой дом и интерьер
Авто на шпильках
Мужчинам на заметку
Отдых
Куклы
В мире цветов
Дача, сад, огород
Праздники. История, традиции, поздравления
Чудеса своими руками
Магия, гадания, непознанное
В стране сновидений
Гороскоп
Астрологический прогноз на неделю
Литературная гостиная
Притчи и сказки
Колонка кинокритика
Разделы
Новости (архив)
В стране и мире
Кулинарный эксклюзив
Сонник
Рукоделие
Консультации
Аэробика и фитнес
Диеты и похудение
Женские журналы
Фотогалереи
Наши опросы





 





М'ясні блюда в нашому раціоні Библиотека : Здоровье Бібліотека: Здоров'я

Мясные блюда в нашем рационе М'ясні блюда в нашому раціоні

Многие диетические блюда готовят на основе растительных продуктов. Багато дієтичні страви готують на основі рослинних продуктів. Но в этих продуктах недостает полноценных белков, мало селена, железа и других составляющих, отсутствует витамин В12 и т.д. Але в цих продуктах бракує повноцінних білків, мало селен, заліза та інших складових, відсутній вітамін В12 і т.д. Что касается пищи животного происхождения, в ней не хватает витамина С, нет растительных волокон, пектинов и других жизненно важных элементов. Що стосується їжі тваринного походження, в ній не вистачає вітаміну С, немає рослинних волокон, пектинів та інших життєво важливих елементів. Поэтому еще раз вспомним о правильном сбалансированном питании, которое строится на гармоничном сочетании растительных и животных продуктов. Тому ще раз згадаємо про правильне збалансоване харчування, яке будується на гармонійному поєднанні рослинних і тваринних продуктів.

RORER advertising network
В мясе содержится 16-20% белков, жиры, ценные минеральные вещества. У м'ясі міститься 16-20% білків, жири, цінні мінеральні речовини. Состоит мясо из мышечных волокон и соединительной ткани. Складається м'ясо з м'язових волокон і сполучної тканини. При тепловой обработке ткань размягчается, в мясе образуются вещества, которые придают ему вкус и аромат, возбуждающие аппетит. При тепловій обробці тканина розм'якшується, в м'ясі утворяться речовини, які надають йому смак і аромат, що збуджують апетит.

Ассортимент мясных блюд огромен, но вкус и внешний вид этих блюд почти всегда зависит от способностей кулинара. Асортимент м'ясних блюд величезний, але смак і зовнішній вигляд цих блюд майже завжди залежить від здібностей кулінара. И сегодня мы рассмотрим некоторые секреты правильного приготовления мяса – как его варить, тушить, жарить и т.д. І сьогодні ми розглянемо деякі секрети правильного приготування м'яса - як його варити, тушкувати, смажити і т.д.

Все прекрасно знают, что кислота способствует размягчению мяса . Всі чудово знають, що кислота сприяє розм'якшення м'яса. Поэтому перед жаркой его маринуют, при тушении добавляют кислые соусы. Тому перед спекотної його маринують, при гасінні додають кислі соуси. Для того чтобы кусочки мяса стали мягче, его также отбивают. Для того щоб шматочки м'яса стали м'якше, його також відбивають. Ну а самые грубые части измельчают на мясорубке. Ну а самі грубі частини подрібнюють на м'ясорубці.

Приступаем к варке мяса Приступаємо до варіння м'яса

Выбираем нежирный кусок, весом около 1 кг, сворачиваем мясо рулетом и придаем ему шарообразную форму. Вибираємо нежирний шматок, вагою близько 1 кг, звертаємо м'ясо рулетом і надаємо йому кулясту форму. Перевязываем прочной белой ниткой. Перев'язуємо міцною білою ниткою. Положив подготовленный мясной шар в кастрюлю, добавляем очищенные морковь, лук, белые коренья, доводим до кипения и варим на медленном огне. Поклавши підготовлений м'ясної кулю в каструлю, додаємо очищені моркву, лук, білі коріння, доводимо до кипіння й варимо на повільному вогні. Соль добавляем только минут через 10-15 варки после закипания, чтобы белки не свернулись, образовав большую пену. Сіль додаємо тільки хвилин через 10-15 варіння після закипання, щоб білки не згорнулися, утворивши велику піну. В конце варки добавляем лавровый лист и черный перец горошком. Наприкінці варіння додаємо лавровий лист і чорний перець горошком.

Чтобы проверить готовность мяса проколите кусок ножом. Щоб перевірити готовність м'яса проколіть шматок ножем. Готовое мясо выделит почти бесцветный сок. Готове м'ясо виділить майже безбарвний сік. Сваренное мясо слегка охлаждаем в бульоне, чтобы оно не заветрилось. Зварене м'ясо злегка охолоджуємо в бульйоні, щоб воно не заветрілось. Затем выкладываем его на блюдо и нарезаем поперек волокон. Потім викладаємо його на блюдо й нарізаємо поперек волокон. Нарезанные куски вновь опускаем в бульон , доводим до кипения. Нарізані шматки знову опускаємо в бульйон, доводимо до кипіння.

Подаем мясо на стол, полив бульоном. Подаємо м'ясо на стіл, полив бульйоном. В качестве гарнира можно использовать картофельное пюре или целый отварной картофель. Як гарнір можна використати картопляне пюре або цілий відвареної картоплю. Можно подать разогретый в масле горошек или стручки вареной молодой фасоли. Можна подати розігрітий в маслі горошок або стручки вареної молодої квасолі.

Отварное мясо хорошо и с соусом, который мы приготовим так: 2-3 ложки муки смешаем с таким же количеством сливочного масла, подогреем на сковороде, помешивая, пока не появится светло-кремовый оттенок. Відварене м'ясо добре і з соусом, який ми приготуємо так: 2-3 ложки борошна змішаємо з такою ж кількістю вершкового масла, подогреем на сковороді, помішуючи, поки не з'явиться світло-кремовий відтінок. Разведем мясным бульоном и прокипятим. Розведемо м'ясним бульйоном і прокип'ятити. В соус можно добавить сметану или готовый тертый хрен. У соус можна додати сметану або готовий тертий хрін.

Жарка мяса Жарка м'яса

Готовим бифштексы . Готуємо біфштекс. Куски мяса нарезаем толщиной в 1,5-2 см (по одному куску на порцию). Шматки м'яса нарізаємо товщиною в 1,5-2 см (по одному шматку на порцію). Отбиваем, посыпаем солью, перчим и укладываем на хорошо разогретую сковороду с небольшим количеством жира и, переворачивая, жарим до готовности. Відбиває, посипаємо сіллю, перчимо й укладаємо на добре розігріту сковороду з невеликою кількістю жиру і, перевертаючи, смажимо до готовності.

К столу подаем с жареным картофелем , полив соком и растопленным маслом. До столу подаємо зі смаженою картоплею, полив соком і розтопленим маслом. Можно добавить и обжаренный колечками репчатый лук. Можна додати і обсмажений кільцями ріпчасту цибулю. К бифштексу подходит и яичница из одного яйца, которую мы кладем сверху на политый маслом и соком бифштекс. До біфштекс підходить і яєчня з одного яйця, яку ми кладемо зверху на политий маслом і соком біфштекс.

Для приготовления ростбифа возьмем кусок мяса весом около 1 кг. Для приготування ростбіфа візьмемо шматок м'яса вагою близько 1 кг. Уберем грубые пленки и сухожилия, плотно перевяжем ниткой, посолим, поперчим и уложим на сковороду, смазанную жиром. Приберемо грубі плівки й сухожилля, щільно перев'яжемо ниткою, посолити, поперчити і покладемо на сковороду, змащену жиром. Ставим в духовой шкаф и жарим, время от времени поливая выделяющимся соком и жиром. Ставимо в духову шафу і смажимо, час від часу поливаючи соком, що виділяється і жиром. Если не хватает сока, можно полить бульоном или водой. Якщо не вистачає соку, можна полити бульйоном або водою. Проколов кусок мяса, определяем степень его готовности. Проколовши шматок м'яса, визначаємо ступінь його готовності. Перед подачей на стол нарезаем мясо поперек волокон, заливаем соком и прогреваем. Перед подачею на стіл нарізаємо м'ясо поперек волокон, заливаємо соком і прогріваємо.

Сок для ростбифа готовим следующим образом. Сік для ростбіфа готуємо такий спосіб. Жидкость, оставшуюся на сковороде, выпариваем, жир сливаем, а на сковороду наливаем бульон или воду и кипятим, постоянно помешивая. Рідина, що залишилася на сковороді, випаровують, жир зливаємо, а на сковороду наливаємо бульйон або воду і кип'ятимо, постійно помішуючи. На гарнир подаем жареный картофель, отварной рис или что-нибудь другое, что вам по душе. На гарнір подаємо смажену картоплю, відварний рис або що-небудь інше, що вам до душі.

Чтобы приготовить эскалопы , возьмем свиную корейку, уберем излишки жира , нарежем ее поперек волокон на куски толщиной в 1-1,5 см (по 2 на порцию). Щоб приготувати ескалоп, візьмемо свинячу корейку, заберемо надлишки жиру, наріжемо її поперек волокон на шматки товщиною в 1-1,5 см (по 2 на порцію). Кусочки отбиваем, солим, перчим и обжариваем на хорошо разогретой сковороде с жиром. Шматочки відбиваємо, солимо, перчимо та обсмажуємо на добре розігрітій сковороді з жиром. Подаем эскалопы с гренками, полив сочком или сметанным соусом. Подаємо ескалоп з грінками, полив Сочко або сметанним соусом.

А как приготовить стейки ? А як приготувати стейки? Предлагаю несколько рецептов. Пропоную кілька рецептів.

Стейки свиные с овощами Стейки свинячі з овочами

Нам потребуется 4 свиных стейка по 150 г (на 4 порции), 45 мл оливкового масла, по 2 веточки розмарина и тимьяна, соль и черный молотый перец по вкусу, около 1 кг мелкого картофеля и 300 г луковиц лука-шалота . Нам буде потрібно 4 свинячих стейка по 150 г (на 4 порції), 45 мл оливкової олії, по 2 гілочки розмарину і чебрецю, сіль і чорний мелений перець за смаком, близько 1 кг дрібної картоплі та 300 г цибулин цибулі-шалот.

Стейки моем и обсушиваем. Стейки миємо й обсушуємо. Розмарин и тимьян (иголочки и листики) растираем, перемешиваем с растительным маслом, солим. Розмарин і чебрець (голочки і листочки) розтираємо, перемішуємо з рослинним маслом, солимо. Мясо натираем этим пряным маслом, укладываем в плоскую миску, затягиваем пищевой пленкой и ставим в холодильник на 30 минут. М'ясо натираємо цим пряним маслом, укладаємо в плоску миску, затягуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Очищенный картофель разрезаем пополам. Очищений картопля розрізаємо навпіл. Лук-шалот разрезаем вдоль. Цибуля-шалот розрізаємо вздовж. Укладываем картофель и лук срезом вниз на смазанный тонким слоем жира глубокий противень , сбрызгиваем оставшимся пряным маслом. Укладаємо картопля і лук зрізом вниз на змащений тонким шаром жиру глибокий лист, скроплюємо залишилися пряним маслом. Ставим в разогретую до 200 градусов духовку и запекаем 25 минут. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо 25 хвилин.

Затем стейки укладываем на картофель и запекаем еще 15 минут. Потім стейки укладаємо на картоплю й запікаємо ще 15 хвилин. Вынув из духовки, посыпаем при желании иголочками розмарина и подаем на стол прямо в противне. Вийнявши з духовки, посипаємо при бажанні голочками розмарину й подаємо на стіл прямо в листі.

Пикантный стейк с перцем Пікантний стейк з перцем

На 4 порции подготовьте 4 стейка из свиного окорока по 150 г, 2 ст. На 4 порції підготуйте 4 стейка зі свинячого стегенця по 150 г, 2 ст. ложки топленого масла, 1 ст. ложки топленого масла, 1 ст. ложку сливочного масла, 50 г сыра пекорино (или другого сыра твердых сортов), соль, перец по вкусу, мелиссу. ложку вершкового масла, 50 г сиру пекоріно (або іншого сиру твердих сортів), сіль, перець за смаком, мелісу. Для гарнира – 300 г широкой лапши и 3 морковки . Для гарніру - 300 г широкої локшини й 3 морквини.

Стейки поперчим и при желании посыпем кориандром. Стейки поперчити і за бажання посипаючи коріандром. На большой сковороде разогреем топленое масло и будем обжаривать мясо с обеих сторон по 3-4 минуты. На великій сковороді розігріємо топлене масло й будемо обсмажувати м'ясо по обидва боки по 3-4 хвилини. Обжаренное мясо солим, заворачиваем в фольгу и оставляем. Обсмажене м'ясо солимо, загортаємо у фольгу і залишаємо.

Лапшу отвариваем в подсоленной воде. Локшину відварюємо в підсоленій воді. Морковь тонко шинкуем. Морква тонко шаткуємо. За 4 минуты до готовности добавляем к лапше и варим вместе с ней. За 4 хвилини до готовності додаємо до локшини й варимо разом з нею. Готовую лапшу откидываем на дуршлаг, обдаем холодной водой и даем воде стечь. Готову локшину відкидаємо на друшляк, обдаємо холодною водою і даємо воді стекти.

Затем растапливаем сливочное масло. Потім розтоплюємо вершкове масло. Погружаем в него лапшу с морковью, подсаливаем и перчим. Занурює в нього локшину з морквою, присолюємо й перчимо. Раскладываем по тарелкам и вместе со стейками подаем к столу. Розкладаємо по тарілках і разом зі стейками подаємо до столу. Сверху посыпаем натертым сыром и украшаем мелиссой. Зверху посипаємо натертим сиром і прикрашаємо мелісою.

Стейки с маринованным зеленым перцем Стейки з маринованим зеленим перцем

На 4 порции блюда нам потребуется 0,5 кг томатов, 2 зубчика чеснока, 60 мл оливкового масла, соль, перец, сахар по вкусу; 4 стейка из филе по 150-160 г, 1 ложка жирной сметаны, 50 г тертого сыра пармезан и 1 ст. На 4 порції страви нам буде потрібно 0,5 кг помідорів, 2 зубчики часнику, 60 мл оливкової олії, сіль, перець, цукор за смаком; 4 стейка з філе по 150-160 г, 1 ложка жирної сметани, 50 г тертого сиру пармезан і 1 ст. ложка маринованного зеленного перца . ложка маринованого зеленого перцю.

Надрежьте помидоры , обдайте их кипятком, очистите от кожицы и удалите семена. Надріжте помідори, обдайте їх окропом, очистіть від шкірки і видаліть насіння. Мякоть нарежьте кусочками. М'якоть наріжте шматочками. Чеснок мелко порубите. Часник дрібно порубати.

1 ст. 1 ст. ложку растительного масла разогрейте на сковороде и потушите в нем помидоры с чесноком. ложку рослинного масла розігрійте на сковороді і стушкуйте в ньому помідори з часником. Посолите, поперчите, добавьте сахар и уварите до густоты. Посоліть, поперчіть, додайте цукор і уварити до густої консистенції.

В разогретой до 250 градусов духовке жарьте стейки по 3 минуты с каждой стороны в оставшемся растительном масле. У розігрітій до 250 градусів духовці смажте стейки по 3 хвилини з кожної сторони, що залишився в рослинній олії. Приправьте специями, заверните в фольгу и на время оставьте их. Приправте спеціями, загорніть у фольгу і на час залиште їх.

Соедините томатный соус со сметаной и так же приправьте специями. З'єднайте томатний соус зі сметаною і так само приправити спеціями. Стейки достаньте из фольги и положите в огнеупорную форму. Стейки дістаньте з фольги і покладіть у вогнетривку форму. Намажьте приготовленным томатным кремом и посыпьте сыром. Намажте приготованим томатним кремом і посипте сиром. Запекайте в духовке до образования хрустящей корочки. Запікайте в духовці до утворення хрусткої скоринки. Зеленый перец откиньте на дуршлаг, крупно нарежьте и посыпьте им стейки. Зелений перець відкиньте на друшляк, крупно наріжте і посипте їм стейки. На стол подавайте, украсив веточками базилика. На стіл подавайте, прикрасивши гілочками базиліку.

А теперь мясо тушим А тепер м'ясо тушкуємо

Для приготовления шпигованного мяса на куске мяса сделайте вдоль проколы ножом. Для приготування шпиговані м'яса на шматку м'яса зробіть уздовж проколи ножем. Нашпигуйте его брусочками моркови, корня петрушки и зубчиками чеснока. Нашпігуйте його брусочками моркви, кореня петрушки і зубчиками часнику. Положите на разогретую сковороду и обжарьте с жиром. Покладіть на розігріту сковороду і обсмажити з жиром. Затем обмажьте мясо томатной пастой и продолжайте обжаривать еще 5-10 минут. Потім повапните м'ясо томатною пастою і продовжуйте обсмажувати ще 5-10 хвилин. После этого посыпьте мукой и, продолжая переворачивать, жарьте еще несколько минут. Після цього посипати борошном і, продовжуючи перевертати, смажте ще кілька хвилин.

Обжаренное нашпигованное мясо уложите в кастрюлю вместе с жидкостью, добавьте пассерованный лук, морковь, белые коренья, бульон или воду и тушите до готовности. Обсмажене начинені м'ясо покладіть в каструлю разом з рідиною, додайте пасеровану цибулю, моркву, білі коріння, бульйон або воду і гасите до готовності. Готовое мясо нарежьте поперек волокон, снова положите в соус и доведите до кипения. Готове м'ясо наріжте поперек волокон, знову покладіть у соус і доведіть до кипіння.

К столу можно подавать с отварным или жареным картофелем, тушеными овощами, рисом или макаронами. До столу можна подавати з відварною або смаженою картоплею, тушкованими овочами, рисом або макаронами.

Приготовление мясного фарша Приготування м'ясного фаршу

Конечно, фарш можно приготовить из одной говядины, но к нему все же стоит добавить свинину (на одну треть или на половину), так он будет гораздо сочнее. Звичайно, фарш можна приготувати з однієї яловичини, але до нього все-таки варто додати свинину (на одну третину або на половину), так він буде набагато соковитіше. Грузины, например, для приготовления хинкалей вообще используют три вида мяса - говядину, свинину и баранину. Грузини, наприклад, для приготування хінкалей взагалі використовують три види м'яса - яловичину, свинину та баранину.

Для фарша мясо очистим от пленок и сухожилий, нарежем его кусочками и пропустим через мясорубку. Для фаршу м'ясо очистимо від плівок і сухожиль, наріжемо його шматочками і пропустимо через м'ясорубку. Добавим сюда же репчатый лук по вкусу. Додамо сюди ж ріпчасту цибулю за смаком. Соединим фарш с замоченным в молоке черствым белым хлебом из расчета 200 г на 1 кг мяса. З'єднаємо фарш з замоченою в молоці черствим білим хлібом з розрахунку 200 г на 1 кг м'яса. Еще раз пропустим фарш через мясорубку, посолим и поперчим. Ще раз пропустимо фарш через м'ясорубку, посолити і поперчити. Тщательно перемешаем и взобьем полученную массу, чтобы котлеты получились пышными и нежными. Ретельно перемішаємо і взобьем отриману масу, щоб котлети вийшли пишними і ніжними.

Теперь из этого фарша можно приготовить и котлеты, и биточки . Тепер з цього фаршу можна приготувати і котлети, і битки.
Кое-кто считает, что разница между биточками и котлетами только в форме: одни круглые, а вторые овальные с заостренным концом и потоньше. Дехто вважає, що різниця між биточками і котлетами тільки у формі: одні круглі, а другий овальні з загостреним кінцем і трохи тонші. Как бы не так! Як би не так!

Имейте в виду, что котлеты жарим только на раскаленной сковороде, так как они должны иметь сухую поджаристую корочку. Майте на увазі, що котлети смажимо тільки на розпеченому сковороді, тому що вони повинні мати суху піджареної корочку. Как только одна сторона поджарится, переверните котлеты и поставьте сковороду в разогретую духовку или накройте крышкой. Як тільки одна сторона підсмажиться, переверніть котлети і поставте сковороду в розігріту духовку або накрийте кришкою. Недожаренный фарш опасен. Недожаренний фарш небезпечний.

Котлеты лучше не прокалывать, чтобы не вытек сок. Котлети краще не проколювати, щоб не витік сік. Проверить готовность можно, слегка нажав вилочкой. Перевірити готовність можна, злегка натиснувши вилочка. Если проступит светлый и прозрачный сок, котлеты готовы. Якщо проступить світлий і прозорий сік, котлети готові. В противном случае потомите их еще минут 15. Інакше потім їх ще хвилин 15.

Не стоит жарить котлеты впрок, чтобы потом их разогревать. Не варто смажити котлети про запас, щоб потім їх розігрівати. Только что пожаренные они намного вкуснее. Тільки що обсмажений вони набагато смачніше.

Когда вы готовите котлеты из рубленого мяса, имейте в виду, что они получатся пышными и не будут разваливаться, если при вымешивании фарша добавить чашку минеральной воды. Коли ви готуєте котлети з рубленого м'яса, майте на увазі, що вони вийдуть пишними і не будуть розвалюватися, якщо при вимішування фаршу додати чашку мінеральної води.

Биточки, в отличие от котлет, принято поливать соусом и прогревать до кипения. Биточки, на відміну від котлет, прийнято поливати соусом і прогрівати до кипіння. Они не деформируются, имея круглую форму. Вони не деформуються, маючи круглу форму.

Биточки по-казацки Биточки по-козацьки

Сделайте небольшие биточки из заранее подготовленного фарша (из расчета 2-3 штуки на порцию). Зробіть невеликі битки з заздалегідь підготовленого фаршу (з розрахунку 2-3 штуки на порцію). Припустите рис, заправьте его маслом и пассерованным томатом. РТЙРХУФЙФЕ рис, заправте його маслом і пасерованою томатом. Сковороду смажьте маслом, уложите заправленный рис, сделайте в нем углубления, в которые положите биточки. Сковороду змазати маслом, укладіть заправлений рис, зробіть в ньому поглиблення, в які покладіть битки. Полейте сметаной или сметанным соусом, посыпьте тертым сыром и запеките в духовке. Полийте сметаною або сметанним соусом, посипати тертим сиром і запечіть в духовці.
Автор: Инесса Оливка Автор: Інеса Оливка


Пожалуйста, оцените эту статью. Будь ласка, оцініть цю статтю. Ваше мнение очень важно для нас (1 - очень плохо, 5 - отлично) Ваша думка дуже важлива для нас (1 - дуже погано, 5 - відмінно)
<< Предыдущая статья <<Попередня стаття Рубрика Здоровье Рубрика Здоров'я Следующая статья >> Наступна стаття>>

Свежие статьи в рубрике «Здоровье»: Новый взгляд на природу боли , Чувствительная кожа лица. Нові статті у рубриці «Здоров'я»: Новий погляд на природу болю, Чувствительная шкіра обличчя. Как за ней ухаживать , Маленькие секреты большой кулинарии - 2 , Искусство жить. Як за нею доглядати, Маленькі секрети великої кулінарії - 2, Мистецтво жити. Часть 2 , Оранжевая красавица , Как правильно выбрать ароматические продукты , Секреты женского здоровья , Пять лучших «С», или Как пережить зиму , Маленькие секреты большой кулинарии , Клептомания – хобби, болезнь или преступление? Частина 2, Помаранчева красуня, Як правильно вибрати ароматичні продукти, Секрети жіночого здоров'я, П'ять кращих «З», або Як пережити зиму, Маленькі секрети великої кулінарії, клептоманія - хобі, хвороба або злочин?





 


Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Як приготувати стейк|свиной стейк чеснок морковка|як приготувати лапшу|пармезан как есть|мясні котлети та їх приготування|як приготувати дієтичні страви|дієтична страва з мяса|приготування котлет|стейк зробити|дієтичні страви з мяса|приготування стейків|дієтичні блюда|як приготувати стейки|як правильно готувати смажене мясо|приготування мяса|битки по-козацьки|картофельное пюре як приготувати|как пожарить мясо на сковороде|як приготувати мясо в духовці|страви із мяса|приготування мясного фаршу|як правильно приготувати мясо|белая цибуля
Журнал современной женщины Pani.kiev.ua,
Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail.  
Главный редактор проекта
По общим и административным вопросам обращайтесь