Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
Новости | Статьи | Рецепты | Сонник | Гороскоп | Журналы | Фотогалереи | Книги | Рукоделие Задай вопрос специалисту | Аэробика и фитнес | Диеты и похудение |    

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

Почитай!
Мода
Красота&Стиль
Парфюмерия и косметика
Карьера
Здоровье
Беременность, роды, воспитание детей
Йога
Психология
Истории из жизни
Интим
Мой дом и интерьер
Авто на шпильках
Мужчинам на заметку
Отдых
Куклы
В мире цветов
Дача, сад, огород
Праздники. История, традиции, поздравления
Чудеса своими руками
Магия, гадания, непознанное
В стране сновидений
Гороскоп
Астрологический прогноз на неделю
Литературная гостиная
Притчи и сказки
Колонка кинокритика
Разделы
Новости (архив)
В стране и мире
Кулинарный эксклюзив
Сонник
Рукоделие
Консультации
Аэробика и фитнес
Диеты и похудение
Женские журналы
Фотогалереи
Наши опросы





 





Очки - як у казці Библиотека : Здоровье Бібліотека: Здоров'я

Глазки – как в сказке Очки - як у казці

Если глаза не могут правильно сфокусировать изображение, мы видим нечетко. Якщо очі не можуть правильно сфокусувати зображення, ми бачимо нечітко. Эта проблема решается с помощью очков или контактных линз, но простые домашние средства, соответствующее питание и физические упражнения могут остановить ухудшение зрения и порой даже улучшить его. Ця проблема вирішується за допомогою окулярів або контактних лінз, але прості домашні засоби, відповідне харчування і фізичні вправи можуть зупинити погіршення зору й часом навіть поліпшити його.

RORER advertising network
Из приключенческих романов нашего детства мы помним, что индейцы узнавали врага, когда тот был всего лишь небольшой точкой на горизонте. З пригодницьких романів нашого дитинства ми пам'ятаємо, що індіанці дізнавалися ворога, коли той був усього лише невеликою крапкою на обрії. И это не вымысел и не фантазии авторов. І це не вигадка і не фантазії авторів. Оказывается, феноменальная дальнозоркость американских индейцев вырабатывалась в раннем детстве с помощью специальных упражнений , а не являлась их генетической особенностью. Виявляється, феноменальна далекозорість американських індіанців вироблялася в ранньому дитинстві з допомогою спеціальних вправ, а не була їх генетичною особливістю.

Потенциальные возможности человеческого зрения еще не до конца изучены. Потенційні можливості людського зору ще не до кінця вивчені. В повседневной жизни нас больше всего волнует не столько вопрос улучшения зрения, как его сохранения. У повсякденному житті нас найбільше хвилює не стільки питання поліпшення зору, як його збереження. Так как с ростом цивилизации наши глаза испытывают громадные нагрузки, ведь 80% всей информации о внешнем мире мы получаем именно благодаря зрению. Тому що з ростом цивілізації наші очі випробовують величезні навантаження, адже 80% всієї інформації про зовнішній світ ми отримуємо саме завдяки зору. Визуальные нагрузки поглощают до одной четверти всей нервной энергии человеческого организма. Візуальні навантаження поглинають до однієї чверті всієї нервової енергії людського організму.

Как же защитить глаза и не допустить ухудшения зрения? Як же захистити очі і не допустити погіршення зору?

1. Любую работу, требующую напряжения зрения, выполняйте при хорошем освещении. 1. Будь-яку роботу, що вимагає напруги зору, виконуйте при хорошому освітленні. Если вы правша, свет должен падать слева, и, наоборот, справа, если вы левша. Якщо ви правша, світло повинне падати зліва, і, навпаки, праворуч, якщо ви лівша.

2. Чтобы снизить риск развития катаракты из-за действия ультрафиолета, надевайте темные очки при ярком солнечном свете. 2. Щоб знизити ризик розвитку катаракти через дію ультрафіолету, надягайте темні окуляри при яскравому сонячному світлі. Выполняйте опасную работу в защитных очках. Виконуйте небезпечну роботу в захисних окулярах.

3. Читая газету, начинайте с крупного шрифта. 3. Читаючи газету, починайте з великого шрифту.

4. Время от времени давайте отдых глазам: расслабьтесь и закройте их на минуту ладонями. 4. Час від часу давайте відпочинок очам: розслабтеся і закрийте їх на хвилину долонями.

5. Для хорошего питания глаз, кровеносных сосудов и нервов употребляйте больше овощей и фруктов. 5. Для гарного харчування очей, кровоносних судин і нервів вживайте більше овочів і фруктів.

6. Уменьшите потребление насыщенных жиров и избегайте сигаретного дыма, чтобы предотвратить образование на сетчатке свободных радикалов. 6. Зменшіть споживання насичених жирів і уникайте сигаретного диму, щоб запобігти утворенню на сітківці вільних радикалів.

Очень часто внутреннее эмоциональное состояние или непомерные физические нагрузки блокируют наши визуальные возможности. Дуже часто внутрішній емоційний стан або непомірні фізичні навантаження блокують наші візуальні можливості. Мы смотрим не видя, скользим взглядом по окружающему миру, а сами погружены в собственные негативные переживания или фантазии. Ми дивимося не бачачи, ковзаємо поглядом по навколишньому світу, а самі занурені у власні негативні переживання або фантазії. Недаром, врачи-офтальмологи говорят, что учиться хорошо видеть – это учиться хорошо жить . Недарма, лікарі-офтальмологи говорять, що вчитися добре бачити - це вчитися добре жити.

За каждой патологией зрения, как считают ученые, скрывается какая-то бессознательно подавленная эмоция в детстве . За кожною патологією зору, як вважають учені, ховається якась несвідомо пригнічена емоція в дитинстві. Например, для близоруких это может быть подавленный гнев, для дальнозорких - чувство вины. Наприклад, для короткозорих це може бути пригнічений гнів, для далекозорих - почуття провини. Иной раз бывает достаточно освободиться от мышечного напряжения, спровоцированного подавленной эмоцией, чтобы зрение улучшилось. Іноді буває досить звільнитися від м'язової напруги, спровокованого подавленою емоцією, щоб зір покращився.

В случае близорукости, дальнозоркости, астигматизма зрение можно восстановить с помощью специальных упражнений, йоги и медитации . У випадку короткозорості, далекозорості, астигматизму зір можна відновити за допомогою спеціальних вправ, йоги й медитації.

И, конечно же, нельзя забывать об основном «питании» нашего зеркала души, ведь витаминная подпитка может значительно улучшить состояние зрения . І, звичайно ж, не можна забувати про основний «харчуванні» нашого дзеркала душі, адже вітамінна підживлення може значно поліпшити стан зору.

Возьмите на вооружение несколько рецептов блюд, которые будут полезны как для вашего зрения, так и для организма в целом. Візьміть на озброєння кілька рецептів страв, які будуть корисні як для вашого зору, так і для організму в цілому.

Всем известно, что морковь содержит много витамина А (каротин), который называют также «витамином красоты». Всім відомо, що морква містить багато вітаміну А (каротин), який називають також «вітаміном краси». Но имейте в виду, что для лучшего усвоения каротина есть морковку нужно с молочными продуктами. Але майте на увазі, що для кращого засвоєння каротину є морквину потрібно з молочними продуктами.

Морковный сок с молоком Морквяний сік з молоком

Витаминный и бодрящий, идеальный для завтрака напиток. Вітамінний і бадьорить, ідеальний для сніданку напій.

На 2 порции: 1 стакан свежеотжатого морковного сока; 1 стакан холодного молока; 2 ст. На 2 порції: 1 склянка свіжовіджатий морквяного соку, 1 стакан холодного молока; 2 ст. ложки сахарного песка. ложки цукрового піску.

В морковный сок влить молоко , добавить сахар и перемешать или взбить в миксере. У морквяний сік влити молоко, додати цукор і перемішати або збити в міксері. Охладить. Охолодити.

Морковный сок с мороженым Морквяний сік з морозивом

Его лучше приготовить на кубиках льда. Його краще приготувати на кубики льоду.

На 2 порции: 1 стакан свежеотжатого морковного сока; 1 стакан молочного мороженого. На 2 порції: 1 склянка свіжовіджатий морквяного соку; 1 склянка молочного морозива.

В морковный сок добавить мороженое и взбить миксером. У морквяний сік додати морозиво й збити міксером. Разлить в бокалы и перед подачей на стол охладить. Розлити в келихи й перед подачею на стіл охолодити.

Салат из сырой моркови Салат з сирої моркви

На 4 порции (каждая по 140 ккал): 500 г моркови; ½ лимона; сок 1 апельсина, 1 ст. На 4 порції (кожна по 140 ккал): 500 г моркви; ½ лимона, сік 1 апельсина, 1 ст. ложка меда, 50 г дробленых жареных лесных орехов (фундук) и щепотка соли. ложка меду, 50 г подрібнених смажених лісових горіхів (фундук) і щіпка солі.

Морковь очистить, натереть на крупной терке, заправить лимонным соком, предварительно смешанным с апельсиновым соком и медом , добавить орехи и посолить. Морква очистити, натерти на крупній тертці, заправити лимонним соком, попередньо змішаним з апельсиновим соком і медом, додати горіхи й посолити. Тертую морковь необходимо сразу же сбрызнуть лимонным соком, чтобы она не потеряла свой цвет. Терту моркву необхідно відразу ж скропити лимонним соком, щоб вона не втратила свій колір.

Салат из моркови, яблок и зеленого салата Салат з моркви, яблук і зеленого салату

На 4 порции: 2 ст. На 4 порції: 2 ст. ложки творога, разведенного молоком; 2 ст. ложки сиру, розведеного молоком; 2 ст. ложки растительного масла; 1 ст. ложки рослинної олії, 1 ст. ложка мелко нарубленной зелени укропа или мяты; 1 ст. ложка дрібно нарубаною зелені кропу або м'яти; 1 ст. ложка рубленых грецких орехов; 4 больших листа зеленого салата; 4 средних моркови; 4 средних яблока (лучше красных или желтых); листья сельдерея. ложка рубаних волоських горіхів; 4 великих листа зеленого салату; 4 середніх моркви; 4 середніх яблука (краще червоних або жовтих); листя селери.

Творог протереть через сито, взбить, добавить растительное масло, зелень и орехи. Сир протерти через сито, збити, додати рослинне масло, зелень і горіхи. Листья салата вымыть и обсушить. Листя салату вимити й обсушити. Вымыть, очистить и натереть не терке морковь и яблоки. Вимити, очистити і натерти НЕ тертці моркву і яблука. У листьев сельдерея удалить стебли. У листів селери видалити стебла.

На порционные тарелки разложить листья зеленого салата. На порційні тарілки розкласти листи зеленого салату. Перемешанные морковь, яблоки и листья сельдерея уложить горкой на салатные листья и полить подготовленным творожным соусом. Перемішані морква, яблука й листи селери укласти гіркою на салатні листи й полити підготовленим сирним соусом.

Коктейль «Золотая пена» Коктейль «Золота піна»

Необыкновенно красивый и полезный для здоровья напиток. Незвичайно гарний і корисний для здоров'я напій.

На 2 порции: 1 стакан морковного сока; 1/2 стакана ананасового сока; ¼ стакана бананового сока. На 2 порції: 1 склянка морквяного соку; 1 / 2 склянки ананасового соку; ¼ склянки бананового соку.

Все напитки тщательно перемешать. Всі напої ретельно перемішати. Подавать этот коктейль можно с кубиками льда и соломинкой. Подавати цей коктейль можна з кубиками льоду й соломинкою.

Морковный пудинг Морквяний пудинг

На 2 порции: 150 г моркови; 2 ст. На 2 порції: 150 г моркви, 2 ст. ложки растительного масла; 30 г сметаны; 50 г молока; 50 г творога; одно яйцо; пшеничные отруби; сахар по вкусу. ложки рослинної олії, 30 г сметани, 50 г молока, 50 г сиру; одне яйце; пшеничні висівки; цукор за смаком.

Морковь натереть на терке и залить двумя литрами холодной воды. Моркву натерти на тертці й залити двома літрами холодної води. Вымачивать в течение 3-4 часов, каждый час меняя воду. Вимочувати протягом 3-4 годин, щогодини міняючи воду. Затем морковь отжать через марлю, залить молоком, добавить масло и тушить. Потім морква віджати через марлю, залити молоком, додати масло і тушкувати.

В готовую морковь ввести желток, смешанный с протертым творогом и взбитым белком. У готову моркву ввести жовток, змішаний з протертим сиром і збитим білком. При желании добавить сахар, все хорошо вымесить, выложить на сковороду, смазанную маслом и обсыпанную отрубями. При бажанні додати цукор, всі добре вимісити, викласти на сковороду, змащену маслом і обсипану висівками. Запечь. Запекти. К столу подавать со сметаной. До столу подавати зі сметаною.

Следующие блюда прекрасно подойдут для восстановления в организме нехватки витаминов группы В, С, Е. Наступні страви чудово підійдуть для відновлення в організмі брак вітамінів групи В, С, Е.

Картофельный салат с яблоками Картопляний салат з яблуками

Сочетание картофеля и яблок в странах Западной Европы часто называют «Небо и земля». Поєднання картоплі та яблук у країнах Західної Європи часто називають «Небо і земля».

На 4 порции: 250 г картофеля; 250 г яблок; 200 г сельдерея; 1 ст. На 4 порції: 250 г картоплі, 250 г яблук; 200 г селери, 1 ст. ложка лимонного сока; соль и перец по вкусу; 4 ст. ложка лимонного соку, сіль і перець за смаком; 4 ст. ложки майонеза. ложки майонезу.

Картофель вымыть и сварить в мундире. Картопля вимити й зварити в мундирі. Очистить, охладить и нарезать соломкой. Очистити, остудити й нарізати соломкою. Сельдерей вымыть и мелко нарезать. Селера вимити і дрібно нарізати. Яблоки очистить, удалить семена и нарезать соломкой, сразу же сбрызнуть их лимонным соком. Яблука очистити, видалити насіння і нарізати соломкою, відразу ж скропити їх лимонним соком. Перемешать все ингредиенты, посолить, поперчить и заправить майонезом. Перемішати всі інгредієнти, посолити, поперчити і заправити майонезом.

Салат из апельсинов с луком Салат з апельсинів з луком

Этот прекрасный изысканный салат хорош не только для ваших глаз, но и для приема гостей. Цей прекрасний вишуканий салат хороший не тільки для ваших очей, а й для прийому гостей.

На 4 порции: 2 больших или 4 маленьких апельсина; 2 маленькие луковицы (лучше фиолетового или красного цвета); ½ стакана майонеза. На 4 порції: 2 більших або 4 маленьких апельсини; 2 маленькі цибулини (краще фіолетового або червоного кольору); ½ склянки майонезу.

Апельсины очистить, удалить белую прослойку и нарезать поперек долек кружками. Апельсини очистити, видалити білу прошарок і нарізати впоперек часточок гуртками. Кружки в зависимости от размера апельсина можно разрезать пополам или на четыре части. Гуртки в залежності від розміру апельсина можна розрізати навпіл або на чотири частини.

Луковицы очистить, обдать кипятком, обсушить и нарезать тонкими кольцами. Цибулини очистити, обдати окропом, обсушити і нарізати тонкими кільцями.

На блюде красиво разложить кружки апельсинов, посыпать кольцами лука и вокруг полить майонезом. На блюді красиво розкласти гуртки апельсинів, посипати кільцями цибулі і навколо полити майонезом.

Десерт из пахты и йогурта Десерт з сколотин і йогурту

На 2 порции (каждая по 215 ккал): 150 г пахты, 175 г йогурта (3,5% жирности); 2 ст. На 2 порції (кожна по 215 ккал): 150 г сколотин, 175 г йогурту (3,5% жирності); 2 ст. ложки сгущенного фруктового сока; 1 спелый банан; 1 ст. ложки згущеного фруктового соку; 1 стиглий банан; 1 ст. ложка несоленых рубленых фисташек; 8 листиков мяты. ложка несолоним рубаних фісташок; 8 листочків м'яти.

Бананы очистить, измельчить вилкой, взбить и перемешать с пахтой. Банани очистити, подрібнити виделкою, збити і перемішати з пахта. Все переложить в глубокие десертные вазочки, украсить фисташками и листьями мяты. Всі перекласти в глибокі десертні вазочки, прикрасити фісташками і листям м'яти.

Фасоль с капустой Квасоля з капустою

На 4 порции: 1 небольшой вилок капусты белокочанной; 1 стакан фасоли (лучше темных сортов); 2-3 небольшие луковицы; 2-3 шт. На 4 порції: 1 невеликий вилок капусти білоголової; 1 склянка квасолі (краще темних сортів); 2-3 невеликих цибулини, 2-3 шт. моркови; петрушка и сельдерей; соль по вкусу. моркви; петрушка та селера, сіль за смаком.

Фасоль вымыть, залить подсоленным крутым кипятком и отварить до готовности. Квасоля вимити, залити підсоленим крутим окропом і відварити до готовності. Отвар слить. Відвар злити.

Капусту обмыть, удалить поврежденные листья, нашинковать, также залить крутым кипятком, но не варить, а выдержать в нем до полного остывания. Капусту обмити, видалити ушкоджені листи, нашаткувати, також залити окропом, але не варити, а витримати в ньому до повного охолодження. Затем отжать и смешать с остывшей фасолью. Потім віджати і змішати з остигнула квасолею.

Добавить натертую на терке морковь, мелко нарезанный лук и нарубленную зелень. Додати натерту на тертці моркву, дрібно нарізану цибулю і нарубану зелень. Все смешать и заправить растительным маслом - оливковым или соевым. Все змішати і заправити рослинною олією - оливковою або соєвим.

Творог со сладким перцем Сир з солодким перцем

200 г творога; свежий красный болгарский перец; зелень петрушки; соль по вкусу. 200 г сиру; свіжий червоний болгарський перець, зелень петрушки, сіль за смаком.

Вымыть перец, удалить семена и мелко нарезать. Вимити перець, видалити насіння і дрібно нарізати. Зелень петрушки вымыть холодной водой, высушить и измельчить. Зелень петрушки вимити холодною водою, висушити і подрібнити. Творог протереть, смешать с зеленью петрушки и перцем, посолить и тщательно перемешать. Сир протерти, змішати з зеленню петрушки і перцем, посолити і ретельно перемішати. Можно мазать на хлеб. Можна мазати на хліб.
Автор: Инесса Оливка Автор: Інеса Оливка


Пожалуйста, оцените эту статью. Будь ласка, оцініть цю статтю. Ваше мнение очень важно для нас (1 - очень плохо, 5 - отлично) Ваша думка дуже важлива для нас (1 - дуже погано, 5 - відмінно)
<< Предыдущая статья <<Попередня стаття Рубрика Здоровье Рубрика Здоров'я Следующая статья >> Наступна стаття>>

Свежие статьи в рубрике «Здоровье»: Новый взгляд на природу боли , Чувствительная кожа лица. Нові статті у рубриці «Здоров'я»: Новий погляд на природу болю, Чувствительная шкіра обличчя. Как за ней ухаживать , Маленькие секреты большой кулинарии - 2 , Искусство жить. Як за нею доглядати, Маленькі секрети великої кулінарії - 2, Мистецтво жити. Часть 2 , Оранжевая красавица , Как правильно выбрать ароматические продукты , Секреты женского здоровья , Пять лучших «С», или Как пережить зиму , Маленькие секреты большой кулинарии , Клептомания – хобби, болезнь или преступление? Частина 2, Помаранчева красуня, Як правильно вибрати ароматичні продукти, Секрети жіночого здоров'я, П'ять кращих «З», або Як пережити зиму, Маленькі секрети великої кулінарії, клептоманія - хобі, хвороба або злочин?





 


Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Дальнозоркість вправи|як покращити зір|далекозорість вправи|морква сорта|вправи для покращення зору|соки для покращення зору|збереження зору|покращення зору|вправи для короткозорих|сік для покращення зору|контактние линзи|салат з моркви|вправи для улучшения зрения|як покращити зір короткозорість|від фізичних нагрузок може подати зір|чим покращити зір?|щоб покращити зір|как морква улутшеэт зрение ?|як покращити зір?|покращити зір|рецепти для покращення зору|чи можна покращити зір медом|як покращити зір вправи|рецепти напитків|dghfdb yf rjvg.njhs lkz gjrhfotyyz pjhe
Журнал современной женщины Pani.kiev.ua,
Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail.  
Главный редактор проекта
По общим и административным вопросам обращайтесь