|
 |
Кулинарный эксклюзив: РЕЦЕПТЫ ЗАГОТОВОК: ОВОЩНЫЕ Кулінарний ексклюзив: РЕЦЕПТИ ЗАГОТОВОК: ОВОЧЕВІ
1 кг баклажанов, 0,5 кг салатной свеклы, 0,5 кг моркови, 0,5 кг лука, 0,5 кг болгарского перца, 1 кг помидоров. Читать далее >> 1 кг баклажанів, 0,5 кг салатної буряків, 0,5 кг моркви, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг болгарського перцю, 1 кг помідорів. Читати далі>> Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты заготовок: овощные Залишити відгук (Коментарів: 0) Розділ: Рецепти заготовок: овочеві |
3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать. Читать далее >> 3 кг помідорів прокрутити через м'ясорубку, 1 кг моркви натерти на тертці, 1,5 кг перцю порізати соломкою, 0,5 кг цибулі дрібно порізати. Читати далі>> Оставить отзыв ( Комментариев : 2 ) Раздел: Рецепты заготовок: овощные Залишити відгук (Коментарів: 2) Розділ: Рецепти заготовок: овочеві |
2 кг помидоров, 5 кг огурцов, 250 г чеснока, 250 г растительного масла, 250 г сахарного песка, 3 ст.л. 2 кг помідорів, 5 кг огірків, 250 г часнику, 250 г рослинної олії, 250 г цукру, 3 ст.л. соли, 2 ст. солі, 2 ст. л. л. 70%-ного уксуса. Читать далее >> 70%-ного оцту. Читати далі>> Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты заготовок: овощные Залишити відгук (Коментарів: 0) Розділ: Рецепти заготовок: овочеві |
4 кг огурцов, 2 моркови, 1 головка чеснока, 6-7 горошин перца, 3 шт. 4 кг огірків, 2 моркви, 1 головка часнику, 6-7 горошин перцю, 3 шт. лаврового листа, 5-6 зонтиков укропа, 1 стакан петрушки. Читать далее >> лаврового листа, 5-6 парасольок кропу, 1 склянка петрушки. Читати далі>> Оставить отзыв ( Комментариев : 0 ) Раздел: Рецепты заготовок: овощные Залишити відгук (Коментарів: 0) Розділ: Рецепти заготовок: овочеві |
Другие разделы кулинарной книги Інші розділи кулінарної книги | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|