Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
Новости | Статьи | Рецепты | Сонник | Гороскоп | Журналы | Фотогалереи | Книги | Рукоделие Задай вопрос специалисту | Аэробика и фитнес | Диеты и похудение |    

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

Почитай!
Мода
Красота&Стиль
Парфюмерия и косметика
Карьера
Здоровье
Беременность, роды, воспитание детей
Йога
Психология
Истории из жизни
Интим
Мой дом и интерьер
Авто на шпильках
Мужчинам на заметку
Отдых
Куклы
В мире цветов
Дача, сад, огород
Праздники. История, традиции, поздравления
Чудеса своими руками
Магия, гадания, непознанное
В стране сновидений
Гороскоп
Астрологический прогноз на неделю
Литературная гостиная
Притчи и сказки
Колонка кинокритика
Разделы
Новости (архив)
В стране и мире
Кулинарный эксклюзив
Сонник
Рукоделие
Консультации
Аэробика и фитнес
Диеты и похудение
Женские журналы
Фотогалереи
Наши опросы





 





Цитруси - дари райського саду Диеты. Дієти. Худеем вместе. Худеем разом.

Цитрусы – дары райского сада Цитруси - дари райського саду

По своему благотворному воздействию на организм человека фруктовая диета приближается к лечению организма постом. За своїм доброчинного впливу на організм людини фруктова дієта наближається до лікування організму постом. Но между постом и лечебным питанием есть разница, поскольку пост – это пассивное очищение, а фруктовое лечебное питание не только активно очищает весь организм, но и питает его одновременно минеральными веществами и витаминами, в которых он испытывает потребность. Але між постом і лікувальним харчуванням є різниця, оскільки піст - це пасивне очищення, а фруктове лікувальне харчування не тільки активно очищає весь організм, але і живить його одночасно мінеральними речовинами і вітамінами, в яких він відчуває потребу.

Одним из самых необходимых организму витаминов является витамин С (аскорбиновая кислота) , который, прежде всего, представляет собой оружие гомологической защитной системы против возбудителей болезней, паразитов, вирусов и микробов. Одним з найбільш необхідних організму вітамінів є вітамін С (аскорбінова кислота), який, перш за все, являє собою зброю гомологічної захисної системи проти збудників хвороб, паразитів, вірусів і мікробів.

Витамин С защищает головной и спинной мозг от свободных радикалов (молекулярные образования, у которых отсутствует один электрон), причиняющих всем клеткам организма большой вред. Вітамін С захищає головний і спинний мозок від вільних радикалів (молекулярні освіти, у яких відсутній один електрон), що завдають всім клітинам організму великої шкоди.

Кроме того, и по отношению к нашей психике витамин С выполняет важную функцию, а именно, он содействует синтезу в гипофизе десяти гормонов, с помощью которых осуществляется управление стрессовыми гормонами и ростом. Крім того, і по відношенню до нашої психіці вітамін С виконує важливу функцію, а саме, він сприяє синтезу в гіпофізі десяти гормонів, за допомогою яких здійснюється керування стресовими гормонами й ростом. Витамин С является идеальным освежающим средством для мозга, так как необходим для важной работы при переносе информации между отдельными клетками головного мозга и нервными клетками. Вітамін С є ідеальним освіжаючим засобом для мозку, тому що необхідний для важливої роботи при передачі інформації між окремими клітинами головного мозку і нервовими клітинами. И хотя недостаток витамина С и не приводит к заболеванию мозга, но без него он стареет и теряет работоспособность. І хоча недолік вітаміну С і не призводить до захворювання мозку, але без нього він старіє і втрачає працездатність.

Казалось бы, в наше время, при нашем укладе жизни люди не должны испытывать дефицита в витамине С, так как он содержится во многих фруктах и овощах. Здавалося б, у наш час, при нашому уклад життя люди не повинні відчувати дефіциту у вітаміні С, тому що він міститься в багатьох фруктах і овочах. Но современные исследования говорят об обратном – дефицит витамина С существует, и снабжение организма им недостаточно. Але сучасні дослідження свідчать про протилежне - дефіцит вітаміну С існує, і постачання організму їм недостатньо.

Дефицит витамина С наблюдается не только в группах риска, то есть у тех, кто курит, злоупотребляет алкоголем, у любителей быстро перекусить или, наоборот, у тех, кто страдает отсутствием аппетита, но и у тех людей, которые страдают от стрессов или испытывают на себе отрицательное воздействие окружающей среды и в связи с этим расходуют большое количество аскорбиновой кислоты. Дефіцит вітаміну С спостерігається не тільки у групах ризику, тобто у тих, хто курить, зловживає алкоголем, у любителів швидко перекусити або, навпаки, у тих, хто страждає відсутністю апетиту, а й у тих людей, які страждають від стресів або мають на собі негативний вплив навколишнього середовища і у зв'язку з цим витрачають велику кількість аскорбінової кислоти.

Витамин С содержится буквально во всех видах фруктов и овощей, но больше всего его в черной смородине и красном перце . Вітамін С міститься буквально у всіх видах фруктів і овочів, але найбільше його в чорній смородині і червоному перці. Богаты этим витамином киви, брокколи, брюссельская капуста, клубника, картофель . Багаті цим вітаміном ківі, брокколі, брюссельська капуста, полуниця, картопля. Но безусловными лидерами, поставляющими этот ценный витамин, являются цитрусовые: мандарины, лимоны, апельсины и конечно же «король» витамина С – грейпфрут . Але безумовними лідерами, які постачають цей цінний вітамін, є цитрусові: мандарини, лимони, апельсини і звичайно ж «король» вітаміну С - грейпфрут.

Обычная рекомендуемая дневная доза витамина С - 75 миллиграммов. Звичайна рекомендована денна доза вітаміну С - 75 міліграмів. Но спортсмены, больные люди, люди, которые страдают от стрессов, курильщики и женщины, применяющие противозачаточные средства, должны увеличить дневную дозу потребления витамина до 200 миллиграммов. Але спортсмени, хворі люди, люди, які страждають від стресів, курці і жінки, що застосовують протизаплідні засоби, повинні збільшити денну дозу споживання вітаміну до 200 міліграмів.

В нашей стране цитрусовые растут только на Черноморском побережье Кавказа, поэтому большую часть этих чудесных плодов мы получаем из других стран, в основном из Греции, Турции и Египта. У нашій країні цитрусові ростуть тільки на Чорноморському узбережжі Кавказу, тому більшу частину цих чудових плодів ми отримуємо з інших країн, в основному з Греції, Туреччини та Єгипту. В последнее время выращиванием цитрусовых занимаются и в других странах с теплым климатом: это и Япония, и Израиль, а штат Калифорния в США стал основным лидером по производству грейпфрутов за последние десять лет. Останнім часом вирощуванням цитрусових займаються й в інших країнах з теплим кліматом: це і Японія, і Ізраїль, а штат Каліфорнія в США став основним лідером з виробництва грейпфрутів за останні десять років.

Трудно найти более полезные для организма человека продукты, чем лимон, апельсин, мандарин или грейпфрут. Разве можем мы обойтись без «русского чая» (как называют его англичане) – чая с ломтиком лимона, когда чувствуем недомогание при простуде? Важко знайти більш корисні для організму людини продукти, ніж лимон, апельсин, мандарин або грейпфрут. Хіба ми можемо обійтися без «російського чаю» (як називають його англійці) - чаю з скибочкою лимона, коли почуваємо нездужання при застуді? Полезен он и для снятия стресса и усталости. Корисний він і для зняття стресу і втоми.

А пробовали ли вы когда-нибудь изумительное мандариновое варенье? А пробували ви коли-небудь чудове мандаринове варення? На Кавказе и в республиках Закавказья это обычный десерт, не только вкусный, но и полезный. На Кавказі і в республіках Закавказзя це звичайний десерт, не лише смачний, а й корисний. Стакан лимонного или апельсинового сока способствует укреплению памяти и хорошей работе головного мозга. Стакан лимонного або апельсинового соку сприяє зміцненню пам'яті і гарну роботу головного мозку. Цукаты из мандариновых, лимонных и апельсиновых корочек – прекрасное дополнение к кондитерским изделиям, да и чай с ложечкой цукатов придется по вкусу каждому. Цукати з мандариновий, лимонних і апельсинових кірочок - прекрасне доповнення до кондитерських виробів, та й чай з ложечкою цукатів припаде до смаку кожному.

Спелые плоды цитрусовых содержат много углеводов, фруктовых и органических кислот (лимонной, щавелевой, яблочной), пектиновых веществ, клетчатки и помимо витамина С большое количество витаминов А, B, D, P . Стиглі плоди цитрусових містять багато вуглеводів, фруктових та органічних кислот (лимонної, щавлевої, яблучної), пектинових речовин, клітковини і крім вітаміну С велику кількість вітамінів А, B, D, P.

Цитрусовые способствуют укреплению кровеносных сосудов и поддержанию их эластичности, восстановлению сил, снижают риск коронарной недостаточности и гипертонии, улучшают аппетит и процесс пищеварительного тракта, а также помогают избавиться от функциональных расстройств печени. Цитрусові сприяють зміцненню кровоносних судин і підтримання їх еластичності, відновленню сил, знижують ризик коронарної недостатності і гіпертонії, поліпшують апетит і процес травного тракту, а також допомагають позбутися від функціональних розладів печінки.

Одним из наиболее эффективных растворителей и дезинтоксикаторов, данных нам природой, является лимон . Одним з найбільш ефективних розчинників і дезінтоксікаторов, даних нам природою, є лимон. Лимон действует на организм сначала как прекрасный растворитель, а потом как чудесный восстановитель. Лимон діє на організм спочатку як чудовий розчинник, а потім як чудовий відновник. Подходит этот фрукт людям всех возрастов, и больным, и здоровым. Підходить цей фрукт людям різного віку, і хворим, і здоровим.

Лимон следует употреблять постоянно утром натощак, но можно за час до обеда или ужина. Лимон слід вживати постійно вранці натщесерце, але можна за годину до обіду або вечері. Для этого достаточно налить в стакан свежей воды и отжать туда сок одного лимона (хорошо добавить 1 чайную ложку меда) . Для цього досить налити в стакан свіжої води і віджати туди сік одного лимона (добре додати 1 чайну ложку меду). Пить сок нужно очень медленно, стараясь чувствовать его вкус, небольшими глотками, чтобы слюна успевала подействовать на него. Пити сік треба дуже повільно, намагаючись відчувати його смак, невеликими ковтками, щоб слина встигала подіяти на нього.

Если вы выпили сок утром, то желательно до обеда ничего не есть, так как лимон сам по себе имеет отличные питательные свойства. Якщо ви випили сік вранці, то бажано до обіду нічого не їсти, так як лимон сам по собі має відмінні поживні властивості. Лимонный сок возбуждает аппетит и лучше всякого другого напитка утоляет жажду. Лимонний сік збуджує апетит і краще всякого іншого напою втамовує спрагу. Лимонный сок и мед, разведенные в горячей воде, – проверенное средство против кашля. Лимонний сік і мед, розведені в гарячій воді, - перевірений засіб проти кашлю.

Лимон - необходимый продукт питания для людей, которые нуждаются в большом количестве витаминов (дети, старики, люди, имеющие большую физическую нагрузку, спортсмены и те, у кого наблюдается нарушение зрения). Лимон - необхідний продукт харчування для людей, які мають потребу у великій кількості вітамінів (діти, літні люди, люди, які мають велике фізичне навантаження, спортсмени і ті, у кого спостерігається порушення зору). Вместе с соком хорошо съесть немного белой кожицы или долек лимона. Разом з соком добре з'їсти трохи білої шкірки або часточок лимона.

Свежая кожица лимона препятствует образованию кишечных газов, тонизирует организм, хорошо влияет на пищеварение благодаря содержащейся в ней горечи. Свіжа шкірка лимона перешкоджає утворенню кишкових газів, тонізує організм, добре впливає на травлення завдяки що міститься в ній гіркоти. А содержащиеся в ней ароматические вещества являются антисептиками и очистителями кишечника и крови. А що містяться в ній ароматичні речовини є антисептиками і очисниками кишечника і крові. Лимон является наилучшим антисептиком при лечении заболеваний мочеполовой системы: почек, мочевого пузыря, простаты. Лимон є найкращим антисептиком при лікуванні захворювань сечостатевої системи: нирок, сечового міхура, простати.

Если вы плохо переносите лимон, например, при повышенной кислотности, его с успехом можно заменить апельсином . Есть апельсины следует исключительно до еды и желательно после пяти часов дня их не употреблять. Особенно полезны апельсины нервным людям, тем, кто подвержен депрессивным состояниям и склонен к усталости после физических нагрузок. Якщо ви погано переносите лимон, наприклад, при підвищеній кислотності, його з успіхом можна замінити апельсином. Є апельсини слід виключно до їжі і бажано після п'яти годин дня їх не вживати. Особливо корисні апельсини нервовим людям, тим, хто схильний до депресивних станів і схильний до втоми після фізичних навантажень.

В апельсиновой кожуре содержатся особые эфирные масла, которые снимают тревожное состояние, апатию, нормализуют давление, восстанавливают сон. У апельсинової шкірці містяться особливі ефірні масла, які знімають тривожний стан, апатію, нормалізують тиск, відновлюють сон. Людям, страдающим от депрессии, врачи рекомендуют почаще нюхать апельсин. Людям, що страждають від депресії, лікарі рекомендують частіше нюхати апельсин.

Мандарины не уступают другим цитрусовым по своим питательным ценностям, но мы привыкли к тому, что это, прежде всего, десертный фрукт. Мандарини не поступаються іншим цитрусовим за своїми живильним цінностей, але ми звикли до того, що це, перш за все, десертний фрукт.

В последнее время растет интерес к еще одному представителю цитрусовых – грейпфруту . Останнім часом зростає інтерес до ще одному представнику цитрусових - грейпфрут. И это не случайно, ибо все в этом уникальном фрукте полезно для здоровья человека: мякоть, кожура и даже косточки. І це не випадково, бо все в цьому унікальному фрукті корисно для здоров'я людини: м'якоть, шкірка і навіть кісточки. Они содержат уникальные витамины, микроэлементы и биофлавоноиды. Вони містять унікальні вітаміни, мікроелементи та біофлавоноїди.

Например, содержащийся в грейпфруте нарингин активизирует работу печени, гликозиды обладают антисклеротическими свойствами, ликопен стоит на страже развития онкологических заболеваний, кверцетин и гесперидин способствуют расщеплению и сжиганию жиров в организме. Наприклад, що міститься в грейпфруті нарінгін активізує роботу печінки, глікозиди мають антисклеротичну властивостями, лікопен стоїть на варті розвитку онкологічних захворювань, кверцетин і гесперидин сприяють розщепленню та спалювання жирів в організмі.

В белых пленках, разделяющих сочные дольки грейпфрута, содержится больше витамина С, чем в мякоти, поэтому снимать их перед едой не следует. У білих плівках, які поділяють соковиті дольки грейпфрута, міститься більше вітаміну С, ніж у м'якоті, тому знімати їх перед їжею не слід. По цвету мякоти грейпфруты бывают белыми, розовыми и красными, но свойства имеют независимо от цвета одинаковые. За кольором м'якоті грейпфрути бувають білими, рожевими і червоними, але властивості мають незалежно від кольору однакові. В кожуре и косточках грейпфрута содержится большое количество эфирных масел. У шкірці і кісточках грейпфрута міститься велика кількість ефірних олій.

Масло , полученное из кожуры плодов грейпфрута и лимона, обладает антибактериальными и антисептическими свойствами, регулирует функцию желудочно-кишечного тракта, понижает артериальное давление. Масло, отримане з шкірки плодів грейпфрута і лимона, має антибактеріальні та антисептичні властивості, регулює функцію шлунково-кишкового тракту, знижує артеріальний тиск.

Лимонное, грейпфрутовое и другие цитрусовые масла повышают сопротивляемость организма к инфекционным и простудным заболеваниям, способствуют выведению шлаков из организма и усиливают сексуальные возможности мужчин и женщин. Лимонне, грейпфрутовий та інші цитрусові масла підвищують опірність організму до інфекційних і простудних захворювань, сприяють виведенню шлаків з організму і посилюють сексуальні можливості чоловіків і жінок.

Древние целители считали, что «запах лимонного масла успокаивает и веселит сердце, устраняет зло». Стародавні цілителі вважали, що «запах лимонної олії заспокоює і веселить серце, усуває зло». То же можно сказать и о других цитрусовых маслах – даже их запах обладает целебными свойствами. Те саме можна сказати і про інших цитрусових маслах - навіть їх запах має цілющі властивості. Он пробуждает в человеке волю к жизни, вдохновение, общительность и доброжелательность; вселяет уверенность в своих силах, помогает легко усваивать новую информацию. Він пробуджує в людині волю до життя, натхнення, товариськість і доброзичливість; вселяє впевненість у своїх силах, допомагає легко засвоювати нову інформацію. Если вы будете использовать в помещении освежители воздуха с запахом цитрусовых – это позволит вам добиться успехов в работе и убережет от нервных нагрузок. Якщо ви будете використовувати в приміщенні освіжувачі повітря із запахом цитрусових - це дозволить вам домогтися успіхів у роботі і вбереже від нервових навантажень.

Рекомендуется Рекомендується

При сахарном диабете, избыточном весе: во время каждого приема пищи съедайте половину среднего грейпфрута или 1 апельсин. При цукровому діабеті, надмірній вазі: під час кожного прийому їжі з'їдайте половину середнього грейпфрута або 1 апельсин.

При атеросклерозе и гипертонии: четыре раза в день после еды ешьте по ¼ крупного спелого грейпфрута. При атеросклерозі і гіпертонії: чотири рази на день після їжі будете їсти по ¼ великого стиглого грейпфрута.

При авитаминозе и переутомлении: в течение дня выпивайте стакан свежевыжатого сока цитрусовых (по ¼ стакана во время еды). При авітамінозі і перевтомі: протягом дня випивайте склянку свіжого соку цитрусових (по ¼ склянки під час їжі).

При сезонной депрессии: ешьте на завтрак 5-6 столовых ложек каши из цельного зерна или геркулеса (сварить на воде с небольшим количеством сливочного масла и соли) и 1 грейпфрут с сахаром. При сезонної депресії: будете їсти на сніданок 5-6 столових ложок каші з цільного зерна або геркулеса (зварити на воді з невеликою кількістю вершкового масла і солі) та 1 грейпфрут з цукром.

При проблемах с пищеварением для снятия чувства тяжести в желудке: после еды на кусочек черного хлеба капните 2 капли натурального масла грейпфрута и 5 капель лимонного сока, тщательно прожуйте и проглотите. При проблемах з травленням для зняття відчуття тяжкості в шлунку: після їжі на шматочок чорного хліба капніть 2 краплі натурального масла грейпфрута і 5 крапель лимонного соку, ретельно прожити і проковтнути.

Женщинам и не только Жінкам і не тільки

Лимонная маска хорошо освежает и тонизирует кожу. Лимонна маска добре освіжає і тонізує шкіру.
Если кожа стала шелушиться, лицо выглядит усталым, а под глазами появились мешки, пришла пора прибегнуть к помощи освежающей маски на основе натуральных компонентов. Якщо шкіра стала лущитися, обличчя виглядає втомленим, а під очима з'явилися мішки, прийшла пора вдатися до допомоги освіжаючої маски на основі натуральних компонентів.

На мелкой терке натрите кожуру половинки лимона, смешайте ее с сырым желтком и подержите смесь 15 минут под крышкой. На дрібній тертці натерти шкірку половинки лимона, змішайте її з сирим жовтком і потримайте суміш 15 хвилин під кришкою. Добавьте полчайной ложки растительного масла и нанесите маску на лицо. Додайте пів чайної ложки рослинної олії і нанесіть маску на обличчя. Держать ее следует до полного высыхания. Тримати її слід до повного висихання. Смойте маску заранее приготовленной вытяжкой из зелени петрушки (пучок зеленой петрушки замачивайте в двух чашках воды в течение суток). Змийте маску заздалегідь приготовленої витяжкою із зелені петрушки (пучок зеленої петрушки замочуйте у двох чашках води протягом доби).

Апельсин полезен для кожи. Исследования показали, что у людей, которые ежедневно съедают хотя бы один апельсин, улучшается обмен веществ и повышается упругость кожи. Апельсин корисний для шкіри. Дослідження показали, що у людей, які щодня з'їдають хоча б один апельсин, поліпшується обмін речовин і підвищується пружність шкіри. Апельсин помогает и нервы успокоить, и красоту восстановить. Апельсин допомагає і нерви заспокоїти, і красу відновити.

Внимание! Увага!

Сок грейпфрута противопоказан людям, принимающим лекарства от гипертонии и других сердечно-сосудистых заболеваний, а также от аллергии. Сік грейпфрута протипоказаний людям, що приймають ліки від гіпертонії та інших серцево-судинних захворювань, а також від алергії. В этом случае полезно съедать целые плоды (мякоть, пленки и перегородки). У цьому випадку корисно з'їдати цілі плоди (м'якоть, плівки та перегородки).

Апельсины и другие цитрусовые культуры могут вызвать мигрень. Апельсини та інші цитрусові культури можуть викликати мігрень.

Лимоны и грейпфруты противопоказаны при высокой кислотности желудочного сока, при язве желудка и двенадцатиперстной кишки, колите и энтерите. Лимони і грейпфрути протипоказані при високій кислотності шлункового соку, при виразці шлунка і дванадцятипалої кишки, коліт та ентериті.

Блюда с цитрусовыми Страви з цитрусовими

Теперь, когда мы больше узнали об этих чудесных желтых, оранжевых, зеленых и красных плодах райского сада, пришла пора поделиться рецептами блюд, приготовленных на их основе. Тепер, коли ми більше дізналися про цих чудових жовтих, оранжевих, зелених і червоних плодах райського саду, прийшла пора поділитися рецептами страв, приготованих на їх основі. Блюда эти порадуют вас легкостью приготовления и тем, что они помогут сохранить вашу сексуальную привлекательность, стройность фигуры и прекрасный цвет лица. Страви ці порадують вас легкістю приготування і тим, що вони допоможуть зберегти вашу сексуальну привабливість, стрункість фігури і прекрасний колір обличчя.

Капуста с апельсинами Капуста з апельсинами
Капуста – 2 кг, тыква – 1 кг, апельсины – 1 кг. Капуста - 2 кг, гарбуз - 1 кг, апельсини - 1 кг.

Капусту нарезать крупно. Капусту нарізати крупно. Тыкву, очищенную от кожуры и семян, нарезать кусочками и пересыпать сахарным песком. Гарбуз, очищену від шкірки і насіння, нарізати шматочками і пересипати цукровим піском. После того, как тыква выделит сок, смешать ее (вместе с соком) с капустой. Після того, як гарбуз виділить сік, змішати її (разом з соком) з капустою.

Апельсины нарезать вместе с кожурой соломкой, удалив семена. Апельсини нарізати соломкою разом зі шкіркою, видаливши насіння. Смешать апельсины с тыквой и капустой. Змішати апельсини з гарбузом та капустою. Всю смесь уложить в подготовленную тару (стеклянные банки или эмалированную кастрюлю), залить кипящим раствором (15 г соли и 100 г сахара на 1 литр воды) и накрыть воздухонепроницаемой крышкой. Всю суміш укласти в підготовлену тару (скляні банки або емальовану каструлю), залити киплячим розчином (15 г солі і 100 г цукру на 1 літр води) і накрити кришкою повітронепроникної. Через сутки можно есть. Внимание! Не подлежит длительному хранению. Через добу можна їсти. Попередження: Не підлягає тривалому зберіганню.

Салат «Экзотик» Салат «Екзотик»
1 апельсин, 2-3 листа салата, 2-3 шт. 1 апельсин, 2-3 листа салату, 2-3 шт. помидоров, 100 г майонеза и 100 г кетчупа. помідорів, 100 г майонезу, 100 г кетчупу.

Апельсины вместе с кожурой нарезать кружочками, а затем каждый кружок разрезать на 4 части. Апельсини разом зі шкіркою нарізати кружечками, а потім кожен гурток розрізати на 4 частини. Помидоры нарезать полукругом. Помідори нарізати півколом. Листья салата – соломкой. Листя салату - соломкою.

Выложить апельсины на широкую плоскую тарелку, сверху посыпать салатом, нарезанным соломкой, а затем помидорами. Викласти апельсини на широку плоску тарілку, зверху посипати салатом, нарізаним соломкою, а потім помідорами. Все полить соусом из майонеза и кетчупа. Все полити соусом з майонезу та кетчупу.

Салат «Ассорти» Салат «Асорті»
Тыква - 500 г, яблоки – 300 г, лимон – 1 шт., мед – 3 ст. Гарбуз - 500 г, яблука - 300 г, лимон - 1 шт., Мед - 3 ст. ложки, орехи очищенные – 1/2 стакана. ложки, горіхи очищені - 1 / 2 склянки.

Очистить от кожуры и семян тыкву и яблоки, нарезать их тонкой соломкой, залить соком, отжатым из одного лимона, добавить мед и все перемешать. Очистити від шкірки і насіння гарбуза і яблука, їх нарізати тонкою соломкою, залити соком, віджатим з одного лимона, додати мед і все перемішати. Украсить салат толчеными орехами. Прикрасити салат товченими горіхами.

Салат «Тропиканка» Салат «Тропиканка»
2 спелых грейпфрута, 3 средних томата, 200 г брынзы, 4 ст. 2 стиглих грейпфрута, 3 середніх томату, 200 г бринзи, 4 ст. ложки оливок без косточек, 3 ст. ложки оливок без кісточок, 3 ст. ложки оливкового масла, 1 ч. ложка мелко нарезанной зелени душицы, соль и перец по вкусу. ложки оливкової олії, 1 ч. ложка дрібно нарізаної зелені материнки, сіль і перець за смаком.

Очистить грейпфруты от кожуры и пленок, мякоть нарезать кусочками. Очистити грейпфрути від шкірки і плівок, м'якоть нарізати шматочками. Нарезать кубиками сыр, а помидоры – тонкими кружочками. Нарізати кубиками сир, а помідори - тонкими кружальцями. Выложить слоями на блюдо и украсить сверху оливками. Викласти шарами на блюдо і прикрасити зверху оливками. Взбить масло, зелень, соль и перец, залить салат полученной смесью и на полчаса поставить в холодильник. Збити масло, зелень, сіль і перець, залити салат отриманою сумішшю і на півгодини поставити в холодильник.

Салат с мандаринами Салат з мандаринами
Мандарины – 5-6 шт., яблоки – 2 шт., сладкий перец – 2 шт., консервированные шампиньоны – 100 г, сыр – 200 г, йогурт – 200-250 г, лимонный сок – 2 ст. Мандарини - 5-6 шт., Яблука - 2 шт., Солодкий перець - 2 шт., Консервовані шампіньйони - 100 г, сир - 200 г, йогурт - 200-250 г, лимонний сік - 2 ст. ложки, горчица – 1 ч. ложка, мед – 1 ч. ложка. ложки, гірчиця - 1 ч. ложка, мед - 1 ч. ложка.

Яблоки очистить и нарезать кубиками, а перец - полукольцами. Яблука очистити і нарізати кубиками, а перець - півкільцями. Грибы разрезать на четвертинки, а очищенные мандарины разобрать на дольки. Гриби розрізати начетверо, а очищені мандарини розібрати на часточки. Сыр нарезать кубиками. Сир нарізати кубиками.

Все смешать и заправить соусом, состоящим из йогурта, горчицы, лимонного сока и растопленного меда. Все змішати і заправити соусом, що складається з йогурту, гірчиці, лимонного соку і розтопленого меду. Готовый салат украсить дольками мандаринов. Готовий салат прикрасити часточками мандаринів.

Рыба с лимоном Риба з лимоном
1 средней величины рыба, 1 лимон, 1 луковица, соль, перец по вкусу. 1 середньої величини риба, 1 лимон, 1 цибулина, сіль, перець за смаком.

Рыбу хорошо вымыть, лимон очистить, разрезать на 6-8 долек, выжать из него немного сока. Рыбу хорошо поперчить и посолить, сбрызнуть лимонным соком. Рибу добре вимити, лимон очистити, розрізати на 6-8 часточок, вичавити з нього трохи соку. Рибу добре поперчити і посолити, скропити лимонним соком. Вовнутрь положить 4 дольки лимона, за жабры заложить 2 дольки. Усередину покласти 4 часточки лимона, за зябра закласти 2 часточки. Затем нарезать лук, вложить его внутрь рыбы и поставить запекаться в духовку на смазанном растительным маслом противне в течение 1 часа. Потім нарізати цибулю, вкласти його всередину риби запікатися і поставити в духовку на змазаному рослинним маслом деку протягом 1 години.

Десерты Десерти

Запеканка «Солнышко» Запіканка «Сонечко»
2 спелых грейпфрута, 2 ст. 2 стиглих грейпфрута, 2 ст. ложки сахара, 4 ч. ложки сливочного масла. ложки цукру, 4 ч. ложки вершкового масла.

Грейпфруты разрезать пополам и кончиком ножа извлечь косточки, посыпать сахаром и поместить в центр каждой половинки кусочек масла. Грейпфрути розрізати навпіл і кінчиком ножа вийняти кісточки, посипати цукром і помістити в центр кожної половинки шматочок масла. Подготовленные плоды положить в глубокую сковородку (срезом вверх), поместить на 5 минут в горячую духовку и сразу же подавать на стол. Підготовлені плоди покласти в глибоку сковорідку (зрізом вгору), помістити на 5 хвилин у гарячу духовку і відразу ж подавати на стіл.

Гавайский шар Гавайський куля
2 спелых грейпфрута, 5 замороженных или свежих ягод клубники, 2 ч. ложки сахарной пудры, 4 ст. 2 стиглих грейпфрута, 5 заморожених або свіжих ягід суниці, 2 ч. ложки цукрової пудри, 4 ст. ложки коньяка, несколько листиков мяты. ложки коньяку, кілька листочків м'яти.

Грейпфруты разрезать пополам, аккуратно извлечь мякоть и нарезать кубиками. Грейпфрути розрізати навпіл, акуратно вийняти м'якоть і нарізати кубиками. Клубнику нарезать на четыре части и смешать с грейпфрутом. Полуницю нарізати на чотири частини і змішати з грейпфрутом. Полученной смесью наполнить оставшиеся половинки, полить коньяком, украсить мятой и посыпать сахарной пудрой. Отриманою сумішшю наповнити залишилися половинки, полити коньяком, прикрасити м'ятою й посипати цукровою пудрою.

Паста «Острова любви» Паста «Острова кохання»
1 кг спелых грейпфрутов, 1 стакан меда. 1 кг стиглих грейпфрутів, 1 склянку меду.

Очищенные от кожуры грейпфруты измельчить в блендере и растереть с медом деревянной ложкой. Очищені від шкірки грейпфрути подрібнити у блендері і розтерти з медом дерев'яною ложкою. Пасту переложить в стеклянную банку и подавать к чаю вместо варенья. Пасту перекласти в скляну банку й подавати до чаю замість варення.
Автор: Инесса Оливка Автор: Інеса Оливка


Пожалуйста, оцените эту статью. Будь ласка, оцініть цю статтю. Ваше мнение очень важно для нас (1 - очень плохо, 5 - отлично) Ваша думка дуже важлива для нас (1 - дуже погано, 5 - відмінно)
<< Предыдущая статья <<Попередня стаття Рубрика Диеты. Рубрика Дієти. Худеем вместе. Худеем разом. Следующая статья >> Наступна стаття>>

Свежие статьи в рубрике «Диеты. Нові статті у рубриці «Дієти. Худеем вместе.»: ТВ + еда = лишние килограммы , Не удается похудеть? , Ходьба как средство эффективного похудения , История одной нечаянной трансформации. Худеем разом. »: ТВ + їжа = зайві кілограми, Не вдається схуднути?, Ходьба як засіб ефективного схуднення, Історія однієї трагічної трансформації. Часть 2 , История одной нечаянной трансформации. Частина 2, Історія однієї трагічної трансформації. Часть 1 , Правила разумного питания , Размер имеет значение! , В режиме здоровья , Худеем по Китайскому Гороскопу , Соль – враг вашей фигуры Частина 1, Правила розумного харчування, Розмір має значення!, У режимі здоров'я, Худеем по Китайський гороскоп, Сіль - ворог вашої фігури

Смотрите также: диеты , таблицу калорийности , форум о похудении Дивіться також: дієти, таблицю калорійності, форум про схуднення

Добавить комментарий Додати коментар

Для добавления комментария заполните все поля формы: Для додавання коментарів заповніть всі поля форми:
* Ваше имя или псевдоним: * Ваше ім'я або псевдонім:


* Ваш e-mail (не отображается для всех пользователей): * Ваш e-mail (не відображається для всіх користувачів):


* Ваш комментарий: * Ваш коментар:


(Внимание! Не нажимайте кнопку более одного раза!) (Попередження: Не натискайте кнопку більше одного разу!)





 


Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Лимон врлив на організм|лимони їм зі шкіркою|дія лимонів на організм людини|скильки витамин в одному мандарини|виведення шлаків з організму|все про лимонний сік|цитруси из турции|лимонне дерево|вытяжка из косточек грейпфрута|печені яблука при сах.диабете|чи можна їсти грейпфрут натощак|лікування лимоном|мякоть між дольками в апельсинах, мандаринах|виведення шлаків|дія лимону на організм|чи можна їсти лимони зі шкіркою|варенье из гарбуза и лимона|цитрусы дары райского сада|запиканка з гарбуза и яблоками|лимонна олія|їсти лимони
Журнал современной женщины Pani.kiev.ua,
Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail.  
Главный редактор проекта
По общим и административным вопросам обращайтесь